Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Solutia salvatoare pentru RAM BUZAU, o rectificare bugetara la toamna care sa includa o parte din subventii Primarul Buzăului pare mai decis ca oricând să închidă societatea care asigură livrarea agentului termic către locuinţele racordate la sistemul centralizat. Primăria nu a acordat niciun leu pentru subvenţia la căldură iar dacă Guvernul nu va aloca în toamnă fonduri pentru acoperirea acestor cheltuieli, iarna viitoare, buzoienii ar putea plăti preţul întreg al gigacaloriei, respectiv 438 de lei. (29.03.2018)
Primaria TARGOVISTE pompeaza 4 mil. euro in educarea copiilor de etnie roma din Romlux Primăria Târgovişte a anunţat semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Eu sper – Dezvoltarea integrată a comunităţii marginalizate Romlux”, prin care administraţia locală va investi 4 milioane de euro în educarea copiilor de etnie romă din Romlux. Proiectul se derulează prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU) şi are o valoare totală de 17.218.266,53 lei; finanţare nerambursabilă – 98,18% din valoarea totală eligibilă aprobată. Perioada de implementare este de 36 de luni. (29.03.2018)
SIMERIA: Bosch construieste o fabrica de masini de spalat. Investitia va aduce peste 700 de locuri de munca BSH Hausgeräte GmbH, o companie a grupului Bosch a achiziţionat 40 de hectare de teren în Simeria, unde va construi o fabrică de maşini de spălat. Investitorii susţin că vor fi create peste 700 de locuri de muncă. Grupul Bosch va construi o fabrică de maşini de spălat în Simeria. Investiţia se ridică la 110 milioane de euro. Producţia de maşini de spălat va începe în 2020, iar din 2022, compania estimează că va produce un milion de maşini de spălat anual, pentru piaţa europeană. (29.03.2018)
Parcul industrial BISTRITA Sud, realizat cu fonduri europene, va ramane, din aprilie, cu un singur angajat Industrial Bistriţa Sud, realizat de Primăria municipiului Bistriţa prin accesarea unui proiect european şi inaugurat în 2015, va rămâne, din luna aprilie, cu un singur angajat din totalul de patru, după ce inclusiv directorul societăţii care administrează investiţia şi-a anunţat, recent, demisia. Faptul a fost confirmatde către viceprimarul municipiului Bistriţa, Gelu Muthi, care are în atribuţii relaţia cu societatea care administrează parcul industrial. (26.03.2018)
Gabriela Firea propune ca femeile insarcinate si cuplurile infertile sa primeasca ajutor financiar de la Primaria Capitalei Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că va propune Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) două proiecte referitoare la acordarea unui sprijin financiar pentru analizele necesare în timpul sarcinii, respectiv pentru fertilizare in vitro. Ea a adăugat că sunt şi foarte multe cupluri infertile. Edilul general a menţionat că speră ca în acest fel şi Municipalitatea să aducă o contribuţie privind creşterea natalităţii. (23.03.2018)
Primarul BRAILEI: Taxele locale au fost majorate doar cu rata inflatiei, la fel vom proceda si in 2019 Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a precizat că anul acesta taxele şi impozitele locale au fost majorate doar cu rata inflaţiei, la fel urmând să se procedeze şi anul viitor. El a anunţat, totodată, că şi în acest an şi-a plătit impozitele folosind aplicaţia ghiseul.ro şi i-a îndemnat pe brăileni să îi urmeze exemplul pentru a evita aglomeraţia, în condiţiile în care, în prezent, există aproximativ 5.000 de conturi de utilizator în Brăila. (22.03.2018)
Primaria Sectorului 5 va construi un cartier complet nou, cu 40.000 de locuinte Primăria Sectorului 5 a semnat, pe 20 martie, un acord cu Banca Mondială, care oferă suportul tehnic pentru demararea de proiecte de dezvoltare urbană, printre care se numără realizarea unui nou cartier şi regenerarea Ferentariului. Edilul Daniel Florea a precizat, conform sursei citate, că este primul proiect de acest gen dezvoltat în România ultimilor 30 de ani. Nu în ultimul rând, este vizată dezvoltarea economică sustenabilă a zonei de sud-est a Sectorului 5, prin demararea proiectului “Laser Valley”, în Sectorul 5 fiind create condiţiile pentru atragerea de investitori în cadrul unui hub tehnologic. (21.03.2018)
"Zona rezidentiala" cu conditii mai rele decat la tara. Primarul din BRAGADIRU spune ca nu ar da nici macar 1 leu pe o casa in acest loc Sute de mii de români, care şi-au cumpărat o locuinţă în aşa-zisele zone rezidenţiale de lângă Bucureşti, trăiesc acum un coşmar, întreţinut de noroaie şi inundaţii veşnice. În lipsa utilităţilor, a şcolilor şi a transportului public, oamenii se văd aruncaţi la capătul civilizaţiei. Primarii nu au avut un plan unitar de dezvoltare, aşa că fiecare a construit unde şi cum a vrut. Citiți ce se întâmplă, de pildă, în oraşul Bragadiru. (20.03.2018)
Cum a inteles Primaria FOCSANI sa ajute familiile cu plata la zi din locuintele sociale. Edilii, acuzati de rasism În imobilele repartizate există un adevărat focar de infecţie, unde predomină mizeria, igrasia. Oamenii nu vor să se mute în ele. Peste 20 de familii care au solicitat de la Primăria Focşani locuinţe mai spaţioase decât aveau în blocul G2 din Bahne, unde între timp municipalitatea a decis sistarea apei şi electricităţii, au primit repartiţii în alte apartamente, dar complet insalubre. (20.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 806   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design