Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,82% (146/159)
2.  Piatra Neamt
  75,76% (25/33)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,61% (19/23)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Timisoara
  28,57% (8/28)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  83,33% (5/6)
8.  Bistrita
  66,67% (4/6)
9.  Hunedoara
  66,67% (4/6)
10.  Targu - Jiu
  50,00% (4/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria GIURGIU a sistat pana la primavara acordarea ajutoarelor financiare pentru achizitionarea de centrale de apartament

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că acordarea ajutoarelor financiare pentru achiziţionarea de centrale de apartament pentru locuitorii oraşului ce doresc debranşarea de la sistemul centralizat de termoficare se sistează până la primăvară. Potrivit acestuia, respectiva soluţie a fost adoptată de consilierii municipali pentru a fi reduse pierderile şi cheltuielile pentru pornirea sistemului de încălzire într-un bloc doar pentru un singur consumator. (29.11.2017)

CJ BUZAU a aprobat construirea unei sali de sport multifunctionala pentru persoanele cu dizabilitati Consiliul Judeţean Buzău a aprobat, luni, construcţia unei săli de sport multifuncţională pentru persoanele cu dizabilităţi din judeţul Buzău şi judeţele limitrofe, cu o capacitate de 145 de persoane, investiţia fiind estimată la 13,1 milioane de lei. Sala de sport va fi construită în curtea Liceului pentru Deficienţi de Vedere din municipiul Buzău, urmând a fi dotată cu gradene şi alte dotări adaptate nevoilor speciale ale persoanelor cu dizabilităţi. (28.11.2017)
Primarul Dobre: Vom cumpara cel putin 15 autobuze noi pentru PLOIESTI in 2018; ANL vrea sa construiasca 80 de locuinte in zona Torcatori Edilul Adrian Dobre a anunțat că în 2018 Primăria Ploiești va cumpăra minimum 15 autobuze noi. Acestea vor fi achiziționate cu fonduri din bugetul local și din creditul accesat de municipalitate în 2016. Cât privește achiziția de troleibuze și tramvaie noi, prin accesarea de fonduri europene, primarul a declarat că până pe 5 decembrie se vor depune documentele necesare pentru cumpărarea de 40 de mijloace de transport public exclusiv electrice. (27.11.2017)
S-au reluat lucrarile la blocurile ANL din TARGOVISTE a caror constructie a inceput acum 10 ani Mai multe blocuri ANL din Târgovişte, a căror construcţie a început acum 10 ani, vor fi finalizate, în total fiind vorba despre 146 de apartamente, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Blocurile sunt în cartierul Sagricom, iar construcţia lor nu a fost finalizată din cauză că firmele care au început lucrările au intrat în faliment. (27.11.2017)
Niciun angajat al Primariei nu va avea salariul net scazut in 2018, da asigurari edilul SUCEVEI Fondul de salarii al Primăriei municipiului Suceava nu va creşte anul viitor, iar veniturile angajaţilor nu vor scădea după trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat, a declarat edilul Ion Lungu. Primarul, care este de profesie economist, a dat asigurări angajaţilor că anul viitor salariile nete nu vor fi diminuate prin trecerea contribuţiilor în sarcina lor. (23.11.2017)
Tarifele la apa si canalizare vor fi majorate de anul viitor in mai multe localitati din judetul Covasna Tarifele pentru apă şi canalizare s-ar putea majora de anul viitor cu circa 10% şi, respectiv, 3,2%, în 11 localităţi din judeţul Covasna, printre care municipiile Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, conform autorităţilor în domeniu. ANRSC a dat aviz favorabil pentru majorarea tarifelor, potrivit procedurii mai este necesar şi acordul membrilor Asociaţiei de dezvoltare Intercomunitară ”AQUACOV”, respectiv a celor 11 unităţi administrativ-teritoriale care beneficiază de serviciile operatorului regional – municipiile Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, oraşele Covasna şi Întorsura Buzăului şi şapte comune. (22.11.2017)
Primaria CRAIOVA recupereaza de la cetateni sumele cheltuite pe reabilitarea termica dupa pierderea finantarii europene Primăria Craiova va recupera de la cetăţeni sumele cheltuite de la bugetul local pentru reabilitarea termică a 22 de blocuri după ce s-a pierdut finanţarea europeană ca urmare a faptului că firmele de construcţii care au câştigat licitaţiile au întârziat lucrările, iar cheltuielile eligibile s-au transformat în cheltuieli neeligibile. (22.11.2017)
BOTOSANI, modificat pentru nevazatori. Institutiile sunt semnalizate in Braille, iar trecerile de pietoni au benzi speciale La Botoşani au fost amplasate la cele mai importante instituţii publice plăcuţe de informare scrise inclusiv în alfabetul Braille, folosit de nevăzători. Totodată, în oraş, la cele mai mari intersecţii, sunt amplasate amenajări urbane pentru nevăzători, inclusiv semafoare acustice. Acesta se doreşte a fi un proiect pilot la nivel naţional. (09.11.2017)
Sprijin financiar pentru achizitionarea de centrale termice, acordat de CL GIURGIU Consilierii locali giurgiuveni au aprobat, în şedinţă extraordinară, acordarea de sprijin financiar în valoare totală de 21 de mii de lei pentru achiziţionarea de centrale termice unui număr de şapte persoane din oraş care au rămas unici consumatori în câte o scară sau bloc de locuinţe, racordaţi la centrala de furnizare a agentului termic în sistem centralizat. (07.11.2017)
BAIA MARE: Lucrarile la cele doua camine pentru varstnici, apartinand municipalitatii, vor demara anul viitor Lucrările la cele două centre rezidenţiale pentru persoanele vârstnice, aparţinând municipalităţii băimărene, vor demara anul viitor, după ce Consiliul Local a aprobat demararea celor două proiecte, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş. Edilul a subliniat că oraşul nu deţine asemenea centre şi că a dorit realizarea acestor proiecte din respect pentru persoanele vârstnice. (07.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 802   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(43 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design