Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  96,21% (127/132)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  74,47% (35/47)
3.  Gherla
  95,65% (22/23)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  77,27% (17/22)
5.  Piatra Neamt
  29,82% (17/57)
6.  Pitesti
  33,33% (6/18)
7.  Timisoara
  18,52% (5/27)
8.  Dej
  62,50% (5/8)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  22,22% (4/18)
10.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
BUCURESTI: Primaria Sectorului 6 vrea sa incheie un acord cadru de pana la 43 milioane lei fara TVA pentru intretinerea Parcului Drumul Taberei

Primaria sectorului 6 vrea sa incheie un acord cadru de pana la 43 milioane lei fara TVA pentru intretinerea Parcului Drumul Taberei, potrivit site-ului de licitatii publice. Durata acordului cadru este de 4 ani, iar valoarea avestuia se va stabili in urma licitatiei. Parcul Drumul Taberei a fost redeschis la sfarsitul lunii mai 2015, dupa o investitie de circa 15 milioane de euro, in mare parte din fonduri europene. Cu toate acestea, parcul are probleme serioase, care ridica semne de intrebare vizavi de calitatea lucrarii: atunci cand ploua aleile si gazonul sunt inundate, pavajul a inceput sa se strice, zeci de arbori s-au uscat. (15.03.2017)

BUCURESTI: Primaria sectorului 6 discuta cu marile centre comerciale din sector pentru ca soferii sa poata folosi locurile de parcare pe timpul noptii Primaria sectorului 6 discuta cu marile centre comerciale din sector pentru ca soferii sa poata folosi locurile de parcare pe timpul noptii, potrivit unui comunicat emis de institutie si citat de Agerpres. "Locurile de parcare reprezinta o problema si in Sectorul 6, ca in toata Capitala. In cele sase luni au fost retrasate multe parcari de resedinta. De asemenea, exista discutii avansate cu marile centre comerciale din sector pentru a accesa peste noapte locurile lor de parcare", se arata in comunicat. (23.12.2016)
De cand incepe ridicarea masinilor parcate neregulamentar, ce spune Politia, ce spun primarii, cine le ridica Autoritatile locale vor putea ridica masinile parcate neregulamentar pe carosabil, dupa 30 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial a Hotararii de Guvern adoptate saptamana trecuta, deci undeva dupa 20 ianuarie, potrivit actului normativ. Totusi, primarii spun ca au nevoie de mai mult timp pentru aplicare, cel mai optimist termen fiind luna februarie, unul mai relaxat - luna aprilie, iar unul mai general, anul 2017 - nu se stie cand, depinde de fiecare primarie. In plus, sunt administratii locale care nu doresc sa ridice masinile parcate neregulamentar pe carosabil. Reprezentantii Politiei spun ca ridicarea masinilor se va face cand fiecare Primarie va avea un serviciu de ridicari. In plus, administratiile locale trebuie sa stabileasca in ce conditii se va parca pe trotuar, cel mai optimist termen pentru adoptarea unui regulament fiind luna ianuarie. (20.12.2016)
Primarii din BUCURESTI nu mai vor sa dea bani pentru Catedrala Neamului După ce Consiliul Local al Sectorului 1 a refuzat să dea zece milioane de lei pentru Catedrala Neamului, iar solicitarea primarului PSD Dan Tudorache a fost respinsă de o majoritate PNL-USB, alte primării de sector nu mai vor să răspundă solicitărilor venite dinspre Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române, arată b365.ro. "Cu cinci milioane de lei fac trei grădiniţe", a spus Gabriel Mutu, primarul sectorului şase. "Noi avem un buget care abia ne permite să ne gospodărim, abia avem bani să ne facem treburile în sector. N-am bani pentru aşa ceva. Înţeleg, construcţia Catedralei trebuie să continue, dar n-am bani de dat. Cu cinci milioane fac trei grădiniţe", a spus Mutu. (03.08.2016)
Greva generala. Mii de angajati din primarii si consilii judetene nu lucreaza astazi Mii de angajaţi din primării şi consilii judeţene intră, marţi, începând cu ora 8.00, în grevă generală de o zi, după ce negocierile de la Ministerul Muncii au eşuat. Sindicaliştii reclamă că acordul pe care urmau să îl încheie, vineri, 8 iulie, cu ministrul Dragoş Pîslaru a fost redactat într-o altă formă decât cea convenită pentru a suspenda protestele, niciuna dintre revendicările angajaţilor din administraţie, printre care creşteri salariale de cel puţin 25 la sută şi vouchere de vacanţă, nefiind prevăzută. Angajaţii din administraţia publică locală care se află în grevă sunt obligaţi, potrivit legii, să vină la locul de muncă, însă nu vor asigura relaţiile cu publicul. Greva de o zi organizată marţi de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) va fi urmată, peste o săptămână, pe 19 iulie, de o grevă generală pe termen nelimitat, potrivit FNSA. (12.07.2016)
Castigurile angajatilor din Romania au scazut in luna mai, in pofida majorarii salariului minim pe economie. Veniturile la bugetari, cu un sfert mai mari decat in sectorul privat Câştigul salarial mediu net la nivel naţional, care include atât salariile, cât şi bonusurile sau tichetele de orice tip pe care le primesc angajaţii, a scăzut în luna mai cu 1,1%, sau 23 lei, faţă de luna precedentă (aprilie). Câștigul salarial mediu net s-a cifrat la 2.063 lei (459 euro), în ciuda majorării salariului minim pe economie cu 19% de la 1 mai. Reducerea a avut loc ca urmare a faptului că în aprilie angajaţii din România au primit prime de Paşte, potrivit datelor publicate joi, 7 iulie, de Institutul Naţional de Statistică (INS). (08.07.2016)
Curtea Constitutionala a decis: Primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul Judecătorii CCR au decis miercuri, 6 iulie, că primarii condamnaţi definitiv la închisoare cu suspendare îşi pierd mandatul, Curtea Constituţională admiţând astfel o contestaţie făcută de preşedintele Klaus Iohannis pe statutul aleşilor locali, după ce Parlamentul votase o prevedere ce îi menţinea în funcţie pe edilii condamnaţi cu suspendare. Demersul preşedintelui Iohannis a fost iniţiat încă de pe 15 ianuarie, când a retrimis Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ ce modifica Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, motivând că, în forma transmisă spre promulgare, legea “ar putea afecta lupta împotriva corupţiei, precum şi eficienţa cadrului legislativ în materie de integritate”. (06.07.2016)
Greva de o ora, marti, in administratia publica locala din intreaga tara Funcţionarii publici anunţă că mâine vor intra în grevă, după ce nu au ajuns la niciun accord cu Ministerul Muncii, iar revendicările lor au rămas fără rezolvare. “Ȋn data de 5 iulie, membrii de sindicat ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) participă la prima formă de protest din calendarul acţiunilor organizate ca urmare a declanşării de către FNSA a conflictului colectiv de muncă la nivel naţional şi faptului că în cadrul întâlnirii din data de 27 iunie a reprezentanţilor FNSA cu ministrul Muncii nu s-a ajuns la niciun consens în cadrul procedurii de conciliere, şi anume grevă de o oră la începutul programului de lucru”, spune Valer Suciu, preşedinte FNSA. (04.07.2016)
Candidaturile la titlul de "Capitala a Tineretului din Romania" pot fi depuse pana pe 14 octombrie Termenul pentru depunerea candidaturilor la titlul de "Capitală a Tineretului din România" a fost prelungit până pe 14 octombrie, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Tineretului din România, Mihai Dragoş. Potrivit acestuia, anunţarea juriului şi premiului acordat se va face până pe 14 septembrie, iar pe 14 noiembrie va fi desemnat oraşul câştigător, în cadrul unei ceremonii care se va desfăşura la Timişoara. Işi poate depune candidatura orice localitate de rangul I, II sau III (municipii şi oraşe) din România (conform legii nr. 351 din 6 iulie 2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului naţional), dar şi sectoarele Capitalei pot să aplice pentru acest titlu. Primul oraş din ţară care deţine acest titlu este Timişoara, care şi-a asumat pionieratul programului în perioada 2 mai 2016 - 1 mai 2017. (30.06.2016)
Viceprimarii din Romania, incompatibili cu functiile Bâlbâiala legislativă a aleșilor români a făcut ca, în ultimii 10 ani, cele peste 300 de orașe și 2.800 de comune să aibă în conducere viceprimari care sunt incompatibili cu funcțiile. Explicația a fost simplă, aceștia au fost și viceprimari și consilieri locali. Iar, mai nou, săptămâna trecută au fost validați pe funcțiile de viceprimari alți peste 3.100 de consilieri locali. „În ultimii 10 ani, România a avut incompatibili toți viceprimarii aleși, iar acum au mai fost validați încă 3.000 de viceprimari incompatibili. În legea 215/2001 la articolul 57, alineatul 7 se spune că pe durata exercitării mandatului, viceprimarul își păstrează statutul de consilier local, fară a beneficia de indemnizația aferenta acestui statut”, ne-a declarat Ionel Chiriță, președintele executiv al Asociației Orașelor din România (27.06.2016)
<<   <   pagina 1 din 93   >   >>
 
Informatii din Sectorul 6

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(44 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(10 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(6 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design