Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Primarul Robu: Ma voi ocupa personal de proiectul de reabilitare a cladirii Facultatii de Muzica din TIMISOARA Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, luni, presei, că se va ocupa personal de proiectul de reabilitare a clădirii monument istoric "Primăria Veche", în care funcţionează Facultatea de Muzică şi Teatru a Universităţii de Vest Timişoara (UVT), de pe ai cărei pereţi au căzut recent bucăţi de tencuială şi un grilaj metalic, după ce angajaţii din subordine nu şi-au făcut treaba timp de doi ani. (03.04.2018)
Primaria TIMISOARA vrea sa recumpere cu 470.000 de euro o cladire pe care a vandut-o in 2004 cu 100 de lei Un spaţiu de 374 de metri pătraţi din centrul Timişoarei, proprietate a PNŢCD, este scos la vânzare pentru suma de 470.000 de euro. Spaţiul a aparţinut Primăriei Timişoara şi a fost vândut partidului, în 2004, cu 100 de lei. Primarul Timişoarei vrea să răscumpere spaţiul. Consiliul Local Timişoara se întruneşte marţi în şedinţă. (02.04.2018)
Taximetristii din doua judete se bat pentru clienti. Primaria LUGOJ a solicitat interventia politistilor Firmele de taxi din Lugoj, judeţul Timiş, au cerut reprezentanţilor administraţiei locale să intervină şi să stopeze cursele unei societăţi din Caransebeş, care a semnat un contract cu o multinaţională şi a început să opereze şi pe teritoriului judeţului Timiş. Solicitarea taximetriştilor lugojeni vine după ce, în ultimele săptămâni au observat tot mai mulţi colegi de-ai lor, de la o firmă din judeţul vecin, Caraş-Severin, pe străzile oraşului. (02.04.2018)
Primaria TIMISOARA a primit spre folosinta gratuita, pentru un an, o masina Renault cu motor electric Primăria Municipiului Timişoara a primit de la o firmă, marţi, un autoturism cu motor electric, pe care îl va putea folosi gratuit timp de un an, iar până în vară compania Enel va elabora un studiu care va fixa locaţiile viitoarelor puncte de încărcare a unor astfel de maşini. Potrivit edilului, se va merge pe ideea ca în zonele centrale să fie staţii mai puternice, iar în cartiere, staţii mai mici, potrivit cerinţelor. (28.03.2018)
Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
TIMISOARA: Interventiile utilajelor de deszapezire vor fi monitorizate computerizat din iarna urmatoare; Un complex sportiv si de agrement de peste 11.000 mp va fi construit de municipalitate in nordul orasului Deszăpezirea în Timişoara se va face din sezonul rece următor pe baza tehnologiilor IT, care le vor facilita administraţiei locale şi populaţiei municipiului posibilitatea de a urmări dacă firmele ce vor fi contractate îşi vor îndeplini conştiincios sarcinile sau nu, a spus primarul Nicolae Robu. Primarul Timişoarei a afirmat că, până în luna aprilie, municipalitatea este obligată să lucreze cu firme în baza unui contract semnat de administraţia Ciuhandu, care nu cuprinde decât 300 din totalul celor 1.200 de străzi pe care trebuia să se intervină în situaţii de deszăpezire. (26.03.2018)
CET TIMISOARA va folosi energia solara, vara, printr-un proiect al primariei Primăria Municipiului Timişoara a semnat un contract pentru eficientizarea producerii energiei termice la CET Freidorf, care va folosi energia solară. Valoarea contractului de proiectare este de 438,5 mii de lei fără TVA şi va trebui finalizat în 125 de zile. Investiţia este de una pe termen lung. Proiectul a fost cofinanţat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, valoarea totală a proiectului fiind de 255 milioane de lei fără TVA. (23.03.2018)
Primarul TIMISOAREI este nemultumit ca nu poate plati diferentiat salariatii, in functie de calificative Primarul Nicolae Robu este nemulţumit de faptul că nu-i poate stimula cu salarii mai mari pe angajaţii care muncesc mai mult şi mai bine decât cei care nu ating aceleaşi performanţe, juriştii primăriei informându-l pe edil că aceasta ar fi o măsură discriminatorie. Edilul susţine că a vrut să stabilească salarii diferite pentru aceeaşi încadrare, dar la prestaţii diferite, şi anume, lefuri mai mari pentru cei care au calificativul “foarte bine” faţă de cei care au doar “bine”. (22.03.2018)
TIMISOARA sarbatoreste Ora Pamantului cu luminile aprinse, anunta primarul Nicolae Robu Primarul Nicolae Robu a declarat, marţi, că Timişoara, primul oraş european iluminat electric, va marca sâmbătă Ora Pământului cu luminile aprinse. Edilul îi invită, în schimb, pe timişoreni să participe sâmbătă, de la ora 20.00, la un program foarte bogat şi variat de spectacole organizate de primărie împreună cu Ministerul Culturii şi cu Societatea Română de Astronomie Culturală, în Piaţa Libertăţii, unde vor fi amplasate zece telescoape astronomice prin care se va putea observa bolta cerească, vor cânta coruri de copii, grupul Peregrinii şi Deep 6 Project. Va avea loc, de asemenea, un moment artistic de dans cu focul. (21.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 118   >   >>
 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design