Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,02% (110/117)
2.  Piatra Neamt
  69,70% (46/66)
3.  Gherla
  100,00% (29/29)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  88,00% (22/25)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  36,36% (12/33)
6.  Pitesti
  50,00% (9/18)
7.  Voluntari
  55,56% (5/9)
8.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
9.  Oradea
  100,00% (3/3)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  16,67% (2/12)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
SUCEAVA: Primarul Ion Lungu a prezentat raportul activitatii sale in primul an din cel de-al patrulea mandat

Intrucât pe 21 iunie 2017 s-a împlinit un an de când a preluat actualul mandat, Ion Lungu a prezentat ieri un raport al activității sale din ultimul an. Acesta a enumerat toate șantierele care sunt deschise în municipiu și a prezentat toate realizările din ultimul an de mandat. Primarul a arătat că cea mai mare nerealizare din acest an de mandat o reprezintă întârzierile în accesarea fondurilor europene 2014-2020. (22.06.2017)

SUCEAVA: Criza guvernamentala loveste in sistemul de termoficare Primaria Suceava nu are acces la finantarea pentru proiectul de modernizarea a 3 puncte termice si reabilitarea retelelor de distributie aferente. Primarul Ion Lungu arata ca, la finele saptamanii trecute, a fost in Capitala, la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pentru a obtine un ordin de ministru in vederea alocarii a 8,7 milioane de lei in cadrul Programului "Termoficare 2006-2020". Acolo nu a gasit pe nimeni, intrucat premierul Sorin Grindeanu i-a demis din functie pe secretarii de stat. (21.06.2017)
SUCEAVA: 1,8 milioane de lei pentru reparatii la statuia lui Stefan cel Mare Primaria si Consiliul Local Suceava intentioneaza, pana anul viitor, la marcarea Centenarului Marii Uniri din 1918, sa reabiliteze monumentul ecvestru al domnitorului Stefan cel Mare. Pe masa deliberativului local a fost depusa o propunere privind indicatorii tehnico-economici. Valoarea investitiei a fost apreciata la 1,79 de milioane de lei, iar lucrarile vor dura 12 luni. (20.06.2017)
SUCEAVA: Garsoniere parasite de chiriasii Primariei Opt locuinte ANL repartizate in anii anteriori de Primaria Suceava sunt parasite de catre chiriasi. Fostii beneficiari au preferat sa cumpere case de pe piata imobiliara libera, conditii in care au predat deja cheile unitatilor de locuit in cauza. "Prin achizitionarea de pe piata libera a unei locuinte de catre familiile care au fost beneficiare ale unor locuinte ANL, intrucat nu mai confirma in totalitate criteriile prevazute de Legea nr. 152/1998, cu referire la nedetinerea de locuinte proprietate personala, acestea au fost eliberate, iar cheile predate", se arata intr-o informare a Biroului evidenta si administrarea imobilelor de locuit. (19.06.2017)
SUCEAVA: Dispar microbuzele maxi-taxi Dupa doua amanari succesive, incepand cu jumatatea anului 2016, municipiul Suceava ar putea pune capat transportului de calatori in comun in regim maxi-taxi. Cu toate ca prelungirea contractelor cu operatorii privati este valabila pana pe 30 iunie, pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local nu este propus vreun proiect de hotarare pentru un supliment de inca 6 luni. Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, spune ca acordarea a repetata a dreptului de efectuare a transportului de calatori de catre firmele private s-a facut pe baza implementarii proiectului cu finantare nerambursabila europeana de dotare cu 40 de autobuze electrice a parcului auto al societatii de transport public local TPL. (15.06.2017)
SUCEAVA Taxa de salubritate se dubleaza. Primarul Ion Lungu: Nu e o majorare, ci o aliniere la tarifele din alte orase Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, în conferință de presă, intenția de a majora taxa de salubritate în municipiu doar pentru persoanele fizice, de la 5 la 9 lei pe lună de persoană. El a arătat că aceasta este o aliniere a taxei de salubritate la tarife de acest tip din alte orașe similare precum: Iași – 16 lei, Bacău- 12 lei, Botoșani – 11,8 lei, Bistrița Năsăud- 10 lei. Lungu a spus că taxa pentru agenți economici și instituții publice rămâne aceeași până la sfârșitul anului, respectiv 6 lei de persoană la agenți economici și 3 lei pentru instituții publice. (07.06.2017)
SUCEAVA Viceprimarul Lucian Harsovschi: Am reluat procedura de ridicare a masinilor abandonate in oras Municipalitatea din Suceava a decis sa reia procedura de ridicare a masinilor abandonate. "Incepand de luni, am reluat procedura de ridicare a masinilor abandonate in oras. Avem o masina care le ridica. Luni, au fost ridicate opt mașini. Ii rog pe suceveni sa isi ridice masinile de pe domeniul public. Amenda e de 1000 de lei pentru recuperarea masinii. Inca 21 de autoturisme sunt in proceduri de ridicare", a declarat astazi viceprimarul orasului. (31.05.2017)
Guvernul a alocat 7,55 milioane lei pentru finalizarea lucrarilor la partia de schi din Masivul Rarau Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a declarat că va semna săptămâna aceasta contractul de finanţare pentru pârtia de schi din Masivul Rarău, după ce Guvernul a alocat întreaga sumă, de 7,55 milioane de lei, necesară finalizării lucrărilor. ”Banii au venit şi am dat ordin de începere a lucrărilor. În trei luni lucrarea ar urma să fie finalizată’, a arătat Negură. (29.05.2017)
Caldura si apa calda, mai scumpe cu 35 la suta in municipiul SUCEAVA Consiliul Local a aprobat în unanimitate scăderea subvenției la încălzire şi apă caldă. De la 1 iunie, sucevenii vor plăti 240 de lei pentru o gigacalorie, comparativ cu 178 lei, cât au plătit până acum u această majorare se va resimți mult mai puternic începând cu sezonul rece următor, când va fi repus în funcțiune sistemul centralizat de încălzire. (25.05.2017)
Primarii forteaza preluarea Caselor de cultura ale sindicatelor Casele de cultură ale sindicatelor se află de mai mulţi ani sub asediul administraţiilor locale care vor să pună mâna pe ele. Recent, primarul oraşului Sucevei, Ion Lungu, chiar a cerut imperativ Guvernului să le treacă în proprietatea primăriilor. Invocând de cele mai multe ori starea jalnică în care se află aceste clădiri construite înainte de 1989 din cotizaţiile membrilor Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR), în unele cazuri s-a reuşit acest lucru apelându-se la tot felul de tertipuri. (25.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 43   >   >>
 
Informatii din Suceava

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design