Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Doua banci vor sa imprumute Primaria SUCEAVA cu 25 de milioane de lei Două bănci vor să împrumute municipiul Suceava cu 25 de milioane de lei pentru realizarea a 11 lucrări de investiţii, a declarat primarul Ion Lungu. El a precizat că CEC Bank şi BCR au depus oferte pentru licitaţie, iar după desemnarea câştigătorului, va face “lobby” la comisia de împrumuturi din Ministerul Finanţelor Publice în vederea obţinerii avizului pentru acest credit. (29.03.2018)
Municipiul SUCEAVA va emite o Declaratie de Unire cu Republica Moldova, sustine primarul Ion Lungu Municipiul Suceava va emite o Declaraţie de Unire cu Republica Moldova în şedinţa Consiliului Local din 29 martie, a anunţat primarul Ion Lungu. El a spus că aceasta reprezintă un act simbolic la o sută de ani de la Unirea Basarabiei cu România, fără a exista efecte juridice. Potrivit edilului şef, în Declaraţia de Unire a municipiului Suceava cu Republica Moldova se arată că prin această declaraţie se consideră oportună reluarea acestui demers de la Unirea Basarabiei cu România. (22.03.2018)
SUCEAVA si Cernauti vor initia proiecte-pereche, cu finantare prin POC Romania-Ucraina 2014-2020 Autorităţile din Suceava şi Cernăuţi au convenit să iniţieze ”proiecte-pereche” cu finanţare europeană, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, după o întâlnire a reprezentanţilor grupurilor de lucru din cele două zone pe tema proiectelor comune, transfrontaliere. S-a discutat şi despre oportunitatea de a revitaliza, prin proiecte de cooperare transfrontalieră, o serie de meşteşuguri tradiţionale în Bucovina cum sunt dogăritul, pictura pe sticlă sau ceramica. (21.03.2018)
SUCEAVA: Ancheta a Primariei la TPL, dupa ce s-a sistat transportul public pe timpul ninsorii de sambata Primăria Suceava a dispus o anchetă după ce, sâmbătă seara, transportul public local nu a mai funcţionat din dispoziţia directorului instituţiei, a declarat presei, luni, viceprimarul Lucian Harşovschi. Acesta a spus că Societatea de Transport Public Local (TPL) a scos de pe traseu autobuzele din cauza ninsorii, fără să anunţe conducerea municipalităţii, şi consideră că măsura a fost una exagerată, în condiţiile în care a nins doar o oră şi jumătate, iar pe bulevardele principale se putea circula. (19.03.2018)
SUCEAVA ar putea primi sprijin de la Guvern in privinta incalzirii centralizate, sustine primarul Ion Lungu Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că Guvernul ar putea acorda sprijin în rezolvarea problemei privind încălzirea în sistem centralizat a oraşului. Declaraţia a fost făcută după ce acesta a participat, în aceeaşi zi, la o întâlnire, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dăncilă, vicepremierul Paul Stănescu şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. (05.03.2018)
Municipiul SUCEAVA doreste sa acceseze un credit de 25 milioane lei, pentru 11 investitii Primăria Suceava a lansat procedura de accesare a unui credit de 25 de milioane de lei pentru 11 investiţii, în condiţiile în care municipalitatea a fost prima din ţară ce a aprobat bugetul pe 2018 şi a permis începerea procedurilor de licitaţie, a anunţat miercuri primarul Ion Lungu. El a spus că pe 23 februarie s-a demarat procedura de contractare a acestui credit, pentru zece ani, cu o perioadă de tragere de trei luni şi o perioadă de rambursare de 30 de rate trimestriale, egale. (01.03.2018)
SUCEAVA: Datoriile cetatenilor la incalzire au ajuns la circa un milion de euro Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel către sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să-şi achite datoriile restante înregistrate, în condiţiile în care soldul a ajuns la aproximativ un milion de euro. Lungu a precizat într-o conferinţă de presă că, în prezent, debitele populaţiei la plata facturilor la energia termică se ridică la 4,24 de milioane de lei. (22.02.2018)
Statiile de incarcare gratuita a masinilor electrice, functionale in SUCEAVA Deţinătorii de maşini electrice pot folosi, începând de miercuri, în municipiul Suceava, gratuit, reţeaua publică de E-staţii pentru încărcarea acestora, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi. El a spus că toate cele 28 staţii de încărcare, dintre care sunt funcţionale deocamdată 22, au fost instalate în cadrul proiectului ”Electromobilitate – Vehicule electrice pentru o municipalitate verde” al municipalităţii, cofinanţat în proporţie de 85% prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român. (15.02.2018)
Terminalul Aeroportului SUCEAVA, extins printr-un proiect de 17 milioane de lei care va dubla capacitatea de procesare Consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate, în şedinţa de miercuri, indicatorii tehnico-economici şi studiul de fezabilitate pentru extinderea terminalului Aeroportului 'Ştefan cel Mare' Suceava, printr-un proiect în valoare de 17 milioane de lei, banii urmând să fie asiguraţi printr-un credit care a fost deja aprobat. (08.02.2018)
<<   <   pagina 1 din 48   >   >>
 
Informatii din Suceava

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design