Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  75,00% (18/24)
3.  Timisoara
  50,00% (10/20)
4.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
5.  Pitesti
  25,00% (6/24)
6.  Galati
  60,00% (6/10)
7.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
8.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Voluntari
  25,00% (1/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria SIBIU investeste peste sase milioane de lei pentru modernizarea zonelor de langa blocuri

Primăria Municipiului Sibiu a anunţat că începe modernizarea zonelor de lângă blocuri, primele două contracte, în valoare de peste 6 milioane de lei, urmând să fie semnate pe 4 ianuarie. Firma câştigătoare are la dispoziţie 50 de zile de la semnarea contractului pentru a preda proiectul tehnic şi patru luni pentru execuţia efectivă a lucrărilor, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. (04.01.2018)

SIBIU: Taxele si impozitele locale raman la acelasi nivel in 2018 Taxele si impozitele locale in municipiul Sibiu nu vor creste in 2018, ci vor ramane la acelasi nivel ca in 2017. Exista doua schimbari insa legat de impozitarea terenurilor agricole si a imobilelor istorice.Totusi, modificarile legislative vor avea ca rezutat doua schimbari in modul de impozitare a imobilelor monument istoric si a terenurilor agricole. (29.12.2017)
Operatorul de salubritate din municipiul SIBIU vrea sa rezilieze contractul Firma de salubritate Brantner vrea să rezilieze contractul cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “ECO” Sibiu în condiţiile în care în judeţ se colectează prea puţine deşeuri reciclabile faţă de ceea ce este estimat în contract, ceea ce conduce la pierderi pentru firmă. Din ADI ECO Sibiu fac parte Consiliul Judeţean, municipiul Sibiu, oraşele Ocna Sibiului, Cisnădie, Avrig şi Tălmaciu şi un număr de 23 de comune sibiene. (07.11.2017)
Primaria SIBIU a inventat o noua meserie in Romania. Cu ce se ocupa schimbatorul de bani si de ce-ar fi necesar Pentru că la automatele de parcare şoferii nu doar achită staţionarea maşinilor, ci şi profită de ocazie pentru a schimba bancnotele în monede, reprezentanţii administraţiei din Sibiu au descoperit că e foarte mult de muncă pentru a tot alimenta automatele de parcare. Prin urmare, oferă 2.100 de lei pe an celor care le schimbă bancnotele în monede. (02.11.2017)
Primaria SIBIU cumpara zece autobuze noi si intentioneaza sa achizitioneze si unele ecologice Primăria Sibiu a iniţiat procedura de achiziţie pentru cumpărarea a zece autobuze noi, care se adaugă altor 50 ce vor fi cumpărate de societatea de transport public, existând intenţia ca, anul viitor, să se acceseze fonduri europene pentru cumpărarea şi unor autobuze ecologice, precizează municipalitatea. (30.10.2017)
Primarul din COPSA MICA a mers 327 de kilometri pe jos, pana la Bucuresti ca sa ceara alimentare cu apa potabila a orasului A treia zi după drumeţia de 327 de kilometri făcută în semn de protest faţă de problema apei potabile din localitatea sa, primarul oraşului Copşa Mică, Tudor Mihalache, a început periplul pe la autorităţi, pe care îl consideră cel mai greu. A început cu Administraţia prezidenţială şi continuă cu Guvernul. (04.10.2017)
CLUJ, SIBIU, BUCURESTI și ORADEA, la conferinta bunelor practici in administratie: De la reabilitare „cu forta”, la mobilitate si investitii in cultura Reprezentanții administrațiilor a patru orașe importante din România s-au întâlnit, duminică, la Cluj pentru a face un schimb de bune practici în vedere implementării unor proiecte de succes care pot fi replicate cu ușurință. Astfel, au fost împărtășite idei între administrațiile din București, Oradea, Sibiu și Cluj-Napoca, iar concluziile nu au făcut decât să confirme că în România se întâmplă și lucruri foarte bune atunci când strategiile de dezvoltare prin cultură sunt luate în serios și când comunicarea cu cetățenii constituie o prioritate. La conferința de la Cluj au mai fost invitați pentru a prezenta modele de bune practici reprezentanți ai orașelor Alba Iulia, Brașov, Iași și Timișoara, care însă nu au putut fi prezenți sau au refuzat participarea. (25.09.2017)
ABA Mures: COPSA MICA nu are apa potabila, ci doar menajera Directorul Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Mureş, Cristian Bratanovici, a declarat, în contextul acuzaţiilor primarului din Copşa Mică, Daniel Tudor Mihalache, referitoare la tarifele mari la apa brută, că nu-i poate acorda facilităţi, deoarece ar putea fi acuzat că aduce prejudicii ABA Mureş, subliniind că oraşul nu este alimentat cu apă potabilă, ci doar cu apă menajeră, “pe care oricum nu o plăteşte”. (18.09.2017)
Primarul din COPSA MICA anunta ca pleaca pe jos spre capitala, exasperat de problema apei potabile Primarul orașului Copșa Mică, Daniel Tudor Mihalache, a anunțat că intenționează să plece într-un marș pe jos spre capitală, dorind astfel să atragă atenția autorităților centrale cu privire la problema apei potabile din localitate. El adaugă că în prezent orașul Copșa Mică cumpără apă brută dintr-o sursă care aparține tot ministerului, iar prețul este cel impus de lege: 50 de lei pentru 1000 de metri cubi, fiind vorba de cel mai mare preț plătit în România pentru o apă care de fapt nu este potabilă. (15.09.2017)
Primaria SIBIU va achizitiona 60 de autobuze noi Primaria Sibiu va achizitiona 60 de autobuze noi. 50 de autobuze vor fi achizitionate de sociatatea de transport local - Tursib SA- dintr-un imprumut bancar de 12 milioane de Euro, cu o perioada de rambursare de 10 ani, iar 10 de primarie, din bugetul local. In prezent flota Tursib numara 107 autobuze, cu o vechime medie de 15 ani. (05.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 57   >   >>
 
Informatii din Sibiu

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD) Valerica Gheorghe Circiumaru (PSD)
Rosiorii de Vede
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design