Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,59% (98/107)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  80,77% (21/26)
3.  Piatra Neamt
  50,00% (11/22)
4.  Pitesti
  25,00% (6/24)
5.  Gherla
  100,00% (6/6)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
7.  Galati
  55,56% (5/9)
8.  Targu - Jiu
  100,00% (4/4)
9.  Timisoara
  21,05% (4/19)
10.  Petrosani
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Nicolae Robu: Cu optimism estimez ca centura va fi gata in 2020

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, estimează că centura municipiului, care ar urma să asigure legătura cu Serbia, ar putea fi finalizată de guvern cel mai repede în 2020, înainte de anul în care municipiul va fi Capitală Europeană a Culturii. (18.01.2018)

TIMISOARA: Primarul Robu sustine ca va sesiza Comisia Europeana daca Guvernul nu va aloca fonduri pentru proiectul Capitala Europeana a Culturii; Incep lucrarile la cel mai mare pasaj subteran, pe sub noua linii feroviare Primarul Nicolae Robu a declarat vineri că va sesiza Comisia Europeană în cazul în care Guvernul nu va aloca fondurile la care s-a obligat pentru programul Timişoara Capitală Culturală Europeană (TCCE) 2021. ''Nu s-a primit niciun ban de la Guvern pentru programul TCCE 2021. Guvernul României tratează acest subiect cu aceeaşi atitudine ca şi celelalte proiecte ale Timişoarei şi se joacă cu focul, pentru că eu, în 2018, dacă voi vedea că nu se mobilizează şi Guvernul pe tema aceasta, voi sesiza Comisia Europeană”'', a explicat vineri presei Nicolae Robu. (12.01.2018)
Piata Victoriei din TIMISOARA va fi reabilitata anul acesta; Municipalitatea a cedat 3 hectare de teren catre ANL pentru constructia a 87 de case pentru tineri Piaţa Victoriei din Timişoara, declarată de Ministerul Culturii monument istoric de prima clasă, va fi reabilitată anul acesta, investiţia ridicându-se la peste 640.000 de lei. În paralel, edilul pune presiune pe proprietarii celor opt palate construite în acest spaţiu la începutul anilor 1900, după planurile arhitectului-şef al oraşului de atunci, Laszlo Szekely, să-şi reabiliteze faţadele clădirilor, pentru a nu se ajunge la suprataxare cu 500% a impozitului şi chiar la executare silită. (12.01.2018)
Angajati ai Directiei de Urbanism TIMISOARA vor fi sanctionati din cauza necontabilizarii cladirilor in paragina Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că va ”tăia” salariile unor angajaţi ai Direcţiei de Urbanism din subordine, care nu au finalizat inventarierea tuturor clădirilor istorice lăsate în paragină şi care trebuiau supuse, din acest an, la plata taxei pe paragină, un impozit mărit cu până la 500%. Conform lui Robu, inventariate sunt doar 32 de imobile şi 12 terenuri, patrimoniul “ruinat” al oraşului fiind mult mai mare. (10.01.2018)
La TIMISOARA va incepe in acest an construirea a doua noi mari pasaje subterane rutiere Primăria Timişoara va deschide în acest an alte două mari şantiere de infrastructură a mobilităţii, pasajele subterane ”Solventul” şi ”Consiliul Europei”, pentru a fluidiza şi mai mult traficul rutier urban în anul 2021, când oraşul va exercita titlul de Capitală Europeană a Culturii şi sunt aşteptaţi peste un milion de turişti. (09.01.2018)
TIMISOARA: Primaria va construi noi poduri peste Bega dupa mai bine de jumatate de veac Primăria timişoreană va demara în acest an lucrările de construire a două poduri rutiere noi şi a unei pasarele pietonale peste Bega, după mai bine de o jumătate de veac, precum şi modernizarea altor două poduri mai vechi. Primarul Nicolae Robu a anunţat că podurile “Eroilor” şi “General Dragalina”, care sunt construite în anul 1938 şi-au depăşit cu mult durata de exploatare pentru care au fost proiectate, iar pentru execuţia lucrărilor s-au prezentat doi ofertanţi la licitaţie. (05.01.2018)
Taxele si impozitele locale raman neschimbate in TIMISOARA; Cartierele de la periferie vor fi refacute semnificativ, pentru Capitala Europeana a Culturii 2021; Aquatim va construi 13 noi uzine printr-un proiect de 180 de milioane de euro Taxele şi impozitele locale pentru timişoreni vor rămâne în 2018 la aceleaşi cote ca anul acesta, fiind cele mai mici din ţară, dar se va aplica noua ”taxă pe paragină”, care poate ajunge la 500% faţă de valoarea normală, dacă proprietarii nu îşi întreţin corespunzător faţadele imobilelor sau terenurile, a declarat primarul Nicolae Robu. (04.01.2018)
Primaria din LUGOJ a atras o finantare europeana de peste 5,5 milioane de Euro Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a publicat rezultatul preliminar al procesului de evaluare și selecție a Strategiilor de Dezvoltare Locală (SDL). Strategia de Dezvoltare Locală elaborată și depusă de Municipiul Lugoj a obținut în urma evaluării nota 8,86 fiind astfel aprobată pe locul 11 din cele 31 propuse spre finanțare. Alte 16 strategii locale au fost respinse în urma diferitelor faze ale evaluării. (29.12.2017)
Primarul TIMISOAREI si-a retras initiativele privind supraimpozitarea cladirilor nerezidentiale si taxa pe turism; Primarul, surprins depasind coloana de masini pe linia de tramvai. Robu: "Eu pot sa circul in regim de urgenta" Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a retras din şedinţa de plen a Consiliului Local două dintre iniţiativele legislative privind acoperirea deficitului creat la bugetul local pe 2018 de introducerea noului cod fiscal, care se refereau la supraimpozitarea clădirilor nerezidenţiale şi introducerea taxei turistice. (21.12.2017)
Primarul Nicolae Robu spune ca au fost amanate unele plati pentru a putea fi asigurata caldura timisorenilor Primarul Nicolae Robu a declarat că prioritară este asigurarea căldurii timişorenilor din sistemul centralizat de încălzire asigurat de compania Colterm, în sezonul de iarnă, şi abia apoi alte proiecte, inclusiv milionul de lei care trebuia achitat pentru un proiect de extindere a unui drum judeţean, în care primăria este partener al Consiliului Judeţean Timiş. (20.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 115   >   >>
 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design