Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Santier prelungit în Vlaicu CET Arad a început deja pregatirile pentru demararea lucrarilor de modernizare la cel de al doilea punct termic din cartierul Vlaicu inclus în programul de retehnologizare a sistemului de încalzire a municipiului. (26.04.2006)
Sprijin financiar pentru veteranii de razboi din sectorul 3 Consiliul Local Sector 3 a adoptat o hotarare privind acordarea unor ajutoare sociale veteranilor si vaduvelor veteranilor de razboi din teritoriu cu ocazia Pastelui. (25.04.2006)
Turnul transparentei va deveni noul simbol al municipiului Sibiu Una dintre viitoarele embleme ale municipiului Sibiu, care va deveni capitala culturala europeana in 2007, va fi "Poarta Cisnadiei", un element de arhitectura istorica ce urmeaza sa fie refacut in perioada urmatoare. Potrivit primarului Klaus Johannis, aceasta era pe vremuri principala poarta de intrare in cetatea medievala si va fi refacuta respectandu-se detaliile initiale de constructie. (21.04.2006)
Înainte de Sarbatori, cu jalba la Primarie Înaintea Sarbatorilor de Paste, zeci de vasluieni s-au înghesuit la Serviciul de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Vaslui, pentru a primi ajutoare de urgenta, care sa le permita sa puna de sarbatori ceva pe masa. Pe cei mai multi dintre ei nu putem sa-i ajutam, deoarece nu se încadreaza în conditiile legii. Mai sunt însa si din cei care au dreptul la astfel de ajutoare si lor le acordam, în functie de situatia familiala, de numarul de membri ai familiei. Astfel, acordam în aceasta perioada ajutoare ce se încadreaza între 600.000 lei si 1,5 milioane lei, a declarat Mircea Chiosa, viceprimarul municipiului Vaslui, prezent, ieri, la audientele saptamânale. Printre cei care s-au prezentat la audiente s-au numarat si o serie de locatari ai blocurilor de la Hitrom, ramasi acum, în prag de sarbatoare, fara energie electrica. (20.04.2006)
Doua sute de familii nevoiase fericite la Focsani O suta de milioane lei este suma pe care Consiliul Local Focsani a aprobat-o pentru acordarea unui sprijin material persoanelor aflate in dificultate in municipiul de pe Milcov. In fapt, persoanele nevoiase vor primi din partea administratiei locale pachete cu alimente, ce constau in faina, zahar, oua, ulei, carne, cozonac si branza, in valoare de cate 500 mii lei fiecare, special pentru Sarbatorile pascale. (19.04.2006)
In vremuri de restriste, Primarul Hogea vrea solidaritate la Tudor Vladimirescu Localnicii se taxeaza reciproc pentru aprovizionarea cu paine si medicamente. Apa a ajuns peste tot, in afara de biserica. Primarul Constantin Hogea a declarat ieri ca municipalitatea intampina probleme in zona Milei 42, pe digul care duce la Statia de captare si tratare a apei brute, unde apa a dat deja peste dig, apa trecand peste coronament. Ieri, se lucra in continuare pentru operatia de suprainaltare a digului. (18.04.2006)
Cu lupa pe directorul centrului cultural Intentia membrilor Comisiei Sociale, din cadrul Consiliului Local, de a-l da jos pe Viorel Chiurtu din fotoliul de director al Centrului Cultural Mangalia s-a soldat cu esec. Motivul, nici o persoana din oras nu a fost interesata sa ocupe acest post, astfel ca singurul care s-a inscris la concurs a fost vechiul si noul director al institutiei. Pe de alta parte, prima tentativa de evaluare a proiectului de management nu a avut nici un rezultat, deoarece comisia constituita in acest sens nu s-a prezentat la data stabilita. Situatia nu s-a repetat si a doua oara, astfel ca s-a reusit trecerea in revista a proiectului propus de catre Viorel Chiurtu, care a fost admis pe loc. (17.04.2006)
Mobilizare pentru Parcul Colina Centrul de Voluntariat Cluj Napoca (CVCN) va organiza la sfarsitul acestei saptamani cea de-a doua editie a “Targului vesel al lui Voinicila”, eveniment la care vor participa elevii claselor a IV-a din scolile clujene si mai multi voluntari. Prin aceasta actiune, organizatorii isi propun sa stranga fonduri pentru a igieniza Parcul Colina. (14.04.2006)
Se reinfiinteaza Spitalul Municipal Constanta Activitatea desfasurata de conducerea DSP, evaluarea unitatilor de sanatate de pe teritoriul judetului, s-a soldat cu concluzii ce vor avea efecte pozitive pentru beneficiarii serviciilor de sanatate. Astfel, s-a decis reinfiintarea Spitalului Municipal, a carui transformare in Sectie de boli infectioase externa a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta este considerata "o masura pripita". (13.04.2006)
ARCOM lasă studenţii pe drumuri Societatea bucureşteană ce renovează trei cămine studenţeşti din Cluj îşi bate joc de lucrări, sub supravegherea atentă a Ministerului Educaţiei.
Societatea ARCOM a primit o nouă amânare din partea Ministerului Educaţiei şi Cercetării (MEdC) pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a trei cămine studenţeşti din Cluj-Napoca. Drept urmare, locatarii căminelor sunt nevoiţi să plătească, în continuare, chirii exorbitante, sau să se îngrămădească în celelalte cămine. Reprezentanţii ministerului în teritoriu spuneau, vara trecută, că vor sancţiona firma bucureşteană ARCOM pentru fiecare zi de întârziere. Termenul de dare în folosinţă a căminelor a expirat, fără ca vreo penalizare să “deranjeze” ritmul de lucru al constructorului. (12.04.2006)
<<   <   pagina 801 din 805   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design