Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Programari online pentru obtinerea cartii de identitate, la SIBIU Sibienii se pot programa online pentru depunerea documentelor în vederea obţinerii cărţii de identitate începând de pe 2 aprilie, anunţă Primăria Sibiu. După confirmarea rezervării, persoana în cauză va primi un email cu un cod de acces pe care îl poate utiliza în aplicaţie pentru a consulta detaliile, pentru a anula sau a reprograma. (03.04.2018)
Stadionul modernizat din SIBIU va avea 19.000 de locuri, tribune acoperite, gazon incalzit si nocturna Modernizarea stadionului municipal este cea mai mare investiţie programată în acest an de către Primăria Municipiului Sibiu. În 2017 municipalitatea a contractat prima etapă de modernizare a Stadionului Municipal, un contract de 8,2 milioane de lei care prevede: reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a pistei de atletism şi a gardului de împrejmuire a acesteia, precum şi demolarea tribunelor degradate care vor fi ulterior reconstruite. (27.03.2018)
SIBIU: Iluminatul public va fi oprit in centrul municipiului resedinta, cu ocazia Orei Pamantului; Viitoarea Regiune Gastronomica Europeana va beneficia de o finantare de 160.000 de euro Primăria Sibiu va întrerupe iluminatul public şi arhitectural din Piaţa Mare din centrul oraşului sâmbătă, între orele 20.30 şi 21.30, pentru a sărbători Ora Pământului. Municipalitatea sibiană a început de câţiva ani să reducă factorii de poluare din oraş. Municipiul Sibiul colectează selectiv deşeurile din noiembrie 2016. Primăria Sibiu accesează fonduri europene pentru eficientizarea energetică a patru clădiri în care funcţionează unităţi de învăţământ. (21.03.2018)
SIBIU: Primarul, nemultumit de promovarea Programului Regiune Gastronomica Europeana; Municipalitatea pregateste 16 placi comemorative, un spectacol de reconstituire istorica si un bust al lui Vaida-Voevod pentru Centenar; Pentru prima data va exista o Casa a Casatoriilor in municipiu Primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a admis că atât partea de comunicare, cât şi promovarea programului Regiune Gastronomică Europeană “lasă de dorit”. Găzduirea în premieră a unui summit UE în 2019, an în care oraşul de pe malurile Cibinului va fi Regiune Gastronomică Europeană, sunt cele mai importante evenimente programate pentru anul viitor, la Sibiu. (21.03.2018)
Stadion modernizat la SIBIU cu 17 milioane de euro, cea mai mare investitie din 2018 a primariei; Noul spital nu va fi gata in 2-3 ani; Plata electronica a taxelor si impozitelor se poate face mai simplu Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a declarat, marţi, că viitorul spital judeţean, care va reuni şi pe cel pentru copii şi pe cel pentru adulţi, nu va fi gata în 2-3 ani şi nici nu se ştie dacă construcţia sa va începe până în 2020. Astrid Fodor dă asigurări că locul ales, în apropierea aeroportului, pentru construcţia viitorului spital este unul potrivit, care nu pune în pericol sănătatea pacienţilor şi a cadrelor medicale. (21.03.2018)
Judetul si Municipiul SIBIU s-au asociat sa construiasca un spital nou Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Sibiu s-au asociat să construiască un spital judeţean de urgenţă pentru adulţi şi copii, potrivit unei hotărâri adoptate pe 22 februarie de către consilierii judeţeni. CJ şi Primăria Municipiului Sibiu vor încheia un contract de asociere. Consiliul Judeţean deţine terenul pe care ar urma să se construiască noul spital. (23.02.2018)
ANI stia de la SRI despre posibila incompatibilitate a fostului primar al SIBIULUI, Kaus Iohannis Claudiu Manda, șeful comisiei de Control SRI din Parlament, a declarat miercuri că SRI a informat ANI despre o posibilă incompatibilitate a lui Klaus Iohannis chiar în ziua în care acesta se înscria în PNL și devenea președintele liberalilor. Claudiu Manda a declarat că va face o solicitare pentru a afla care este baza legală prin care SRI informa ANI despre spețele care erau de competența AgențieI. (22.02.2018)
La SIBIU calatoriile se pot plati in mijloacele de transport public cu carduri contactless Mastercard si Visa Sibiul a devenit primul oraș din România în care călătoriile se pot plăti în mijloacele de transport public cu carduri contactless Mastercard și Visa, emise oriunde în lume, în baza unei soluții implementate de Banca Comercială Română (BCR) și Global Payments, în colaborare cu Telekom România. Toate mijloacele de transport ale societății locale de transport, Tursib, dispun de câte două validatoare de plată. (13.02.2018)
Peste 19,6 milioane de lei pentru infrastructura turistica din OCNA SIBIULUI Infrastructura turistică din staţiunea balneo–climaterică Ocna Sibiului va fi dezvoltată cu fonduri prin programul REGIO în valoare de peste 19,6 milioane de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de peste 19,2 milioane lei, printr-un proiect depus în parteneriat de către autorităţile locale şi Consiliul Judeţean Sibiu, potrivit unui comunicat transmis de către Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru. (12.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 58   >   >>
 
Informatii din Sibiu

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design