Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Bucuresti: Concert de Craciun cu corul de copii Vienna Boys’ Choir Atmosfera Craciunului Vienez este adusa la Bucuresti de corul de copii Vienna Boys’ Choir (Wiener Sängerknaben). Cotat ca fiind unul dintre cele mai prestigioase coruri de copii din lume Vienna Boys’ Choir concerteaza pe scena Salii Palatului sambata, 6 decembrie, de la ora 19.00. (04.12.2008)
Mangalia a aprins luminile de Craciun Priimaria Mangalia a aprins luminile de Craciun, in cadru festiv, cu spectacol folcloric si caravana personajelor Disney. Instalatiile au fost oderite gratuit de doua firme specializate. (03.12.2008)
Clujul migreaza spre virtual Dupa ce Bucurestiul a primit o replica virtuala pe internet, Clujul face parte dintr-o viitoare etapa. Prin acest tip de proiecte, gen Second Life sau Chase Corp., se urmareste dezvoltarea turismului virtual. (02.12.2008)
Oradea: Primaria redeschide un strand pentru pensionari, iar Bolojan da oradenilor de 1 Decembrie fasole cu ciolan Primaria va redeschide un bazin cu apa termala din strandul Iosia din 3 decembrie, in urma cererilor pensionarilor din oras, iar Bolojan da oradenilor de 1 Decembrie fasole cu ciolan. (29.11.2008)
Iasi: 60 000 euro iluminatul public la un km de drum si 7 brazi uriasi de Craciun Costul pe un kilometru de drum pentru un iluminat public care sa asigure siguranta persoanei si a circulatiei s-ar ridica la 60 000 de euro, iar Primaria va monta de saptamana viitoare 400 de brazi, dintre care 7 gigantici. (29.11.2008)
Bucurestiul virtual din Second Life se deschide sambata pentru public Virtual Bucharest, replica virtuala a centrului Bucurestiului real, se deschide sambata catre public in Second Life. Nu exista o anumita ora de deschidere, fiecare va putea intra cand vrea, insa de Ziua Nationala vor fi diferite evenimente. Orasul virtual va fi plin de steaguri iar vizitatorii vor putea sa mearga la patinaj dar sa se si bulgareasca, tot virtual, evident, a spus pentru Hotnews.ro, Aura Tatu, dezvoltator la Chase Corp. In Capitala virtuala nu va exista nimic legat de alegeri, proiectul n-are legatura cu politica. (29.11.2008)
Primaria Piatra Neamt vrea trasee turistice in jurul orasului dar "verzii" ameninta cu proteste Primaria Piatra Neamt doreste sa implementeze un proiect de amenajare a unor trasee turistice in jurul orasului, in valoare de 4 milioane de euro, insa ecologistii se opun. (15.11.2008)
Antonie "Online" Solomon, un blogger pentru toata Craiova Antonie Solomon si-a lansat oficial blogul la inceputul anului si a intrat astfel si in comunitatea online a Craiovei. Primarul Solomon este un blogger grijuliu, care spune si online ce face offline, desi uneori, arareori, mai interzie cu informatia. Bloggerii pe care ii pastoreste se intreaba daca Antonie Solomon isi scrie singur blogul, daca acesta e necesar sau daca aduce "un plus" de comunicare. (31.10.2008)
Focsani: a inceput "Bachus" 2008 Festivalul International al Viei si Vinului „Bachus“ 2008 este organizata de Consiliul Judetean, Primaria Focsani, Camera de Comert, Industrie si Agricultura si a ajuns la a 16-a editie. Primarul Focsaniului, Decebal Bacinschi a participat la deschiderea oficiala. (24.10.2008)
Primarul Mangaliei: "Trebuie sa ii readucem pe turistii nordici" Edilul Mangaliei, Claudiu Tusac, sustine ca unul din dezideratele Primariei este “readucerea pe litoralul romanesc a turistilor nordici, incepand de sezonul viitor”. Claudiu Tusac are in vedere o serie de alte proiecte ambitioase pentru zona de sud a litoralului romanesc. (24.10.2008)
<<   <   pagina 325 din 326   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design