Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
În Cluj se vor construi anul acesta 35 de blocuri Construcţiile de locuinţe în Cluj se menţin la un ritm ridicat şi în acest an. Antreprenorii au solicitat sau au obţinut autorizaţii de construire pentru nu mai puţin de 35 de blocuri cu peste 300 de apartamente. (24.03.2006)
Primaria nu se implica in problema copiilor strazii Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Ciopilului Braila a organizat recent un simpozion cu tema „Copii strazii- si ei sunt ai nostri".

La aceasta manifestare au participat prefectul Nicolae Mitroi, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Stancu, subprefectul Mircea Fudulaiche, secretarul general al CJ, Nicu Filote precum si directori de institutii din cadrul Primariei si reprezenati ai fundatiilor din Braila. (22.03.2006)
Turnul Babel In Targu Mures exista un loc unde, sub acelasi acoperis, in 352 de apartamente, locuiesc aproximativ 500 de persoane. De un timp incoace nu se mai stie exact numarul de locatari pentru ca in 124 de asemenea apartamente formate dintr-o camera locuiesc chiriasi. Iar alte aproximativ 50 de apartamente s-au vandut de cateva ori. (21.03.2006)
Lupta pentru Fondul Proprietatea Allen ( Overy, Latern Corporation Limited, Salans, Shearman & Sterling LLP si Freshfields Bruckhaus Deringer au depus oferte pentru licitatia organizata de Fondul Proprietatea in vederea selectarii consultantului juridic international, castigatorul urmand sa fie anuntat in data de 22 martie. (20.03.2006)
Avocatul Dorin Suciu / SIBIU:"Chiriasii au nevoie de protectie sociala" Dorin Suciu este unul din cele mai rostite nume din Sibiu. Avocat de 33 de ani, Dorin Suciu este din 1995 vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Barourilor din România. Mai deţine funcţia de prodecan al Baroului de Avocaţi din Sibiu. Suciu s-a făcut remarcat prin nenumăratele succese obţinute în tribunal. Pe de altă parte, s-a ales şi cu mulţi duşmani, din rândul adversarilor. Considerat unul din cei mai “tari” avocaţi din ţară, Dorin Suciu este totuşi, pentru mulţi sibieni, dictatorul care i-a lăsat fără case. (17.03.2006)
TARGU MURES: Amenintari cu sinuciderea pe Calarasilor Ieri, la ora pranzului, romii domiciliati pe strada Calarasilor, in cladirea de langa Evidenta Informatizata a Populatiei, au iesit in strada pentru a protesta impotriva deciziei Primariei de a-i evacua din casele in care locuiesc de peste 10 ani. (10.03.2006)
Caldura se scumpeste in trepte in Banie Potrivit viceprimarului Sorin Iordache, preţul plătit de craioveni pentru căldură va creşte de două ori până anul viitor. La ora actuală, locatarii racordaţi la centralele termice pe gaze achită 1,2 milioane de lei din preţul de producţie de 2,1 milioane pentru fiecare gigacalorie. (03.03.2006)
Borhanci, pustiu pe lenea Primariei Cluj-Napoca Tinerii casatoriti care au primit cu titlu gratuit parcele de teren pentru constructia de locuinte in zona Borhanci, Cluj-Napoca, si-au vazut visul spulberat.

Dupa ce ca doar zece procente din terenul prevazut au fost efectiv alocate, dupa ce ca din mai bine de opt sute de cereri aprobate doar 48 de familii au fost puse in posesie, nu doar ca terenurile nu au fost viabilizate, dar nici macar studiul de pre-fezabilitate nu a trecut de Consiliul Local. (02.03.2006)
Care e cel mai european oras din tara? Timisoara - cel mai european oras al tarii - au scris ziarele, saptamana trecuta, cu litere de-o schioapa, prezentand
un clasament al celor mai europene patru orase ale Romaniei. Pe locurile urmatoare - Cluj, Constanta si Iasi. (01.03.2006)
ANL decapitat Agentia Nationala pentru Locuinte va fi reorganizata. Seful Oficiului Teritorial Mures, Avram Radu, va fi inlocuit alaturi de colegii sai din tara. Ministrul Borbley a anuntat concursuri pentru directori, fiind nemultumit de colaborarea acestora cu ministerul. (27.02.2006)
<<   <   pagina 805 din 806   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design