Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Campania “Invest in RESITA” a fost lansata de primarie Primăria Reşiţa a lansat campania “Invest in Reşiţa”, o iniţiativă menită să atragă investitori şi să ducă la crearea de locuri de muncă în municipiul de pe Bârzava. Popa îşi doreşte ca investitorii să creeze între 100 şi maximum 500 de locuri de muncă fiecare, pentru că în felul acesta este asigurată şi o flexibilitate şi nu se creează un grad de dependenţă major. Reşiţa are experienţa celor doi coloşi, Combinatul Siderurgic şi Uzina Constructoare de Maşini, care atunci când s-au prăbuşit au creat un adevărat dezastru din punct de vedere social în municipiu. (20.03.2018)
CLUJ: Femeie surprinsa usurandu-se pe strada in plina zi, in cartierul Marasti. Lipsa bailor publice e o problema? VIDEO Un clujean a surprins, miercuri, o femeie care iși făcea nevoile în plină zi, pe stradă, anume pe strada Bibliotecii din Cluj-Napoca, "oras de cinci stele", cum ii place primarului Boc sa se laude. În Cluj-Napoca sunt puține toalete publice, în special în cartiere, dar din dorinta de a realiza venituri cat mai consistente, pana si cele din zona centrală (Piața Unirii și Parcul Central) sunt cu plată. (16.03.2018)
Gabriela Firea si primarul interimar al Chisinaului au stabilit o colaborare in ceea ce priveste delegarea unor servicii publice; Gabriela Firea: Oferim tabere pentru 1.000 de elevi si studenti din Chisinau Primarul general Gabriela Firea a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Chişinău, împreună cu primarul interimar al Capitalei Republicii Moldova, Silvia Radu, că a fost convenită o colaborare în ceea ce priveşte delegarea unor servicii publice, menită să contribuie la cheltuirea eficientă a banilor publici. (07.03.2018)
Buzoienii pot cumpara apartamentele ANL in care locuiesc Primăria municipiului Buzău a depus documentaţia necesară la OCPI pentru rezolvarea problemelor cu cărţile funciare, etapă dinaintea vânzării locuinţelor ANL către actualii chiriaşi. În paralel, municipalitatea va demara un proiect de construire de locuinţe tip ANL. De ani buni, buzoienii care locuiesc în apartamente ANL îşi doresc să le poată achiziţiona. (06.03.2018)
LUPENI: Blocul asistatilor sociali, furat pe bucati: etajul s-a prabusit cu tot cu locatari. Acum, asteapta bani europeni in cadrul proiectului numit "Bahtalo" Furturile care ar fi dus la prăbuşirea unui apartament de la etajul I al unui bloc de locuinţe sociale din Lupeni au continuat şi după ce acesta a fost evacuat. Oamenii început să fure cărămizi din pereţii clădirii pentru care autorităţile locale anunţă reabilitarea. Primarul Lucian Resmerita a relatat că blocul nu va fi demolat in ciuda stării sale, ci reabilitat, în cadrul proiectului numit "Bahtalo”. (05.03.2018)
Sistemul centralizat de incalzire al orasului CALAFAT a fost distrus in urma cu noua ani. Oamenii isi aduc lemne din Bulgaria ca sa se incalzeasca Sistemul centralizat de încălzire al oraşului Calafat, din Dolj, a fost distrus în urmă cu nouă ani ani, când s-a închis termocentrala oraşului, iar de atunci oamenii au fost nevoiţi să găsească soluţii pentru încălzire, având în vedere că nu există posibilitatea încălzirii cu gaz. Unii şi-au făcut sobe la bloc şi au inventat un sistem cu scripeţi electrici, pentru a putea căra sacii cu lemne la etaj. (05.03.2018)
Firea: 150 de parinti au sunat pentru a se interesa de ajutorul pe care il ofera municipalitatea pentru supravegherea copiilor; Primaria sectorului 1: Doua sedii ale gradinitei 206, deschise pentru gazduirea copiilor pe perioada suspendarii cursurilor; Primariile sectoarelor 3 si 4 anunta variante pentru parintii care nu au unde sa lase copiii pe durata suspendarii cursurilor Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi seara, că aproximativ 150 de părinţi au sunat la telefonul verde sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială pentru a se interesa despre sprijinul pe care îl oferă municipalitatea în cazul în care nu au cu cine să-şi lase copiii acasă, ca urmare a faptului că unităţile de învăţământ vor fi închise toată săptămâna. (28.02.2018)
Un fost punct termic din TARGOVISTE va fi transformat in centru pentru copii cu autism si Sindrom Down Consilierii locali din Târgovişte au aprobat, în şedinţa de marţi, transformarea unui fost punct termic în Centru pentru copii cu autism şi Sindrom Down, valoarea investiţiei fiind de 1,5 milioane de lei. Durata de realizare a investiţiei este de 18 luni, iar finanţarea este asigurată de la bugetul local. În raportul de specialitate aferent proiectului de hotărâre, se arată că în Târgovişte există două centre pentru copii cu autism şi Sindrom Down. (22.02.2018)
Primaria TARGU-JIU va repartiza 60 de locuinte ANL in aceasta vara; Lucrarile de modernizare a Salii Sporturilor au fost receptionate Un număr de 60 de locuinţe ANL vor fi repartizate în această vară, 40 dintre acestea fiind situate în două blocuri noi din Târgu-Jiu, iar alte 20 în locaţii la care vechii solicitanţi au renunţat, a declarat primarul municipiului, Marcel Romanescu. El a afirmat că au fost depuse circa 1.200 de cereri pentru obţinerea unei locuinţe ANL în Târgu-Jiu. (22.02.2018)
Cateva zeci de proprietari de imobile degradate, notificati de Primaria TULCEA ca risca sa plateasca impozite de 500 la suta Primăria municipiului Tulcea a notificat circa 40 de proprietari de imobile abandonate care vor plăti impozite de cinci ori mai mari, dacă nu vor repara ori consolida clădirile deţinute. Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a declarat că angajaţii instituţiei au identificat până în prezent 47 de clădiri abandonate ale căror proprietari riscă să fie sancţionaţi, conform legislaţiei în vigoare. (22.02.2018)
<<   <   pagina 2 din 806   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design