Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,70% (117/129)
2.  Piatra Neamt
  89,80% (44/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
4.  Gherla
  100,00% (16/16)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (11/11)
6.  Pitesti
  54,55% (6/11)
7.  Bistrita
  20,00% (1/5)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  6,25% (1/16)
9.  Hunedoara
  25,00% (1/4)
10.  Voluntari
  25,00% (1/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria CONSTANTA a aprobat tacit gratuitatea elevilor si studentilor la transportul public in comun

Proiectul de hotărâre de Consiliu Local Municipal Constanţa pentru acordarea de gratuitate la transportul public în comun a elevilor şi studenţilor a fost depus la 21 iulie, iar termenul de 30 zile în care municipalitatea se poate opune măsurii a trecut, astfel că gratuitatea a primit acord tacit din partea Primăriei Constanţa, conform Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001. (23.08.2017)

Cantina Sociala ASSOC nu se mai gaseste in schemele Primariei BAIA MARE Aproximativ 100 de băimăreni, persoane în vârstă sau cu dizabilităţi, nu vor mai beneficia de hrana pe care o primeau de la cantina socială a ASSOC, după ce primăria Baia Mare a înterupt colaborarea cu această organizaţie. Deşi primarul a arătat că îşi doreşte ca acest serviciu să fie preluat de Serviciul de Asistenţă Socială din cadrul primăriei, motivând costurile prea mari, un calcul simplu arată că vistieria primăriei nu va avea de câştigat, asta pentru că ASSOC susţinea o parte din cheltuieli. (21.08.2017)
HUNEDOARA: Primaria scoate in strada 80 de familii din blocurile sociale, acuzate ca nu au platit datorii de peste 250.000 de lei Primăria Hunedoara a dispus evacuarea a peste 80 de familii care locuiesc în blocurile sociale din municipiu, acuzate că nu au plătit taxe comune şi chirii a căror valoare totală a depăşit 250.000 de lei. „Noi nu facem altceva decât să punem în aplicare legea, care este una pentru toţi”, a declarat primarul Dan Bobouţanu. (10.08.2017)
Gabriela Firea propune ca donatorii de sange sa primeasca in plus tichete de masa de 150 de lei; Proiect: Primaria Sectorului 6 vrea sa amenajeze cea mai lunga pista de alergat din BUCURESTI pe digul de la Lacul Morii si cea mai mai mare plaja artificiala din Romania pe insula Donatorii de sânge ar putea primi, în plus față de stimulentele actuale, tichete de masă de 150 de lei, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, declarând că în prima ședință de Consiliu General va face această propunere. Ea a menționat că în foarte multe țări europene donarea de sânge nu mai este o problemă și aceasta nu este stimulată material, dar în statele unde veniturile sunt mai mici, Guvernele, primăriile, comunitățile îi încurajează pe donatorii de sânge și prin stimulente financiare. (10.08.2017)
Familiile care locuiesc in blocurile sociale ale Primariei ALEXANDRIA, vor fi mutate in containere Blocurile sociale în care locuiesc 74 de familii nu mai prezintă siguranţă, în cazul unui cutremur. Municipalitatea caută soluţii pentru mutarea asistaţilor social în containere. Se caută, de asemenea, un sediul şi pentru Poliţia Alexandria care în prezent îşi desfăşoară activitatea la parterul unui dintre imobilele cu probleme. (09.08.2017)
Gabriela Firea: Ofertele pentru achizitia de autobuze noi Euro 6 pot fi depuse pana pe 16 august; Primaria Capitalei vrea sa acceseze fonduri europene pentru realizarea a 60 km de piste pentru biciclete; Firea: Pe raza Bucurestiului vor fi instalate 50 de puncte de colectare selectiva; Suplimentare de vouchere pentru programul "Biciclisti in Bucuresti" pana la 30.000 Ofertele pentru achiziția a 400 de autobuze moderne Euro 6 pot fi depuse până pe data de 16 august și vor fi evaluate până pe 11 septembrie, a anunțat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Cât privește achiziția tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor electrice, primarul general a spus că municipalitatea este în curs de realizare a caietului de sarcini. (09.08.2017)
Primaria Capitalei: Pasarela care traverseaza lacul din parcul Herastrau va fi gata peste aproximativ o saptamana; Municipalitatea vrea sa incurajeze implicarea seniorilor in actiuni de voluntariat Bucurestenii vor putea traversa in siguranta lacul Herastrau, in conditiile in care pasarela din vecinatatea podului CFR va fi gata peste aproximativ o saptamana, potrivit unui comunicat al Primariei Capitalei. Lucrarile sunt realizate prin Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, in parteneriat cu Ministerul Apararii Nationale. (03.08.2017)
Primaria si DSP Timis au semnat contractul pentru locuintele ANL destinate tinerilor medici Municipalitatea timişoreană şi Direcţia pentru Sănătate Publică (DSP) Timiş au semnat contractul pentru construirea blocului ANL destinat medicilor tineri, cu vârsta sub 35 de ani. În această zonă se vor construi în total patru blocuri de locuinţe în regim ANL, cu câte şase etaje şi cu câte 50 de apartamente fiecare. Câte un bloc va fi destinat tinerilor medici şi profesori, iar două, altor categorii de tineri cu vârsta sub 35 de ani. (28.07.2017)
Consiliul Local SFANTU GHEORGHE a aprobat majorarea salariilor angajatilor din primarie Consiliul local Sfântu Gheorghe, reunit joi în şedinţă ordinară, a aprobat majorarea salariilor angajaţilor din primărie şi de la serviciile publice din subordine începând cu data de 1 iulie a.c, în baza Legii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Primarul municipiului, Antal Arpad, a declarat că grilele de salarizare au fost discutate în prealabil cu reprezentanţii sindicatului. (28.07.2017)
Curtea de Apel Bucuresti inchide procesul lui Neculai Ontanu. Infractiunea s-a prescris. Decizia nu este definitiva Curtea de Apel Bucureşti a decis, ca efect al intervenirii prescripţiei, încetarea procesului în care Neculai Onţanu este acuzat că a luat mită un teren de 4,2 milioane de euro, anunță Digi24. Decizia nu este definitivă. Instanţa a dispus și achitarea lui Toma Şutru, fost secretar general al Primăriei Sector 2, acuzat de luare de mită şi spălare de bani, şi condamnarea lui Aurel Radu la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru spălare de bani, şi la efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. (27.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 797   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ion Georgescu (PSD) Ion Georgescu (PSD)
Mioveni
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design