Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,03% (154/179)
2.  Piatra Neamt
  82,98% (39/47)
3.  Timisoara
  47,37% (18/38)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
5.  Gherla
  100,00% (9/9)
6.  Targu - Jiu
  83,33% (5/6)
7.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
8.  Oradea
  42,86% (3/7)
9.  Galati
  20,00% (3/15)
10.  Voluntari
  75,00% (3/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
SUCEAVA: Datoriile cetatenilor la incalzire au ajuns la circa un milion de euro

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel către sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să-şi achite datoriile restante înregistrate, în condiţiile în care soldul a ajuns la aproximativ un milion de euro. Lungu a precizat într-o conferinţă de presă că, în prezent, debitele populaţiei la plata facturilor la energia termică se ridică la 4,24 de milioane de lei. (22.02.2018)

Statiile de incarcare gratuita a masinilor electrice, functionale in SUCEAVA Deţinătorii de maşini electrice pot folosi, începând de miercuri, în municipiul Suceava, gratuit, reţeaua publică de E-staţii pentru încărcarea acestora, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi. El a spus că toate cele 28 staţii de încărcare, dintre care sunt funcţionale deocamdată 22, au fost instalate în cadrul proiectului ”Electromobilitate – Vehicule electrice pentru o municipalitate verde” al municipalităţii, cofinanţat în proporţie de 85% prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român. (15.02.2018)
Terminalul Aeroportului SUCEAVA, extins printr-un proiect de 17 milioane de lei care va dubla capacitatea de procesare Consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate, în şedinţa de miercuri, indicatorii tehnico-economici şi studiul de fezabilitate pentru extinderea terminalului Aeroportului 'Ştefan cel Mare' Suceava, printr-un proiect în valoare de 17 milioane de lei, banii urmând să fie asiguraţi printr-un credit care a fost deja aprobat. (08.02.2018)
Primaria din SUCEAVA la un pas de a fi lasata fara jumatate din sediu de catre CJ Suceava. Primarul Lungu: "Au crezut ca ma vor scoate din Primarie, dar au gresit calculele” Consiliul Judeţean Suceava, proprietarul etajelor superioare ale clădirii în care funcţionează Primăria municipiului Suceava, a refuzat prelungirea cu 15 ani a folosinţei gratuite a acestor etaje. Contractul dintre CJ Suceava şi Primăria Suceava expiră în această lună. Primăria dorea să reabiliteze întreg sediul printr-un proiect finanţat din fonduri europene, însă acest proiect este acum pus în pericol. (02.02.2018)
Municipiul SUCEAVA se va infrati cu orasul palestinian Betleem Municipiul Suceava se va înfrăţi cu oraşul palestinian Betleem, în baza unui acord de parteneriat aprobat în ultima şedinţă a executivului local, a declarat presei primarul Ion Lungu.Potrivit acestuia, asocierea dintre municipiul Suceava şi oraşul palestinian are în vedere cooperarea în domeniile economic, turistic, cultural, învăţământ şi protecţia mediului. (29.01.2018)
SUCEAVA: O noua licitatie pentru salubritate O noua licitatie pentru salubritate va avea loc pe data de 12 ianuarie. Anuntul a fost facut de primarul Ion Lungu, care a subliniat ca au fost remediate cerintele impuse de CNSC, astfel incat, de aceasta data, lucurile sa se desfasoare normal. In urma contestatiei depuse de o firma din Buzau la CNSC cu privire la salubritatea din municipiul Suceava,. Au fost acceptate o serie de remedieri. Primarul Ion Lungu a spus ca aceste modificari ar fi mai mult de forma si nu de fond. (03.01.2018)
15,4 milioane de lei pentru rezolvarea problemei gunoiului in BUCOVINA Proiectul Sistem de management integrat al deseurilor se va incheia in 2019 in judetul Suceava . Anul viitor, Suceava va primi 15,4 milioane de lei fonduri nerambursabile pentru construirea statiilor de transfer de la Falticeni si Radauti si finalizarea depozitului ecologic Pojorata. Groapa de gunoi de la Pojorata a fost subiectul unor mari scandaluri. Consiliul Judetean Suceava a incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene contractul de finantare avand ca obiect acordarea finantarii nerambursabile pentru implementarea proiectului "Fazarea proiectului Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Suceava". Finantarea va fi asigurata prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. (29.12.2017)
SUCEAVA: Bilantul municipalitatii pe 2017 este pozitiv, sustine primarul Ion Lungu Bilanţul Primăriei Suceava pentru 2017 este unul pozitiv, a declarat edilul Ion Lungu, care a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă un raport de activitate pentru anul care se încheie. Lungu a spus că anul 2017 “rămâne cu plus pentru Primăria Suceava” şi a enumerat printre realizări turnarea de covoare asfaltice pe mai multe străzi din oraş, finalizarea zonei de agrement Tătăraşi, construirea a 80 de apartamente ANL, amenajarea a 516 noi locuri de parcare, modernizarea pieţelor din cartierele Burdujeni şi Centru, efectuarea proiectului tehnic pentru introducerea gazului metan în Burdujeni sat. (21.12.2017)
Primaria municipiului SUCEAVA intentioneaza sa investeasca 5 milioane de euro in modernizarea Casei de Cultura Municipalitatea ar putea investi în dotarea cu mobilier şi aparatură modernă a Casei de Cultură din Suceava, a declarat primarul Ion Lungu. El a precizat că a propus un parteneriat între Primărie şi Casa de Cultură, iar în acest sens va purta discuţii şi cu reprezentanţii conducerii centrale a sindicatelor. Pe de altă parte, el a anunţat că va supune aprobării aleşilor locali, în şedinţa deliberativului din ianuarie 2018, propunerea ca esplanada din faţa Casei de Cultură să se numească Piaţa “Ştefan cel Mare”, un proiect pe această temă fiind deja în dezbatere publică. (07.12.2017)
Consiliul Local SUCEAVA a aprobat majorarea taxelor locale cu 19%, din 2018 Consiliul Local Suceava a aprobat cu majoritate de voturi, în şedinţa de pe 28 noiembrie, majorarea taxelor şi impozitelor locale cu 19%, în medie, începând de anul viitor. Proiectul de hotărâre iniţiat de primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu, a fost adoptat cu 12 voturi pentru, ale consilierilor PNL şi PMP, fiind înregistrate şi 10 voturi împotrivă, ale reprezentanţilor PSD şi ALDE. (29.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 48   >   >>
 
Informatii din Suceava

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(38 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design