Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (109/120)
2.  Piatra Neamt
  97,96% (48/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  82,61% (19/23)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
6.  Pitesti
  60,00% (6/10)
7.  Voluntari
  33,33% (1/3)
8.  Oradea
  100,00% (1/1)
9.  Hunedoara
  20,00% (1/5)
10.  Bistrita
  20,00% (1/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
TIMISOARA: Primarul Nicolae Robu isi doreste hipermarket-uri si piete taranesti in oras, nu in spatiul extraurban

Primarul Nicolae Robu a declarat vineri că vrea hipermarket-uri şi pieţe ţărăneşti în municipiu, nu exclusiv în spaţiul extraurban, aşa cum ”ministrul Agriculturii îi îndeamnă pe parlamentari să legifereze un proiect de lege”, ”din grijă pentru producători”, şi le solicită să lase comunităţile locale să-şi stabilească singure ”binele”. (21.08.2017)

In primele sase luni ale anului 2017 un milion de turisti straini au vizitat Romania, in crestere cu 8,5% fata de perioada similara a anului trecut În primele șase luni ale anului 2017 un milion de turiști străini au vizitat România, în creştere cu 8,5% faţă de perioada similară a anului trecut. Mai mult de jumătate s-au cazat în hotelurile din București, iar restul în județele Brașov, Sibiu, Cluj și Timiș. În hotelurile din Capitală s-au cazat 527.000 de străini în ianuarie-iunie anul acesta, faţă de 507.000 de turişti străini în aceeaşi perioadă a anului trecut, adică o creştere cu doar 4,5%. (16.08.2017)
TIMISOARA: Primele complexuri sportive si de agrement de cartier se vor finaliza pana in 2019, susţine primarul Nicolae Robu Primăria Timişoara va construi în cartierele municipiului câte un complex sportiv şi de agrement care vor cuprinde bazine de înot acoperite şi în aer liber, terenuri de tenis cu nocturnă, baschet şi handbal, minifotbal, zonă fitness, dar şi locuri de joacă şi spaţii verzi, urmând să fie gata în anul 2019. Primarul Nicolae Robu a declarat că a iniţiat respectivul proiect în toamna trecută, dar până acum nu au fost rezolvate aspectele de proprietate asupra terenurilor care nu erau ale municipalităţii. (11.08.2017)
TIMISOARA: Parcarea supraetajata din Ansamblul Openville va fi finalizata in aceasta toamna Lucrarile la parcarea supraetajata din ansamblul mixt Openville evolueaza cu rapiditate, urmand ca aceasta sa devina functionala in toamna. Constructorii au finalizat lucrarile de infrastructura si demisolul parcarii, situat la nivel pietonal, iar in prezent se inalta parterul. Parcarea va fi printre cele mai mari de acest fel din Romania (23.000 mp suprafata desfasurata) si va pune la dispozitia clientilor peste 900 de locuri, configurate pe sase niveluri: demisol, parter si patru etaje. (04.08.2017)
Cum a obtinut primarul Robu gradatie de merit ca profesor la Politehnica muncind ca robul pentru orasul TIMISOARA Profesor al Universităţii Politehnica din Timişoara, activitate pe care o desfăşoară în paralel cu funcţia de primar al Timişoarei, Nicolae Robu a reuşit să obţină în acest an o gradaţie de merit care îi aduce o majorare de 25% a salariului de la Politehnică. Nicolae Robu a obţinut gradaţia de merit în timp ce susţine că a muncit pe brânci la primărie. (03.08.2017)
TIMISOARA: Consilierii locali au votat transformarea regiei de transport in societate comerciala; Cresteri salariale pentru angajatii Primariei si ai Consiliului Judetean Consilierii locali au votat pe 28 iulie transformarea Regiei Autonome de Transport Timişoara (RATT) în societate comercială, care va putea fi eficientizată prin infuzie de fonduri europene. Aceasta ar urma să se ocupe inclusiv de iluminatul public stradal şi de cel festiv de sărbători. Edilul a adăugat că acei aleşi care nu ar vota proiectul ar face ca Timişoara să fie unicul caz de oraş din ţară care ar refuza fondurile europene. (31.07.2017)
Primaria si DSP Timis au semnat contractul pentru locuintele ANL destinate tinerilor medici Municipalitatea timişoreană şi Direcţia pentru Sănătate Publică (DSP) Timiş au semnat contractul pentru construirea blocului ANL destinat medicilor tineri, cu vârsta sub 35 de ani. În această zonă se vor construi în total patru blocuri de locuinţe în regim ANL, cu câte şase etaje şi cu câte 50 de apartamente fiecare. Câte un bloc va fi destinat tinerilor medici şi profesori, iar două, altor categorii de tineri cu vârsta sub 35 de ani. (28.07.2017)
Primarul Nicolae Robu anunta schimbari la TIMISOARA: trenurile spre Bucuresti nu mai pleaca din Gara de Nord Traficul feroviar din Gara de Nord din Timişoara va fi preluat de Gara de Est, într-o săptămână din luna august, a anunţat luni primarul Nicolae Robu. Acest lucru este cauzat de lucrările la infrastructura de mobilitate a Timișoarei, începute pentru fluidizarea traficului rutier urban până în 2021, când orașul va exercita titlul de Capitală Culturală Europeană. (25.07.2017)
Primarul TIMISOAREI se declara multumit cu banii alocati de Cabinetul PSD pentru proiectele municipiului Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a declarat că este ”fair-play” cu premierul Mihai Tudose şi se declară mulţumit în ceea ce priveşte alocarea banilor din Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL2) pentru proiectele oraşului. Potrivit acestuia, este vorba despre reabilitarea a trei şcoli (6,4 milioane de lei), amenajarea unei străzi (1,2 milioane de lei) şi a podurilor ”Eroilor” (5,6 milioane de lei) şi ”General Dragalina” (8,2 milioane de lei) în sumă totală de 21,4 milioane de lei. (24.07.2017)
TIMISOARA, oras tot mai “inteligent”, prin implementarea de noi aplicatii smart Municipalitatea timişoreană se pregăteşte să primească turiştii Capitalei Culturale Europene 2021 într-un oraş inteligent, “smart city”, cu acces gratuit la internet, primul pas fiind accesul gratuit la wi-fi în centrul urban şi în zece mijloace de transport în comun. Pentru a se putea conecta, călătorii din mijloacele de transport în comun trebuie să răspundă prima dată la două întrebări, una referitoare la condiţiile generale de pe mijloacele de transport în comun, iar cea de-a doua referitoare la climatizare, dacă funcţionează sau nu. (20.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 111   >   >>
 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(21 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design