Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
O suta de localitati amenintate de apele Dunarii Peste 100 de localitati din zece judete ale tarii, situate pe malul Dunarii, sunt in pericol de inundatii intre 9-11 aprilie, daca debitele fluviului prognozate la intrarea in tara, sectiunea Bazias, ar depasi 13 500-13 600 de metri cubi pe secunda, informeaza ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor. (05.04.2006)
Conductele de apa de pe Bulevardul Eroilor, linga ziduri romane de secolul II Arheologii Muzeului National de Istorie al Transilvanei (MNIT) au descoperit saptamina trecuta pe Bulevardul Eroilor, in dreptul catedralei greco-catolice „Schimbarea la fata“, ziduri romane. (04.04.2006)
Salariile angajatilor de la Regia de Apa reprezinta 40 la suta din pretul apei Apa din Bacau este cea mai scumpa din tara pentru ca tarifele s-au majorat de mai multe ori pentru a acoperi un imprumut BERD. Fiind scumpa, incasarile Regiei sunt mari. Pentru ca Regia incaseaza bani multi, directorii se rasplatesc cu prime impresionante. Asa se face ca salariile angajatilor au ajuns sa reprezinte 40 la suta din pretul apei. (03.04.2006)
Surpriza pentru copiii din Pata Rit Membrii Clubului „Y’s Men“ le vor oferi copiilor de la Centrul de Zi „Tara Minunilor“ o dupa-amiaza care sa-i faca fericiti (31.03.2006)
Apa la tarif de lux pentru bacauani Bacauanii vor plati, de la 1 aprilie, mai mult pentru fiecare metru cub de apa consumat, daca cererea de majorare din partea RAGC va fi aprobata in sedinta Consiliului Local de joi. Scandalul majorarii pretului apei in Bacau a pornit in urma cu o luna, cand in sedinta ordinara s-a pus in discutie proiectul de buget pentru anul in curs. Ulterior, directorul Adrian Craiovan a sustinut ca propusese de mai mult timp majorarea tarifului apei, dar ca acesta nu a fost inclus pe ordinea de zi. (30.03.2006)
Primaria Braila refuza sa angajeze oameni Ieri, in cadrul Consiliului Judetean Braila s-au aprobat organigrama si statul de functii de la Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidenta Persoanelor Braila. Cu acest prilej a iesit la iveala faptul ca de partea cealalta, la serviciul similar pe municipiul Braila, se refuza constant completarea organigramei, desi s-au facut numeroase adrese la Primaria Braila, iar in prezent personalul este deficitar. (29.03.2006)
Monumentul durerii Pe strada Sârguinţei există un bloc, nr. 18-20, unde în 120 de garsoniere locuiesc aproximativ 250 de oameni. Acesta este blocul cu locuinţe sociale al Primăriei Târgu Mureş. Şi termenul "social" îşi găseşte aici definiţia cea mai corectă. Doar nouă familii au achitate datoriile către stat. Ceilalţi au datorii. O familie are chiar peste o sută de milioane de lei datorie. Dar asta e cea mai mică dramă a vieţii lor. Disperarea traiului zilnic rămâne cunoscută doar de ei, ca o taină bine păstrată după uşile zăvorâte ale garsonierelor. (28.03.2006)
Peste 80.000 de vâlceni beneficiază de serviciile CET Govora Cu ocazia celei mai recente şedinţe a Consiliului Judeţean Vâlcea, care a avut loc la sediul CET Govora, conducerea acestei societăţi, reprezentată de directorul general, ing. Mihai Bălan a făcut o prezentare a serviciului public de producere, transport şi distribuţie a agentului termic în Râmnicu Vâlcea. După cum se ştie, CET Govora este membru COGEN şi unul dintre cele mai eficiente CET-uri din România. (27.03.2006)
Bazarul se mută la Transurban 220 de comercianţi care îşi desfăşoară activitatea în bazarul din Piatra Neamţ vor avea schimbată adresa locului de muncă, începînd de săptămîna viitoare, cînd Primăria Piatra Neamţ vrea să îi schimbe amplasamentul. Noul spaţiu, în care se vor muta chioşcurile, este la garajul societăţii Transurban, din apropierea Şcolilor Normale. (24.03.2006)
Primăria îşi trimite oamenii la strip-tease Viceprimarul Craiovei anunţă vremuri grele pentru craiovenii cu pasiuni pentru spectacolele erotice. Nu peste multă vreme, aceştia şi-ar putea vedea localurile preferate închise sau forţate să adopte un stil mai sobru, dacă se poate spune aşa. Totul va fi posibil printr-un regulament pus la punct de funcţionarii primăriei, potrivit căruia scenele de strip-tease nu au ce căuta pe-o rază de-un sfert de kilometru în jurul şcolilor sau al bisericilor, asta probabil pentru a-i feri pe elevi şi enoriaşi de tentaţii. (24.03.2006)
<<   <   pagina 804 din 806   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design