Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Voluntari
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
SLANIC, singurul oras din Prahova care nu este racordat la gaze

Viata a zeci de mii de oameni care traiesc in Prahova s-ar imbunatati daca cativa proprietari ar accepta ca o conducta de gaze sa le traveseze terenul. Mai mult, primarul unei localitati nu a aprobat extinderea magistralei pe motiv ca intentioneaza sa extinda un cimitir. Astfel, proiectul Transgaz si al consiliului judetean sta pe loc de 5 ani. (28.04.2017)

Impozit majorat cu 500 la suta pentru cladirile neingrijite din ZALAU Impozitul pentru clădirile neîngrijite din Zalău a fost majorat cu 500% pentru a determina proprietarii să facă lucrări de reabilitare, municipalitatea motivând această decizie prin faptul că multe clădiri se află într-o stare avansată de degradare și pot genera situații periculoase. Proiectul de hotărâre privind majorarea impozitului a fost adoptat prin votul în unanimitate al consilierilor locali din Zalău. (28.04.2017)
GIURGIU: Primarul Nicolae Barbu participa la intalnirea Comitetului Extins al Consiliului Oraselor si Regiunilor Riverane Dunarii In perioada 26-27 aprilie, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, participa la intalnirea Comitetului Extins al Consiliului Oraselor si Regiunilor Riverane Dunarii (CODCR), in cadrul caruia detine functia de vicepresedinte. Evenimentul de anul acesta are ca tema "Orașe dunarene inteligente, durabile și sociale” si este gazduit de Primaria orasului Ulm. (28.04.2017)
Primarul Robert Negoita a inaugurat doua centre pentru copii Primarul Robert Negoiță a inaugurat Centrul de zi „Micul Prinț” și Centrul de Educație și Îngrijire pentru Copilul cu Dizabilități „Lizuca” din str. Jean Steriadi nr. 40A. Alături de primarul Sectorului 3 la acest eveniment au mai participat secretarul de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Adrian-Marius Dobre, și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. (26.04.2017)
Ce-i raspunde primarul FOCSANIULUI liderului Partidei Romilor, care l-a acuzat pe edil ca-i prigoneste pe locatarii blocurilor sociale Cristi Misăilă infirmă acuzaţiile şefului romilor, cum că a făcut promisiuni în campania electorală faţă de această etnie, în schimbul voturilor. Primarul Cristi Misăilă a ales să răspundă la scrisoarea deschisă adresată de Toader Constantin, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa. În epistolă, liderul romilor acuză edilul şef că-i prigoneşte pe locatarii blocurilor sociale, care se află în pas de evacuare, dar şi că nu-şi respectă promisiunile din campania electorală de anul trecut, în urma cărăra a ajuns primar şi cu voturile romilor din Focşani. (26.04.2017)
Consiliul General discuta joi noua strategie pentru protectia animalelor. Documentul prevede infiintarea unui Serviciu Municipal de Urgenta si Resuscitare Veterinara si mini dog-park-uri Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta joi noua strategie pentru "protectia si bunastarea animalelor". Documentul propune infiintarea "Politiei Veterinare a Animalelor", sterilizarea animalelor abandonate si prevenirea abandonului, incurajarea adoptiilor, transformarea adaposturilor in centre de adoptii, crearea unui Serviciu Municipal de Urgenta si Resuscitare Veterinara - "SMURV". De asemenea, prevede infiintarea unui cimitir si a unui crematoriu de animale, dar si mini dog-park-uri cu infrastructura aferenta. (25.04.2017)
Un festival al romilor, fara romi. Primaria SLATINA i-a sarbatorit cu intarziere, din cauza bugetului Pe 8 aprilie s-a sărbătorit Ziua Internaţională a Rromilo, zi pe care Primăria Slatina a marcat-o de-abia vineri, 21 aprilie 2017, cu un spectacol din care rromii aproape au lipsit, neregăsindu-se în număr mare nici în sală. La demisolul clădirii, unde este amenajată o sală de expoziţii, s-a repus pe simeze o mai veche expoziţie de fotografie, totul lăsând însă impresia unui eveniment care trebuia bifat. (24.04.2017)
Sevil Shhaideh: Este prioritara constructia a 1.500 de locuinte pentru tineri si a 30 de camine studentesti; Codul administrativ este gata si va profesionaliza functia publica Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), vicepremierul Sevil Shhaideh, a declarat, la Brăila, că printre priorităţile ministerului pe care îl conduce se află construcţia a 1.500 de locuinţe pentru tineri şi a 30 de cămine studenţeşti, precum şi reabilitarea Arcului de Triumf şi a stadioanelor Steaua, Rapid şi Dinamo. (24.04.2017)
BRAILA: Un mall se transforma in fabrica de becuri si lustre. Sute de noi locuri de munca vor fi disponibile Complexul comercial Armonia, lăsat de izbelişte de opt ani, a fost cumpărat de o firmă din China care a anunţat că va angaja sute de oameni şi că va produce componente electrice pentru toată Europa. Deşi oficial nu a comunicat nimic către mass-media, cumpărătorul chinez a avut câteva întâlniri cu primarul Brăilei, Marian Dragomir, prilej cu care s-au aflat o serie de amănunte despre planurile de viitor. Dragomir a declarat presei că investitorul i-a mărturisit că vrea să îşi deschidă aici prima sa fabrică din Europa. (20.04.2017)
CALARASI: Locuintele sociale, repartizate pe 21 aprilie După ce au aprobat în luna martie lista cu repartizarea locuinţelor sociale, vineri, 21 aprilie, aleşii locali vor înmâna cheile noilor chiriaşi. Consilierii locali au dezbătut în şedinţa din 23 martie 2017, raportul privind aprobarea listei de repartizare cuprinzând solicitanţii îndreptăţiţi să primească o locuinţă socială. (20.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 791   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design