Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,75% (131/151)
2.  Piatra Neamt
  77,42% (24/31)
3.  Gherla
  100,00% (15/15)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  66,67% (14/21)
5.  Timisoara
  38,71% (12/31)
6.  Voluntari
  80,00% (8/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (6/6)
8.  Targu - Jiu
  55,56% (5/9)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Hunedoara
  50,00% (3/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria municipiului SUCEAVA intentioneaza sa investeasca 5 milioane de euro in modernizarea Casei de Cultura

Municipalitatea ar putea investi în dotarea cu mobilier şi aparatură modernă a Casei de Cultură din Suceava, a declarat primarul Ion Lungu. El a precizat că a propus un parteneriat între Primărie şi Casa de Cultură, iar în acest sens va purta discuţii şi cu reprezentanţii conducerii centrale a sindicatelor. Pe de altă parte, el a anunţat că va supune aprobării aleşilor locali, în şedinţa deliberativului din ianuarie 2018, propunerea ca esplanada din faţa Casei de Cultură să se numească Piaţa “Ştefan cel Mare”, un proiect pe această temă fiind deja în dezbatere publică. (07.12.2017)

Consiliul Local SUCEAVA a aprobat majorarea taxelor locale cu 19%, din 2018 Consiliul Local Suceava a aprobat cu majoritate de voturi, în şedinţa de pe 28 noiembrie, majorarea taxelor şi impozitelor locale cu 19%, în medie, începând de anul viitor. Proiectul de hotărâre iniţiat de primarul liberal al Sucevei, Ion Lungu, a fost adoptat cu 12 voturi pentru, ale consilierilor PNL şi PMP, fiind înregistrate şi 10 voturi împotrivă, ale reprezentanţilor PSD şi ALDE. (29.11.2017)
Niciun angajat al Primariei nu va avea salariul net scazut in 2018, da asigurari edilul SUCEVEI Fondul de salarii al Primăriei municipiului Suceava nu va creşte anul viitor, iar veniturile angajaţilor nu vor scădea după trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat, a declarat edilul Ion Lungu. Primarul, care este de profesie economist, a dat asigurări angajaţilor că anul viitor salariile nete nu vor fi diminuate prin trecerea contribuţiilor în sarcina lor. (23.11.2017)
Primarul SUCEVEI pledeaza pentru arderea deseurilor si transformarea acestora in energie; Buget de 3,5 milioane de lei pentru proiecte propuse de cetateni, alocat in premiera de primarie Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că deşeurile municipale ar trebui arse şi transformate în energie termică, însă legislaţia românească nu permite o asemenea soluţie, similar altor ţări ale Uniunii Europene. El şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că deşi municipiul Suceava ar avea posibilitatea să incinereze deşeurile şi să producă agent termic, având centrala termică de la Bioenergy, nu o poate face din cauza legislaţiei în vigoare. (16.11.2017)
3,5 milioane de lei, alocate de Guvern pentru reabilitarea sistemului de termoficare din municipiul SUCEAVA Contractul de finanţare prin care Guvernul alocă suma de 3,5 milioane de lei pentru lucrările de termoficare realizate în acest an a fost semnat, banii urmând să intre în conturile Primăriei Suceava, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu. Totodată, Lungu a afirmat că străzile pe care s-au efectuat lucrări de termoficare vor fi asfaltate, cel mai probabil, în primăvara anului viitor, solicitând constructorului să completeze şanţurile cu balast pentru ca pe respectivele străzi să se poată circula. (15.11.2017)
SUCEAVA, distinsa cu titlul ”Destinatie Europeana de Excelenta” de Comisia Europeana Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că va participa la Târgul de Turism de la București pentru a primi, împreună cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, premiul Suceava – Destinație Europeană de Excelență. Președintele CJ și primarul Sucevei vor participa joi, 16 noiembrie, la festivitatea de premiere a “Destinațiilor EDEN”, unde se va înmâna premiul pentru Proiectul ”Municipiul Suceava. (14.11.2017)
Statiile de incarcare a autovehiculelor electrice vor fi functionale din aceasta luna la SUCEAVA Sucevenii care deţin autovehicule electrice vor avea posibilitatea să le alimenteze la staţiile de încărcare din oraş, care vor deveni funcţionale de la sfârşitul lunii, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi. El a precizat că utilizarea acestor staţii de încărcare, amenajate printr-un proiect finanţat din fonduri elveţiene, se va face gratuit, în baza unui card eliberat de Primărie, la cererea solicitantului. (09.11.2017)
Primariile din VATRA DORNEI si Siret au conturile blocate din cauza proiectului "Utilitati si mediu" Primăriile din Vatra Dornei și Siret au conturile blocate din cauza datoriilor înregistrate la proiectul „Suceava - Utilități și mediu la standarde europene”. Împrumutul în valoare de 86,3 milioane de euro pentru înfiinţarea unei vaste reţele de gaz metan şi construirea a şase centrale termice a fost garantat de Statul Român la momentul în care a fost contractat, în anul 2004. Proiectul în care sînt implicate 61 de unități administrativ-teritoriale sucevene încă nu este gata. (05.11.2017)
SUCEAVA: Iluminatul modern cu LED, nefunctional din cauza cablurile imbatranite "Vom interveni mai mult pe partea de reparatii, cu societatea cu care municipiul are contract de mentenanta", spune viceprimarul Lucian Harsovschi. Sucevenii reclama ca nu au lumina pe timp de noapte, insa firma care face modernizari cu finantare elvetiana neaga ca ar avea vreo vina. Primaria Suceava va scoate pe teren o echipa de noapte a carei menire este sa verifice modul in care functioneaza sistemul de iluminat public. (01.11.2017)
Primaria CAMPULUNG MOLDOVENESC a depus un proiect de patru milioane de euro pentru reabilitarea spitalului municipal Primaria a depus un proiect cu o valoare de 4 milioane de euro pentru reabilitarea spitalul municipal. Primarul Mihăiţă Negură, a precizat că proiectul a fost depus deja la ADR NE, pentru a fi finanţat din fonduri europene. Primarul a explicat că proiectul vizează reabilitarea integrală a interiorului şi exteriorului clădirii spitalului. (30.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 47   >   >>
 
Informatii din Suceava

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(28 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(14 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design