Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  84,27% (75/89)
2.  Piatra Neamt
  85,71% (66/77)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  89,13% (41/46)
4.  Gherla
  94,74% (18/19)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  63,16% (12/19)
7.  Dej
  54,55% (6/11)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  30,77% (4/13)
10.  Voluntari
  37,50% (3/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Ion Lungu: PNL nu are voie sa piarda Primaria SUCEAVA la alegerile din 2020

Prim-vicepreşedintele liberalilor suceveni şi primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat la finalul săptămânii trecute că PNL nu are voie să piardă Primăria Suceava la viitoarele alegeri locale din anul 2020. Ion Lungu a declarat că PNL are cei mai buni candidaţi pentru a câştiga funcţia de primar al Sucevei, subliniind faptul că patru dintre aceştia sunt prezenţi la şedinţa Conferinţei Judeţene de Alegeri din cadrul PNL. (25.04.2017)

O singura persoana condamnata cu executare in "dosarul fursecurilor” de la Primaria SUCEAVA. Majoritatea inculpatilor din dosar au fost achitati Curtea de Apel Cluj a stabilit că Tamara Chiribucă, apropiata lui Neculai Bujor, director economic al Primăriei Suceava în perioada 2000 – 2004, va petrece trei ani şi patru luni în spatele gratiilor. Neculai Bujor a primit condamnare cu suspendare, în timp ce mai mulţi inculpaţi din dosar au fost achitaţi de instanţa clujeană. (21.04.2017)
O fabrica de componente electronice si una de bere vor fi construite in SUCEAVA Investitorii încep să se arate interesaţi de municipiul Suceava. Pe lângă anunţata deschidere a unui centru IT, al companiei Capgemini, care va crea 160 de locuri de muncă bine plătite, două noi investiţii cu potenţial se anunţă a fi demarate. Edilul sucevean spune că, pentru a încuraja astfel de demersuri, va veni curând cu un proiect de hotărâre de Consiliu Local, prin care să municipalitatea să poată acorda facilităţi celor care vor să investească în municipiul Suceava. (20.04.2017)
Incepe marele program de reabilitare a strazilor in municipiul SUCEAVA. 150 de strazi intra in lucru 150 de străzi din municipiul Suceava vor intra în program de reabilitare, a anunţat miercuri primarul Ion Lungu. El a precizat că cele mai multe, adică 123 vor avea parte doar de lucrări de plombare iar pe restul de 27 de străzi vor fi turnate covoare asfaltice. Printre străzile care vor fi asfaltate primarul a amintit de Mihail Sadoveanu, Bogdan Vodă, Lev Tolstoi, Constantin Moraru, Traian Ţăranu, Vasile Bumbac, Anastasie Crimca, Ion Irimescu, Mărăşeşti, sublocotenent Turturică. (19.04.2017)
SUCEAVA: Oamenii de afaceri, chemati sa ajute fotbalistii de la Foresta Ion Lungu primarul municipiului Suceava a lansat, ieri, un apel catre mediul privat sa ajute Clubul de fotbal "Foresta" sa achite datoriile pe care le are la bugetul de stat. Numai indeplinind acesta conditie, echipa de Liga a II-a va avea parte de alocarea financiara pe care autoritatile locale pot sa o acorde din vistieria bugetara, la fel ca in anii anteriori." Fac un apel la oameni de afaceri, oameni iubitori de fotbal, de sport din oras, sa ajute cumva Foresta sa plateasca acea suma, mai ales ca nu este una mare", a aratat seful municipalitatii. (14.04.2017)
Pana la jumatatea lui 2018, 40 autobuze electrice vor circula in SUCEAVA Primarul Sucevei, Ion Lungu, şi-a exprimat speranţa că, până în vara anului viitor, cele 40 de autobuze electrice, pe care municipalitatea le va achiziţiona cu fonduri europene, vor circula pe străzile din municipiu. El a precizat că a avut joi discuţii cu reprezentanţii firmei care a avut în probe un autobuz electric la Suceava. „Au confirmat compatibilitatea oraşului nostru pentru transportul electric (carosabil, condiţii climaterice). Sperăm ca până la jumătatea anului 2018 cele 40 autobuze electrice să circule în oraşul nostru” a arătat Lungu, într-o postare pe Facebook. (03.04.2017)
ANI: Primarul orasului MILISAUTI, Mircea Laurus, in conflict de interese penal Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum şi indicii privind existența conflictului de interese de natură penală în cazul a 19 foști și actuali aleși locali. Printre ei se numara si edilul din Milisauti, jud. Suceava, Mircea Laurus. (29.03.2017)
Primaria SUCEAVA va aloca 1,3 milioane de lei pentru bisericile din oras Jumătate de milion de lei va ajunge la Catedrala din Suceava, cel mai mare lăcaş ortodox de cult din provincie, care ar urma să fie folosit pentru pictura interioară a unităţii de cult. Restul banilor se vor împărţi între alte 16 biserici din oraş care vor primi între 30 şi 100 de mii de lei. Primăria municipiului Suceava va aloca 1,3 milioane de lei pentru bisericile din oraş. (28.03.2017)
Primarul Mihaita Negura anunta proiecte de peste 7 milioane de euro in CAMPULUNG MOLDOVENESC Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a anunţat că anul acesta vor fi începute sau finalizate proiecte de peste 7 milioane de euro, dar şi că au fost începute procedurile pentru obţinerea de finanţări prin PNDL şi CNI în sumă de peste 17 milioane de euro. Mihăiţă Negură a ţinut să precizeze că deşi efortul bugetar pentru acoperirea majorărilor salariale de anul acesta pentru angajaţii primăriei a fost unul foarte mare, de circa două milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi), nu a fost neglijat capitolul de dezvoltare a municipiului. (27.03.2017)
SUCEVENII vor plati cu 35 la suta mai mult pentru caldura Caldura si apa calda mai scumpa pentru sucevenii racordati la sistemul centralizat de termoficare - decizia urmeaza sa fie luata in sedinta de Consiliu Local de luna viitoare. "Este necesar sa majoram tariful energiei termice furnizate populatiei. Deja am facut un proiect de hotarare care trebuie sa stea in dezbatere publica timp de 30 de zile, pentru a fi supus spre aprobare in sedinta ordinara de Consiliu Local din luna aprilie.Voi propune o majorare cu 35% a pretului platit de populatie pentru energia termica. Asta inseamna 240 de lei pe gigacalorie", a anuntat primarul Ion Lungu. (24.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 42   >   >>
 
Informatii din Suceava

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design