Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Cimitirul din Navodari, izolat de gripa aviara Virusul gripei aviare a fost confirmat ieri de Laboratorul National de Referinta si la un porumbel gasit mort la doi kilometri de Mereni. Cat despre cele doua utilaje de dezinfectare promise de Ministerul Transporturilor, acestea au fost montate tot ieri la intrarea si iesirea din Tuzla. (25.02.2006)
Au crescut chiriile la apartamente Efecte in lant pe piata imobiliara: dupa escaladarea, din ultimii ani, a preturilor la vanzare, a urmat o majorare si pe segmentul inchirierilor. (23.02.2006)
Marea tiganiada la ORADEA Gunoaie peste gunoaie, duhori pestilentiale, sobolani si paduchi - acesta este tabloul sordid al caselor si curtilor locuite de tigani in centrul municipiului Oradea. Datorita pericolului pe care respectivele familii il reprezinta pentru sanatatea publica si datorita faptului ca este afectata imaginea si dezvoltarea orasului, Primaria Oradea a decis sa nu le prelungeasca acestora contractele de inchiriere. Initiativa de a-i muta intr-un bloc de locuinte sociale, care se va construi in zona Gutemberg, a provocat o reactie adversa. Cuvantul de ordine: discriminare! (22.02.2006)
"Razboi social" la Calan Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Gheorghe Barbu, nu a reusit sa-i convinga pe grevistii foamei de la Calan (judetul Hunedoara) sa renunte la protest, chiar daca miza in demersul sau pe faptul ca este originar din zona.
Fostii salariati ai societatii "Amidip" au declarat ca nu au incredere in demnitar si ca solutiile propuse de acesta nu pot rezolva problemele sociale grave cu care se confrunta localitatea. (20.02.2006)
ORADEA: Scoli pazite cu tonfa Primaria Oradea a elaborat un proiect de regulament pentru siguranta in scoli, care va intra in vigoare din vara. Autoritatile locale sunt in alerta de gradul zero in urma turbulentelor din perimetrul scolar din Romania. (20.02.2006)
ANL a inceput contractarea caselor din cartierul Brancusi Agentia Nationala pentru Locuinte va incepe, in perioada 06.02.2006 - 03.03.2006, procedura de contractare a caselor din Cartierul Brancusi, Sector 6, Bucuresti. ANL a organizat o expozitie in incinta Ministerului Transporturilor unde vor fi oferite detalii despre modalitatile de cumparare. (07.02.2006)
Un caine omoara un om in plin centrul capitalei Presedintele asociatiei romano-nipone a fost atacat de un caine, presupus a fi vagabond, in zona Piata Victoriei si a murit, duminica dupa-amiaza, ca urmare a muscaturilor de gamba si de coapse, transmite TVR. Criminalistii au identificat trei plagi, dar muscatura fatala i-a sectionat artera femurala. (30.01.2006)
12 mil. EUR, la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii Una dintre noutatile cuprinse in legislatia privind asigurarile de raspundere civila auto, recent adoptata, se refera la posibilitatea de adresare directa catre Fondul de Protectie a Victimelor Strazii de catre persoanele fizice care sufera daune in urma unor accidente realizate de catre soferii neasigurati sau necunoscuti. (27.01.2006)
Dosar: Cum si de ce creste factura zilnica odata cu aderarea Costurile pentru utilitati atarna greu in factura zilnica. Cum o sa ne afecteze alinierea acestora la UE? Ce se aliniaza, care o sa fie modalitatea dupa care vor fi corelate aceste preturi cu cele comunitare? Elementul pret nu a fost parte a negocierilor deoarece stabilirea pretului nu intra in atributiile Uniunii Europene. (27.01.2006)
<<   <   pagina 806 din 806   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design