Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Familiile care locuiesc in blocurile sociale ale Primariei ALEXANDRIA, vor fi mutate in containere Blocurile sociale în care locuiesc 74 de familii nu mai prezintă siguranţă, în cazul unui cutremur. Municipalitatea caută soluţii pentru mutarea asistaţilor social în containere. Se caută, de asemenea, un sediul şi pentru Poliţia Alexandria care în prezent îşi desfăşoară activitatea la parterul unui dintre imobilele cu probleme. (09.08.2017)
Primaria municipiului ALEXANDRIA asteapta Hotarare de Guvern pentru realizarea stadionului Realizarea stadionului municipal din Alexandria este posibilă numai dacă Guvernul adoptă o hotărâre pentru refacerea obiectivului de investiţii, potrivit primarului Victor Drăguşin. Deşi, până în prezent, stadionul a primit toate avizele necesare de la Ministerul Dezvoltării şi Compania Naţională de Investiţii, proiectul nu poate demara fără aprobarea Guvernului, deoarece valoarea investiţiilor depăşeşte opt milioane de euro. (25.07.2017)
ALEXANDRIA: 11 avertismente, dupa o saptamana de la adoptarea asa-zisului regulament de convietuire sociala de catre Primarie Consilierii locali ai municipiului Alexandria au adoptat în urmă cu o săptămână un regulament de convieţuire socială, primele sancţiuni pentru nerespectarea acestuia constând în avertismente date de poliţiştii locali în 11 cazuri în care cetăţenii nu au păstrat curăţenia în locuri de agrement şi au deteriorat spaţiul verde. (13.07.2017)
Consiliul Local ALEXANDRIA va preda stadionul Ministerului Dezvoltarii Regionale pentru modernizare Stadionul municipiului Alexandria va fi predat către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, prin Compania Naţională de Investiţii, pentru realizarea unor lucrări de modernizare. Deoarece complexitatea proiectului prevede necesitatea unui suprafeţe extinse pentru realizarea unei parcări VIP, consilierii locali au identificat un imobil alăturat Stadionului Municipal pentru realizarea obiectivului în forma prezentată. (30.05.2017)
Primarii forteaza preluarea Caselor de cultura ale sindicatelor Casele de cultură ale sindicatelor se află de mai mulţi ani sub asediul administraţiilor locale care vor să pună mâna pe ele. Recent, primarul oraşului Sucevei, Ion Lungu, chiar a cerut imperativ Guvernului să le treacă în proprietatea primăriilor. Invocând de cele mai multe ori starea jalnică în care se află aceste clădiri construite înainte de 1989 din cotizaţiile membrilor Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR), în unele cazuri s-a reuşit acest lucru apelându-se la tot felul de tertipuri. (25.05.2017)
Stadionul municipal ALEXANDRIA va fi modernizat printr-un proiect finantat de Compania Nationala de Investitii Proiectul privind reabilitarea Stadionului municipal din Alexandria se află în atenţia Ministerului Dezvoltării.Demersurile privind reabilitarea şi modernizarea Stadionului municipal Alexandria au fost demarate în aceeaşi perioadă cu cele pentru modernizarea Sălii Polivalente. Proiectului are o valoare de aproximativ 15 milioane de euro. (18.05.2017)
Sala Sporturilor din ALEXANDRIA a fost inaugurata de Sevil Shhaideh si Liviu Dragnea Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, au participat pe 15 mai la inaugurarea Sălii Sporturilor din municipiul Alexandria, în prezenţa a 1.500 de sportivi şi cetăţeni. Înainte şi după ceremonie, cei doi au analizat îmbunătăţirile aduse obiectivului, iar timp de aproximativ două ore au asistat la demonstraţii sportive. (16.05.2017)
Amenzi pentru cetatenii municipiului ALEXANDRIA care nu respecta regulamentul de convietuire Cetăţenii municipiului Alexandria care nu vor respecta viitorul regulament de convieţuire socială riscă amenzi care pot ajunge până la mii de lei. Prevederile fac parte dintr-un proiect elaborat de autorităţile locale, iar înainte de aprobare cetăţenii au posibilitatea de a participa la o dezbatere publică pe această temă, care va avea la sediul primăriei, în data de 17 mai, începând cu ora 10,00. (15.05.2017)
Se cauta solutii pentru asistatii social din ALEXANDRIA. Imobilele in care locuiesc ar putea fi demolate 74 de familii din Alexandria care locuiesc în blocurile sociale urmează să fie mutate în containere tip locuinţă. Blocurile sociale au structura de rezistenţă afectată şi autorităţile iau în calcul varianta demolării. Potrivit primarului Victor Drăguşin, înainte de adoptarea unei soluţii certe, familiile vor fi consultate, luând în calcul şi varianta în care acestea refuză mutarea. (09.05.2017)
Spitalul Orasenesc din ZIMNICEA va fi modernizat cu fonduri europene. Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Svishtov-Bulgaria Spitalul Orăşenesc Zimnicea va fi dotat cu aparatură modernă, graţie proiectului “Sănătatea ta contează”, proiect derulat în parteneriat cu municipalitatea din Svishtov-Bulgaria şi finanţat cu fonduri europene. Spitalul din Zimnicea se va moderniza cu aparatură medicală modernă. În data de 12 aprilie 2017 a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Sănătatea ta contează! – Modernizarea spitalelor din Zimnicea şi Svishtov”, proiect finanţat în cadrul Programului Interreg V-A România-Bulgaria. (18.04.2017)
<<   <   pagina 2 din 15   >   >>
 
Informatii din Teleorman

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design