Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Masuri stricte pentru prevenirea gripei aviare la Alba Iulia Pentru ca gripa aviara ne-a tras o zdravana sperietura si pentru a ramane numai cu atat, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava a convocat sambata, 20 mai, Comandamentul Antiepizootic constituit la nivelul municipiului resedinta de judet. (22.05.2006)
Copiii Galatiului Peste zece miliarde de lei pleaca in fiecare luna spre copiii din Galati sub forma alocatiilor de stat. Spre deosebire de indemnizatiile de crestere a copiilor, care se platesc numai prin mandat postal, alocatiile pot fi achitate si intr-un cont curent deschis la o banca. (19.05.2006)
Poarta I si Poarta a IV-a ale Cetatii Alba Iulia - finalizate in acest an Una dintre ambitiile edilitare pentru acest an ale primarului municipiului Alba Iulia este finalizarea lucrarilor de restaurare la Poarta I si Poarta a IV-a a Cetatii Vauban. Aflate de mai multi ani in santier, celor doua obiective se pare ca le-a venit in acest an momentul finalizarii. (18.05.2006)
Sobolanii si tântarii, ucisi la pret de dumping Primaria Craiova a reusit sa stabileasca, din a doua incercare, firma care se va ocupa cu dezinsectia si deratizarea domeniului public, activitati pentru care au fost alocate câte 1,5 miliarde de lei. (17.05.2006)
Orasul cu prea putine parcari Galatiul nu va avea niciodata suficiente locuri de parcare. Indiferent de promisiunile pe care le fac alesii locali, situatia pare sa nu aiba rezolvare. Cel putin nu in viitorul foarte apropiat. (16.05.2006)
Locuri de joaca moderne Primaria clujeana lucreaza la deschiderea unor noi locuri de joaca si la modernizarea celor mai importante dintre cele existente deja in toate cartierele orasului. Proiectul vrea sa fie o surpriza pentru copii cu ocazia Zilei de 1 iunie, Ziua Internationala a copilului. In buget, pentru realizarea acestor obiective, au fost prevazuti peste 500.000 de lei. (15.05.2006)
Piaţa Traian din Braşov, o problemă eternă Piaţa Traian din Braşov a fost o problemă încă din anii ’90, când a fost înfiinţată. Şi acum continuă să dea bătăi de cap locuitorilor din zonă. Problema a apărut din cauza zgomotului infernal produs de comercianţii de haine second-hand. (12.05.2006)
Case pentru sibienii evacuati Sibienii evacuati in urma retrocedarilor ar putea primi din 2007 locuinte sociale si ajutor la plata chiriei. Un proiect de lege, initiat de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor obliga consiliile locale sa construiasca locuinte destinate persoanelor evacuate in urma retrocedarilor si prevede subventii pentru chiriile platite de acestia. (11.05.2006)
Caldura gratis ceruta pentru saraci Caldura platita integral de stat, aceasta este solutia propusa de Termica pentru cele mai sarace familii din municipiu. Impreuna cu parlamentarii, conducerea societatii doreste sa sustina o prevedere legislativa prin care abonatii insolvabili sa fie subventionati 100% si nu doar partial, cum se procedeaza in sistemul actual de acordare a tichetelor pentru energia termica. (10.05.2006)
Relaxare! Temperatura in crestere si soarele zimbitor incep sa le faca cu ochiul, si la acest inceput de vara, amatorilor de relaxare si distractie in aer liber.
Fie ca e vorba sa satisfaca pretentiile turistilor, fie ca e vorba de nevoile de oxigenare ale clujenilor, orasul are suficiente variante de petrecere a timpului liber ca alternativa la terase si la barurile pline de fum: parcuri, terenuri pe sport, stranduri sau zone impadurite situate in afara Clujului. (09.05.2006)
<<   <   pagina 801 din 806   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design