Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Principalele cladiri din ALEXANDRIA vor fi luminate, de anul viitor, cu 150 de proiectoare cu LED Aproximativ 150 de proiectoare vor lumina, din primăvara anului 2018, centrul municipiului Alexandria, conform unui proiect de hotărâre aprobat de consilierii locali. Conform expunerii de motive, iluminatul arhitectural va pune în evidenţă monumentele, clădirile impunătoare, zonele de interes public şi social din oraş. Cele mai multe corpuri led, 42 la număr, se vor amplasa în faţa clădirii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice. (28.11.2017)
Dezbatere publica pentru stabilirea taxelor si impozitelor aplicate in municipiul ALEXANDRIA in 2018 Taxele şi impozitele locale în municipiul Alexandria se vor aproba după ce proiectul ce cuprinde noile prevederi la acest capitol va trece printr-o dezbatere publică organizată la sediul primăriei pe 23 noiembrie, potrivit administraţiei locale. Proiectul, care însumează aproximativ 30 de pagini, prevede obligaţii pentru toţi contribuabilii persoane fizice şi juridice care deţin autovehicule, imobile sau care doresc să intre în posesia unor acte aflate în arhiva autorităţilor locale. (15.11.2017)
Sapte proiecte care urmeaza sa fie finantate prin PNDL au fost aprobate de Consiliul Local ALEXANDRIA Şapte proiecte de hotărâre privind aprobarea asigurării de la bugetul local a cofinanţării aferente unor obiective de investiţii ce au drept scop moderizarea şi reabilitarea mai multor unităţi şcolare din municiiul reşedinţă de judeţ au fost aprobate, astăzi, în şedinţa extraordinară a Consiliului local Alexandria. Proiectele vor fi depuse la Ministerul Dezvoltării pentru a obţine finanţare prin PNDL. (31.10.2017)
Proiect pentru parcari in ALEXANDRIA platite cu aplicatie pe telefon sau abonamente lunare Şoferii ar putea plăti parcarea în municipiul Alexandria prin mai multe modalităţi, inclusiv prin intermediul telefonului sau a abonamentelor lunare, potrivit unui proiect iniţiat de primăriei, lansat în dezbatere publică. Regulamentul de funcţionare a sistemului de parcare cu plată a autovehiculelor în spaţiile de pe raza municipiului Alexandria prevede, printre alte posibilităţi, plata unei taxe la încasator, către administratorul parcărilor. Sistemul de taxare se va aplica în fiecare zi a săptămânii între orele 8,00 şi 17,00. (16.10.2017)
Primele biciclete electrice ar putea fi date in folosinta cetatenilor municipiului ALEXANDRIA in acest an; Ajutoare de incalzire pentru cetatenii cu venituri mici Locuitorii municipiului Alexandria ar putea închiria timp de trei ore, cu un euro, biciclete electrice, administraţia locală intenţionând să pună în practică până la sfârşitul anului în curs un proiect în acest sens, potrivit reprezentanţilor primăriei. Într-o primă etapă a proiectului este vorba de cinci biciclete electrice ce vor fi achiziţionate de municipalitate şi puse la dispoziţia cetăţenilor. (11.10.2017)
ALEXANDRIA: 35 de apartamente ANL vor fi predate beneficiarilor 35 de alexăndreni vor primi, miercuri, 13 septembrie, cheile noilor locuinţe. Este vorba despre blocul ANL din zona Han Pepinieră, finalizat recent. Potrivit Primăriei Alexandria, cele 35 de locuinţe ANL sunt 9 garsoniere şi 26 de apartamente cu două camere. Acestea vor fi repartizate tinerilor alexăndreni care au depus dosare pentru obţinerea unei astfel de locuinţe, în ordinea punctajului obţinut şi a listei aprobate în Consiliul local Alexandria. (13.09.2017)
ALEXANDRIA: 35 de locuinte ANL vor fi predate tinerilor beneficiari 35 de locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe au fost finalizate în municipiul Alexandria şi urmează să fie predate tinerilor beneficiari. Consiliul local al municipiului Alexandria a aprobat săptămâna trecută lista de repartizare a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii din blocurile P3 şi P8, str. Şoseaua Turnu Măgurele, nr.1A. (30.08.2017)
Primaria Alexandria plateste servicii de publicitate de peste 800.000 de lei prin buletine informative in ziare locale si emisiuni radio-tv Primaria municipiului Alexandria a platit un prim contract de publicitate in valoare de 77.355 de lei pentru servicii de publicitate si informare a cetatenilor, unor ziare locale, pentru editarea unui "buletin informativ" si pentru "servicii de informare pe panou electronic stradal". Bugetul pentru servicii de publicitate al Primariei Alexandria este de 815.000 de lei. Potrivit e-licitatie.ro, firma Tele Media Pres SRL este castigatoarea a trei din cele sase loturi scoase la licitatie. (10.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 15   >   >>
 
Informatii din Teleorman

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design