Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Cluj Napoca
  99,53% (214/215)
2.  Buzau
  93,58% (102/109)
3.  Piatra Neamt
  97,85% (91/93)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  40,54% (15/37)
5.  Gherla
  100,00% (13/13)
6.  Timisoara
  47,83% (11/23)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Pitesti
  26,32% (5/19)
9.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
10.  Bacau
  38,46% (5/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Elevii, studentii si pensionarii din GALATI ar putea beneficia de abonamente lunare de transport public de un leu

Elevii, studenţii şi pensionarii cu pensia mai mică de 1.450 lei ar putea beneficia de abonamente lunare de transport public pe o linie de numai un leu, a anunţat, pe pagina de Facebook, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Edilul a precizat că a stabilit facilităţile pentru costul abonamentelor de transport public în urma mesajelor primite de la gălăţeni şi a consultărilor cu asociaţiile de pensionari, propunerile sale urmând a fi supuse, marţi, votului Consiliului Local Galaţi. (24.03.2017)

Lia Olguta Vasilescu refuza sugestia FMI: "Punctul de pensie va creste de la 1 iulie, exact cum avem in programul de guvernare. Din cate stiu, PSD si ALDE au castigat alegerile in Romania, si nu FMI" Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti seara, la Antena 3, ca punctul de pensie va creste de la 1 iulie la 1.000 de lei, asa cum e prevazut in programul de guvernare, dupa ce seful misiunii FMI in Romania a recomandat recent amanarea implementarii acestei masuri. "Guvernul isi va respecta programul de guvernare. Din cate stiu eu, PSD si ALDE au castigat alegerile in Romania, si nu Fondul Monetar International. In al doilea rand, toate estimarile care s-au facut in ceea ce priveste Romania de catre Comisia Europeana sau de catre FMI pana acum au fost gresite", a raspuns Vasilescu, intr-o interventie telefonica. (22.03.2017)
Exploatarile forestiere au lasat CARANSEBESUL fara apa potabila. Comitetul pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit pentru gasirea unei solutii Caransebeşul se află într-o situaţie critică în privinţa apei potabile. Localnicii s-au plâns în ultimele luni că apa care curge la robinete este extrem de murdară şi nu poate fi băută. Primarul Felix Borcean a solicitat sprijinul Prefecturii Caraş-Severin în găsirea unei soluţii, pentru ca cei aproximativ 25 de mii de locuitori să aibă din nou apă potabilă la robinet. (15.03.2017)
Primaria FOCSANI a redus, pe motiv de nemunca, numarul celor care primesc o masa calda la Cantina Sociala De la începutul anului, 29 de persoane şi-au pierdut dreptul de a primi o masă caldă la Cantina de Ajutor Social a Primăriei Focşani. Din cei 420 de beneficiari ai unei mese calde la Cantina de Ajutor Social a Primăriei Focşani, în acest an şi-au pierdut dreptul la hrană 29 de persoane, ca urmare a faptului că nu au prestat muncă în folosul comunităţii, aşa cum scrie la lege. (15.03.2017)
BRAILA: Femeie condamnata la inchisoare dupa ce a fost parata de vecini ca nu plateste impozit pentru locuinta inchiriata Maria Avram, o brăileancă în vârstă de 59 de ani, a fost condamnată recent la o pedeapsă de 8 luni de închisoare cu suspendare pentru că n-a plătit impozit după ce şi-a închiriat apartamentul. Totodată, femeia trebuie să presteze 60 zile de muncă în folosul comunităţii. Nu s-a făcut recurs, astfel că sentinţa a rămas definitivă. (09.03.2017)
Olguta Vasilescu: “Salariile demnitarilor, primarilor si viceprimarilor se vor calcula pornind de la salariul mediu pe economie” Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a declarat pe 8 martie că în legea salarizării unitare va exista un capitol separat referitor la salariile demnitarilor, primarilor și viceprimarilor, arătând că acestea vor fi calculate pornind de la salariul mediu pe economie. Ea a subliniat că până în anul 2021 vor fi corectate toate “inechitățile” în sistemul de salarizare, urmând ca după acest an fiecare bugetar să beneficieze de o creștere egală a salariilor. (09.03.2017)
FOCSANI: Asistatii social lasati pe intuneric de Electrica au venit sa ceara socoteala Primariei VIDEO Câteva zeci de persoane care locuiesc în blocurile sociale din Cartierele Sud și Bahne, debranșați astăzi de la curent, au venit în fața Primăriei Focșani să ceară socoteală autorităților. Viceprimarul Marius Iorga a declarat că Primăria nu are nicio implicare în această situație, pentru că locatarii au datorii către Electrica. (08.03.2017)
Marele zid din BOTOSANI: Petitie pentru imprejmuirea cu garduri a unor blocuri locuite de romi Locatarii unui cartier din municipiul Botoşani vor să-şi înconjoare scările de bloc cu garduri înalte, pentru a se proteja, spun ei, de persoanele de etnie romă care ar face scandal, dar şi de câinii comunitari. Iniţiativa a ajuns să fie dezbătută şi în Consiliul Local. „Se poate construi un gard la solicitarea cetăţenilor, dar trebuie parcurşi nişte paşi. Se poate cu obţinerea unei autorizaţii şi concesionarea terenului. Dacă fac toate aceste demersuri, pot obţine acele garduri mai înalte de 60 de centimetri“, spune viceprimarul Cosmin Andrei. (08.03.2017)
FOCSANI: Proprietarii blocurilor construite pana in anul 1990 pot primi bani europeni pentru reabilitare termica Primăria Municipiului Focşani a demarat acţiunea de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Pentru ca blocurile să poată intra în programul de reabilitare, trebuie ca acestea să fie construite în perioada 1950 – 1990. Pentru a vă înscrie în cadrul programului de reabilitare termică este necesar acordul a 2/3 din totalul proprietarilor de apartamente. (03.03.2017)
Primaria TULCEA a majorat chiriile pentru blocurile ANL Consilierii locali tulceni au aprobat, în timpul unei şedinţe ordinare, majorarea chiriilor pentru locuinţele închiriate tinerilor de Primăria municipiului. Cea mai mică chirie, potrivit hotărârii aprobate de aleşii locali, va fi de 46,15 euro pe lună, iar cea mai mare va fi de 85 de euro pe lună. Majorarea chiriilor este în conformitate cu legislaţia în vigoare şi are drept obiectiv amortizarea investiţiilor realizate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) în vederea construirii altor imobile. (28.02.2017)
<<   <   pagina 1 din 789   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(166 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(18 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design