Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Atentie turisti! La Sinaia a inceput operatiunea de blocare a rotilor masinii daca parcati ilegal Uitati-va de doua ori inainte sa parcati masina daca mergeti la munte sa va relaxati. Autoritatile locale din Sinaia au inceput sa blocheze rotile masinilor parcate ilegal. Deocamdata, actiunea are loc doar in zona centrala a orasului, dar politistii comunitari avertizeaza ca urmeaza si alte zone. (24.10.2008)
Edilii din Botosani inchiriaza patinoar artificial Primaria Botosani a decis sa inchirieze si anul acesta un patinoar artificial pe care sa il amplaseze in fata Salii Polivalente. Evenimentul va avea loc inaintea Craciunului. Anul trecut un patinoar similar a functionat pina in luna ianuarir intr-o parcare. (23.10.2008)
Pur si simplu cartierulgrigorescu.ro "Site-ul nostru chiar vine concret in sprijinul comunitatii", glasuieste noul blog al cartierului oradean. De asemenea, incercam sa publicam cele mai noi informatii legate de chestiunile care deocamdata par sa tina de domeniul fantasticului. Da, e vorba despre canalizare, asfaltari, etc. (22.10.2008)
Bucuresti: Parc în loc de “Cathedral Plaza” Senatorul Marius Marinescu a propus exproprierea pentru cauza publica a terenului din spatele Catedralei Sfantul Iosif, unde ar fi urmat sa se construiasca zgarie-nori-ul Cathedral Plaza, scrie Jurnalul National. Lucrarile au fost oprit de justie, cladirea fiind ridicata ilegal si cu pretul defrisarii a zeci de arbori. (21.10.2008)
Servicii de ''fiaker'' si la Brasov Octavian Aldea, un tanar din Scheii Brasovului, a reusit sa obtina aprobare de la Primarie pentru a oferi turistilor plimbari cu caleasca. Daca in orasele austriece acest mod pitoresc si inteligent de a scoate bani din turul centrului este bine inchegat de foarte mult timp, la Brasov trasurile parcurg abia primii metri. (20.10.2008)
<<   <   pagina 326 din 326   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design