Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,56% (112/121)
2.  Piatra Neamt
  86,67% (26/30)
3.  Gherla
  100,00% (20/20)
4.  Pitesti
  51,43% (18/35)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,57% (16/23)
6.  Timisoara
  41,18% (14/34)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,31% (12/13)
8.  Voluntari
  75,00% (9/12)
9.  Galati
  40,00% (6/15)
10.  Hunedoara
  36,36% (4/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
BOCSA: Zeci de familii si-au construit ilegal case peste o magistrala de gaz. Primaria ameninta ca intra cu buldozerele si le demoleaza Circa 23 de case din cartierul Măgura din Bocşa, Caraş-Severin, ar putea fi dărâmate cu buldozerul de către Primărie, deoarece sunt construite fără niciun fel de autorizaţie şi au fost ridicate peste magistrala de gaz care trece prin Banat. Cismăneanţu spune că a încercat prin toate metodele. Şi cu rugăminţi, şi cu somaţii, şi cu amenzi, însă ce mai mulţi dintre localnicii care şi-au construit case peste magistrala de gaz nu vor să cedeze. (30.10.2017)
Gabriela Firea doreste acordarea unui ajutor lunar pentru familiile monoparentale din Capitala Acordarea unui ajutor social comunitar lunar pentru familia monoparentală al cărei venit net mediu lunar pe membru de familie se situează până la 530 de lei inclusiv, figurează pe ordinea de zi a ședinței din 31 octombrie a Consiliului General al Municipiului București. Mai exact, pentru familia monoparentală al cărei venit mediu lunar pe membru de familie se situează până la 200 de lei inclusiv, acest ajutor ar urma să fie de: 300 de lei pentru familia cu un copil, 600 de lei pentru familia cu doi copii, 900 de lei pentru familia cu trei copii și 1.200 de lei pentru familia cu patru copii sau mai mulți. (27.10.2017)
ZALAU: Protest extrem al unui beneficiar de locuinta sociala. Si-a dat foc chiar in sediul primariei Un bărbat s-a autoincendiat, joi, în sediul Primăriei Zalău, nemulţumit de faptul că autorităţile locale nu au dat curs solicitării sale privind repartiţia unei alte locuinţe în schimbul celei sociale în care locuieşte în prezent. Bărbatul a avut asupra lui o sticlă de benzină, pe care şi-a turnat-o pe el şi şi-a dat foc, cel care a intervenit în aplanarea incidentului fiind gardianul ce era de serviciu în sediul instituţiei, conform reprezentanţilor primăriei Zalău. (27.10.2017)
Primaria IASI a semnat un contract pentru construirea primelor doua blocuri cu locuinte sociale; Un parc al prieteniei romano-americane va fi inaugurat in cadrul manifestarilor dedicate Centenarului Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a semnat un contract privind construirea primelor două blocuri cu locuinţe sociale, având peste 30 de apartamente, în zona Grădinari, lucrările urmând să demareze în 2018 şi să fie finalizate în doi ani. Potrivit lui Chirica, investiţia se va realiza pe un teren al municipalităţii în suprafaţă de circa 28.000 de metri pătraţi. (26.10.2017)
CNCD a amendat Primarul Clujului cu 3000 de lei deoarece a facut criterii abuzive de atribuire a locuintelor sociale. Viceprimar: “probabil atacam decizia” Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat Primarul Clujului cu 3000 de lei deoarece a făcut criterii de atribuire a locuințelor sociale prin care tocmai categoriile vulnerabile sunt defavorizare. Consiliul a mai recomandat modificarea criteriilor în așa fel încât și persoanele fără studii sau cu studii primare, dar și cele cu dizabilități să aibă șanse egale cu cei cu studii universitare sau doctorale la obținerea unei locuințe de la Primărie. (25.10.2017)
Primaria TIMISOARA va plati 10 milioane de lei suplimentar la Colterm, pentru ca factura abonatilor sa ramana neschimbata Timişorenii care sunt abonaţi la sistemul centralizat de încălzire vor plăti, în sezonul rece 2017-2018, acelaşi preţ pentru gigacalorie ca şi anul trecut, municipalitatea urmând să plătească în plus, către societatea de termoficare Colterm, suma de 10 milioane de lei. Numărul familiilor abonate la Colterm, în prezent, este de circa 65.000. Municipalitatea a luat în ultimii cinci ani mai multe măsuri de eficientizare a companiei Colterm, aflată în subordinea sa, astfel încât să rămână atractivă pentru abonaţi. (20.10.2017)
Saracia bantuie Romania. Aproape 7,7 milioane de oameni traiesc la limita subzistentei România este vicecampioana Europei la sărăcie: 7,7 milioane de conaționali trăiesc la limita subzistenței, ceea ce înseamnă 38,8% din total, potrivit Eurostat. Spre comparație, în anul 2008, procentul era de 44,2%, an în care 9,1 milioane de conaționali erau afectați de sărăcie, mai arată datele oficiului european de statistică. De altfel, sărăcia este principala cauză care a făcut ca peste 3 milioane de români să plece în Occident. (20.10.2017)
ORADEA: Greva spontana la OTL. Orasul e blocat, nici un mijloc de transport in comun nu circula; Ce spune Ilie Bolojan, afara de faptul ca nu le poate oferi nimic? VIDEO Transportul urban din Oradea este blocat din cauza unei greve spontane ce a fost declanşată, marţi dimineaţa, de angajaţii regiei Autonome de Transport Local Oradea. Sindicaliştii invocă salariile scăzute. Conducerea societăţii a invitat greviştii la negocieri, de rezultat depinzând durata protestului. (19.10.2017)
PMB doreste consultanta in vederea unei strategii de administrare sau restructurare a datoriei publice a Municipiului BUCURESTI; Au fost stabilite cele noua proiecte comunitare castigatoare, initiate de bucuresteni Primăria Capitalei lansează o licitaţie pentru achiziţia de servicii de consultanţă în vederea dezvoltării unei strategii de administrare şi/sau restructurare a datoriei publice a Municipiului Bucureşti. In vederea optimizării structurii de finanţări rambursabile existente, Municipiul Bucureşti intenţionează achiziţionarea de servicii de consultanţă pentru dezvoltarea unei strategii de administrare şi/sau restructurare a datoriei publice. (19.10.2017)
Cantina municipala deschisa la RESITA pentru elevi si persoane in varsta Cantina municipală a fost inaugurată pe 17 octombrie în curtea Colegiului Tehnic din Reşiţa, aceasta urmând să deservească aproximativ 160 de elevi, dar şi vârstnici. Cantina municipală are o capacitate de circa 400 de persoane şi va fi deschisă inclusiv pentru diferite evenimente, în special pentru copii şi vârstnici. Lucrările de reabilitare au început în urmă cu două luni şi au fost finanţate din bugetul local al municipiului Reşiţa. (18.10.2017)
<<   <   pagina 2 din 801   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(31 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design