Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  87,74% (136/155)
2.  Piatra Neamt
  91,11% (41/45)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,00% (28/35)
4.  Gherla
  86,36% (19/22)
5.  Pitesti
  68,00% (17/25)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
7.  Voluntari
  87,50% (7/8)
8.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
9.  Galati
  36,36% (4/11)
10.  Bistrita
  66,67% (4/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Un investitor australian vrea sa construiasca un stadion de 15 milioane de euro in municipiul SUCEAVA; Primaria vrea sa achizitioneze din fonduri elvetiene autobuze electrice de capacitate redusa

Un investitor australian vrea să construiască un nou stadion cu o capacitate de 15.000 de locuri în municipiul Suceava. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu în cadrul unei conferințe de presă. El nu a dorit să dezvăluie numele investitorului spunând doar că este un investitor serios. Australianul și-a exprimat dorința de a investi în întregul complex sportiv însă a fost informat că Sala Polivalentă se va construi cu fonduri de la Guvern. (19.10.2017)

Primaria SUCEAVA are restante de aproximativ 10 milioane de lei la furnizori Municipalitatea suceveană are facturi restante în valoare totală de aproximativ 10 milioane de lei la furnizori, astfel că nivelul încasărilor din taxe şi impozite nu este mulţumitor, conform primarului liberal al Sucevei, Ion Lungu. “Din păcate, încasările lasă de dorit, chiar dacă sunt mai mari faţă de anii anteriori“, a declarat marţi, presei, edilul Sucevei. (11.10.2017)
SUCEAVA Primarul Ion Lungu, dupa ce a verificat investitiile din municipiu: Se lucreaza bine, cu exceptia termoficarii unde asteptam banii de la Guvern Primarul Sucevei, Ion Lungu, încă așteaptă banii, 7,3 milioane de lei, pentru lucrările de reabilitare a rețelei de termoficare și care trebuiau să fie transferați de la Guvern în urma unei Hotărâri de Guvern din primăvara acestui an. Lungu, care a verificat, luni, din nou lucrările de investiții ale municipalității a spus că se lucrează bine, cu excepția lucrărilor la termoficare. (09.10.2017)
SUCEAVA: Presedintii asociatiilor de proprietari refuza furnizarea caldurii Furnizarea caldurii in sistemul centralizat va incepe in noptile urmatoare, pe zone, in urma efectuarii probelor "la cald" . Marti dimineata, primarul Ion Lungu a avut o inatlnire cu reprezentantii asociatiilor de proprietari pe tema furnizarii caldurii. Inceperea furnizarii caldurii a fost, in mare parte, refuzata , cu toate ca temperaturile pe timpul noptii sunt foarte scazute. (04.10.2017)
Popriri pe salariile si pensiile celor care nu si-au platit darile la Primaria SUCEAVA Municipalitatea suceveană va proceda la popriri şi executări silite în cazul firmelor, respectiv persoanelor fizice, pentru a recupera impozitele şi taxele locale neplătite, scadente la 30 septembrie, a declarat primarul Ion Lungu. Acesta a spus că nu are altă soluţie în condiţiile în care suma totală se ridică la 7,5 milioane de lei, din care datoriile scadente ale persoanelor juridice totalizează 5,4 milioane lei. (28.09.2017)
Primaria SUCEAVA cumpara zece miniautobuze cu 500.000 de euro Municipalitatea suceveană va cheltui aproximativ 500.000 de euro pentru achiziţionarea a zece autobuze cu capacitate redusă care să completeze parcul auto de transport public, a declarat primarul Ion Lungu. Edilul a spus că această investiţie era necesară în condiţiile în care transportul complementar cu maxi taxi a fost eliminat din municipiul Suceava, iar societatea de transport public local TPL Suceava a solicitat ca în bugetul pentru anul viitor să fie prevăzută suma necesară achiziţionării a minim zece autobuze de capacitate medie sau mare. (21.09.2017)
SUCEAVA Primaria aloca 60.000 de lei pentru achizitionarea de ornament decorativ luminos destinat sarbatorilor de iarna, dupa modelul Clujului Primaria municipiului Suceava isi face griji pentru instalatiile luminoase care vor impodobi orasul in perioada Sarbatorilor de iarna. Primarul Ion LConform proiectului de rectificare a bugetului local, in dreptul "ornamentul de decorativ luminos" figureaza suma de 60.000 de lei.ungu a anuntat ca va propune rectificarea bugetului si alocarea unei sume, in baza careia va fi scoasa la licitatie achizitionarea unei instalatii luminoase de tip bolta. (11.09.2017)
Primaria SUCEAVA vrea sa ridice o gradinita in curtea unei scoli pe locul unui parc plantat si crescut de elevi. Profesorii si parintii acuza ca e singurul parc din cartier Primaria Suceava intentioneaza sa construiasca pe fonduri europene o gradinita cu program prelungit in curtea Scolii Generale nr 9 "Ion Creanga", pe locul unui parc plantat si ingrijit de profesorii si elevii scolii. Cadrele didactice si parintii protesteaza fata de intentia Primariei si acuza ca spatiul verde din curtea scolii este singurul parc din cartier si singura zona verde de care se pot bucura cei peste 1.200 de elevi ai scolii. (28.08.2017)
Sediul Primariei SUCEAVA, reabilitat cu finantare europeana de un milion de euro Conform primarului Ion Lungu, valoarea proiectului este de circa 4,8 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 1,05 milioane de euro. Lungu spune că, în limita sumei amintite, vizate sunt, printre altele, izolarea pereţilor exteriori; înlocuirea vechii cortine de sticlă; izolarea tavanului ultimului nivel; izolarea planşeului subsolului; refacerea instalaţiei electrice şi a celei termice; montarea de ventilo-convectoare, montarea unei centrale de tratare a aerului; montarea la uşile de acces exterior a unei instalaţii cu perdea de aer cald; injectarea zidăriei fisurate de la nivelul subsolului. (25.08.2017)
Gura Humorului, intre turismul cultural si ecumenic si City App pentru informare inteligenta Așezat în centrul geografic al județului Suceava, la 36 km de Suceava, înconjurat de obcini acoperite cu păduri de foioase și rășinoase, cu un climat blând și reconfortant, orașul Gura Humorului este una dintre cele mai importante zone turistice ale ținutului de poveste numit Bucovina. Odată cu intrarea în era modernă a tehnologiei, orașul a făcut primii pași în ceea ce se numește implementarea conceptului de “Smart City”, prin dezvoltarea CityApp, cu ajutorul căreia s-au realizat reduceri semnificative pe partea de promovare clasică a atracțiilor turistice din zonă. (23.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 45   >   >>
 
Informatii din Suceava

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(22 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(14 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design