Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  94,02% (110/117)
2.  Piatra Neamt
  69,70% (46/66)
3.  Gherla
  100,00% (29/29)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  88,00% (22/25)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  36,36% (12/33)
6.  Pitesti
  50,00% (9/18)
7.  Voluntari
  55,56% (5/9)
8.  Oradea
  100,00% (3/3)
9.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  16,67% (2/12)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Piatete cu fantani in cartierele TIMISOAREI, fara numar de la primarul Robu

Dacă nu se poate să avem dezinsecție în oraș, trotuare sau străzi refăcute după lucrări pentru operatorii de telefonie sau internet sau chiar piețe în toate cartierele, măcar să avem piațete pentru relaxare. Unele cu fântâni, altele fără. Locuri unde să se țină concerte, pentru că dacă nu vin oamenii la concertele organizate de primărie în centrul Timișoarei, edilul-șef vrea să ducă concertele la oameni, în cartiere. (21.06.2017)

Proiectul TIMISOARA - Capitala Culturala Europeana a intrat in linie dreapta. Se implementeaza etapa din dosar pentru 2017-2018 În etapa de Start-up (2017-2018), se caută şi se testează noi produse culturale şi atragerea publicului spre ele. Asociaţia Timişoara - Capitala Culturală Europeană caută să lege colaborări cu societatea civilă, cu instituţiile culturale, să contribui la rezolvarea aspectelor financiare, la dezvoltarea relaţiilor internaţionale, dar şi la dezvoltarea renumelui oraşului. (20.06.2017)
TIMISOARA Pasajul Jiul ar putea fi redeschis abia in 12 iunie. Soferii protesteaza in fata primariei, Robu le transmite indirect ca-s prosti: Grădina Domnului este mare! Șoferii din Timișoara l-au claxonat, marți, fără oprire, timp de câteva minute bune, pe primarul Nicolae Robu, chiar în fața primăriei. Oamenii au vrut să-i transmită altfel că s-au săturat să stea la cozile kilometrice care se formează în fiecare dimineață în oraș. Ce le spune primarul Timișoarei? Că „grădina Domnului e mare” și că ar putea să ocolească Pasajul Jiul măcar o lună, după ce e gata. Oricum, trecerea pe sub calea ferată s-ar putea redeschide cu două zile mai târziu. (07.06.2017)
TIMISOARA: Transportul public pe Bega mai asteapta Transportul public pe Bega nu va începe vara aceasta, în ciuda promisiunilor. Cele șapte vaporetto achiziționate de primăria Timișoara, nu pot circula încă legal. Edilii mai au de rezolvat o serie de autorizații. În ultima ședință de plen, consilierii locali timișoreni au aprobat prelungirea datei limită pentru finalizarea proiectului „Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega”. Aceasta este cea de-a treia prelungire, penultima expirând pe 30 iunie 2017. (06.06.2017)
TIMISOARA: A inceput santierul la Parcul Central, cu gard de jur imprejur. Accesul in incinta parcului va fi interzis timp de un an Potrivit primarului Nicolae Robu, reprezentanții primăriei semnează, miercuri, ordinul de începere pentru lucrările din Parcul Anton Scudier, cunoscut ca și Parcul Central. Licitația pentru modernizarea Parcului Central a fost finalizată recent, deși era începută acum un an. De lucrare se ocupă asocierea de firme Lovrintim și Rogera, care s-au angajat că reabilitează parcul cu un preț mult mai mic decât cel estimat, aproape la jumătate, adică cu 6,5 milioane de lei, fără TVA, ceea ce înseamnă aproape 1,7 milioane de euro. (31.05.2017)
TIMISOARA: Dupa biciclete, acum si trotinetele devin interzise in centrul istoric. Primarul e terifiat de aceste "instrumente de mobilitate" Decizia de interzicere a bicicletelor în centrul istoric al Timişoarei va fi urmată de o hotărâre prin care sunt interzise şi trotinetele, skate-urile sau rolele. Primarul Nicolae Robu susţine că prin hotărârea veche se subînţelege că e vorba şi de astfel de „instrumente de mobilitate”, dar e nevoie de o nouă hotărâre din cauza „îngustimii în înţelegere” a poliţiştilor. (30.05.2017)
Primarul TIMISOAREI, Nicolae Robu, petrece, canta si cuvanteaza: "M-am regasit, ce dor mi-era de mine..." VIDEO Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a cântat live la chitară și voce în fața unui grup de apropiați, la petrecerea organizată de ziua lui. După un discurs de câteva minute în care a povestit semnificația piesei, edilul orașului de pe Bega și-a început recitalul. Robu a fost filmat de fiica sa, care a postat videoclipul pe Facebook. (29.05.2017)
Aleea din lemn din parcul de la BUZIAS, pe care se plimba si imparateasa Sissi, a fost restaurata VIDEO Lucrările de restaurare a Colonadei de la Buziaş, care au început în martie 2016, se apropie de final. În scurt timp, o parte importantă din istoria parcului va străluci din nou. Colonada de la Buziaş a ajuns într-o stare de degradare foarte mare în ultimii ani. În cea mai mare parte lemnul era deja putrezit, în multe locuri hoţii au început să demonteze bucăţi din colonadă. Începea să fie un pericol pentru persoanele care se plimbau prin parc. (24.05.2017)
Un descendent al familiei de Habsburg a deschis, langa TIMISOARA cel mai mare Parc Industrial din vestul Romaniei Contele Andreas Bardeau, descendent al familiei de Habsburg, a inaugurat, la Sânandrei (la 10 kilometri de Timişoara), Banat Business Park, cel mai mare Parc Industrial din vestul României. Banat Business Park este la intersecţia cu viitorul drum express care va face legătura directă între Autostrada A1 Budapesta – Bucureşti, E69 şi Timişoara. (19.05.2017)
TIMISOARA: Primarul Nicolae Robu, atac halucinant la adresa Guvernului Grindeanu pe tema alocarilor bugetare pentru spitalele regionale Primarul Timișoarei este foc și pară! Liberalul Nicolae Robu se declară nemulțumit deoarece Guvernul Grindeanu nu a trimis banii necesari pentru proiectele Timișoarei. Mai mult, Nicolae Robu acuză Guvernul Grindeanu că a alocat pentru Iași, Cluj și Craiova un miliard de lei „numai pentru spitalul regional”, în timp ce pentru Timișoara a alocat „zero lei”. (15.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 109   >   >>
 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design