Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

BUCURESTI: Primaria sectorului 6 isi face o televiziune din banii publici Primăria din sectorul 6 vrea să îşi înfiinţeze o televiziune online, dar şi o scoală TV. Suma de 270.000 de euro va fi alocată din bugetul local. Primăria sectorului 6 a lansat acest proiect alături de Centrul Cultural pentru a lansa o televiziune online. Un astfel de plan nu se afla pe lista primarului Gabriel Mutu imediat după alegerile locale, atunci când le promitea locuitorilor sectorului că va investi în amenajarea unui centru medical destinat copiilor şi bătrânilor, iar cu privire la lipsa locurilor de parcare a precizat că e împotriva parcărilor supraterane. (19.07.2017)
BUCURESTI Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteras, cercetat de DNA pentru o presupusa mita peste 1,7 milioane de euro Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, este urmărit penal într-un nou dosar de corupţie, el fiind suspectat că a cerut mită un milion de euro şi peste 850.000 de dolari, pentru a emite autorizaţii de construcţie a unor imobile, respectiv pentru a încheia contracte de achiziţii publice. Conform Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Cristian Poteraş este urmărit penal pentru două fapte de luare de mită şi pentru spălarea banilor, în formă continuată. (13.07.2017)
BUCURESTI: Primaria Sectorului 6 isi face televiziune online din bani publici, cu cetateni-reporteri Primăria Sectorului 6 a lansat în dezbatere publică un proiect prin care propune, alături de Centrul Cultural European, înfiinţarea unei televiziuni online, dar şi a unei şcoli de televiziune, iniţiativă care ar costa 270.000 de euro. Un astfel de plan nu se afla pe lista primarului Gabriel Mutu imediat după alegerile locale, atunci când le promitea locuitorilor sectorului că va investi în amenajarea unui centru medical destinat copiilor şi bătrânilor, iar cu privire la lipsa locurilor de parcare a precizat că e împotriva parcărilor supraterane. (28.06.2017)
BUCURESTI: Parcarile etajate din sectorul 6, luate la puricat de DNA Din 2009 până acum, Primăria Sectorului 6 a construit 70 de parcări inteligente pe verticală, iar fiecare dintre ele a costat aproximativ 200.000 de euro. Potrivit surselor EVZ, în cazul achiziţionării lor există o anchetă în derulare de către Direcţia Naţională Anticorupţie. Vasile Constantin, patronul firmei Tettas, cea care a livrat şi montat parcările inteligente, a fost reținut și apoi plasat sub control judiciar, pe numele său fiind pus și sechestru de 3,7 milioane de euro. (12.06.2017)
BUCURESTI: Primaria Sectorului 6 vrea sa incheie un acord cadru de pana la 43 milioane lei fara TVA pentru intretinerea Parcului Drumul Taberei Primaria sectorului 6 vrea sa incheie un acord cadru de pana la 43 milioane lei fara TVA pentru intretinerea Parcului Drumul Taberei, potrivit site-ului de licitatii publice. Durata acordului cadru este de 4 ani, iar valoarea avestuia se va stabili in urma licitatiei. Parcul Drumul Taberei a fost redeschis la sfarsitul lunii mai 2015, dupa o investitie de circa 15 milioane de euro, in mare parte din fonduri europene. Cu toate acestea, parcul are probleme serioase, care ridica semne de intrebare vizavi de calitatea lucrarii: atunci cand ploua aleile si gazonul sunt inundate, pavajul a inceput sa se strice, zeci de arbori s-au uscat. (15.03.2017)
BUCURESTI: Primaria sectorului 6 discuta cu marile centre comerciale din sector pentru ca soferii sa poata folosi locurile de parcare pe timpul noptii Primaria sectorului 6 discuta cu marile centre comerciale din sector pentru ca soferii sa poata folosi locurile de parcare pe timpul noptii, potrivit unui comunicat emis de institutie si citat de Agerpres. "Locurile de parcare reprezinta o problema si in Sectorul 6, ca in toata Capitala. In cele sase luni au fost retrasate multe parcari de resedinta. De asemenea, exista discutii avansate cu marile centre comerciale din sector pentru a accesa peste noapte locurile lor de parcare", se arata in comunicat. (23.12.2016)
De cand incepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar, ce spune Politia, ce spun primarii, cine le ridica Autoritatile locale vor putea ridica masinile parcate neregulamentar pe carosabil, dupa 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a Hotararii de Guvern adoptate saptamana trecuta, deci undeva dupa 20 ianuarie, potrivit actului normativ. Totusi, primarii spun ca au nevoie de mai mult timp pentru aplicare, cel mai optimist termen fiind luna februarie, unul mai relaxat - luna aprilie, iar unul mai general, anul 2017 - nu se stie cand, depinde de fiecare primarie. In plus, sunt administratii locale care nu doresc sa ridice masinile parcate neregulamentar pe carosabil. Reprezentantii Politiei spun ca ridicarea masinilor se va face cand fiecare Primarie va avea un serviciu de ridicari. In plus, administratiile locale trebuie sa stabileasca in ce conditii se va parca pe trotuar, cel mai optimist termen pentru adoptarea unui regulament fiind luna ianuarie. (20.12.2016)
Primarii din BUCURESTI nu mai vor sa dea bani pentru Catedrala Neamului După ce Consiliul Local al Sectorului 1 a refuzat să dea zece milioane de lei pentru Catedrala Neamului, iar solicitarea primarului PSD Dan Tudorache a fost respinsă de o majoritate PNL-USB, alte primării de sector nu mai vor să răspundă solicitărilor venite dinspre Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, arată b365.ro. "Cu cinci milioane de lei fac trei grădiniţe", a spus Gabriel Mutu, primarul sectorului şase. "Noi avem un buget care abia ne permite să ne gospodărim, abia avem bani să ne facem treburile în sector. N-am bani pentru aşa ceva. Înţeleg, construcţia Catedralei trebuie să continue, dar n-am bani de dat. Cu cinci milioane fac trei grădiniţe", a spus Mutu. (03.08.2016)
Greva generala. Mii de angajati din primarii si consilii judetene nu lucreaza astazi Mii de angajaţi din primării şi consilii judeţene intră, marţi, începând cu ora 8.00, în grevă generală de o zi, după ce negocierile de la Ministerul Muncii au eşuat. Sindicaliştii reclamă că acordul pe care urmau să îl încheie, vineri, 8 iulie, cu ministrul Dragoş Pîslaru a fost redactat într-o altă formă decât cea convenită pentru a suspenda protestele, niciuna dintre revendicările angajaţilor din administraţie, printre care creşteri salariale de cel puţin 25 la sută şi vouchere de vacanţă, nefiind prevăzută. Angajaţii din administraţia publică locală care se află în grevă sunt obligaţi, potrivit legii, să vină la locul de muncă, însă nu vor asigura relaţiile cu publicul. Greva de o zi organizată marţi de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) va fi urmată, peste o săptămână, pe 19 iulie, de o grevă generală pe termen nelimitat, potrivit FNSA. (12.07.2016)
<<   <   pagina 1 din 94   >   >>
 
Informatii din Sectorul 6

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design