Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,99% (127/146)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (40/48)
3.  Galati
  100,00% (23/23)
4.  Timisoara
  48,72% (19/39)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,23% (18/26)
6.  Pitesti
  51,61% (16/31)
7.  Targu - Jiu
  69,23% (9/13)
8.  Gherla
  100,00% (8/8)
9.  Oradea
  20,00% (2/10)
10.  Hunedoara
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
BRASOV: Primaria vrea sa construiasca o sala polivalenta pe locul fostului stadion Municipal Primăria doreşte să construiască o sală polivalentă cu 15.000 de locuri şi a alocat banii necesari pentru realizarea studiilor necesare demarării proiectului. Sala va fi în zona fostului stadion Municipal. Primarul George Scripcaru a avut o întâlnire cu reprezentanţii Ordinului Arhitecţilor din România, filiala Braşov-Covasna-Harghita, pentru a stabili etapele necesare pentru construirea Sălii Polivalente în zona fostului Stadion Municipal. (19.03.2018)
CLUJ: Femeie surprinsa usurandu-se pe strada in plina zi, in cartierul Marasti. Lipsa bailor publice e o problema? VIDEO Un clujean a surprins, miercuri, o femeie care iși făcea nevoile în plină zi, pe stradă, anume pe strada Bibliotecii din Cluj-Napoca, "oras de cinci stele", cum ii place primarului Boc sa se laude. În Cluj-Napoca sunt puține toalete publice, în special în cartiere, dar din dorinta de a realiza venituri cat mai consistente, pana si cele din zona centrală (Piața Unirii și Parcul Central) sunt cu plată. (16.03.2018)
Emil Boc: Avem nevoie de o reforma administrativa a tarii, sustinuta de toate partidele, si de o reducere a numarului de primarii Primarul Clujului, Emil Boc, susţine că este necesară o reformă în domeniul administraţiei, care să fie susţinută de toate partidele din România, precum şi o reducere a numărului de primării, pentru o mai bună administrare locală. Emil Boc a vorbit, în cadrul Întâlnirilor Europene din Transilvania, eveniment organizat de Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, despre faptul că suntem singura ţară din Uniunea Europeană care trăieşte încă după o lege comunistă. (16.03.2018)


ALBA IULIA: Primarul Mircea Hava are dosar la Parchet, dar pe fir intra si DNA Primarul PNL de Alba Iulia, Mircea Hava, este unul dintre oamenii cu cea mai mare greutate în PNL, chiar dacă nu are o expunere atât de mare la nivel central. La nivel local, Mircea Hava a devenit un baron în toată regula sau cel puțin așa o arată documentele oficiale ale Ministerului de Interne. Pe parte administrativă, dosarul a fost trimis Direcției General Anticorupție din Ministerul de Interne, care a înaintat materialul către Direcția Națională Anticorupție. (15.03.2018)
"Dezbaterea publica" despre bugetul local, o rusine. Pe clujeni ii doare in cot cum va fi cheltuit banul public. Primaria ii cheama la discutii la o ora imposibila Dezbaterea publică pe bugetul local, organizată la ora 14.00, a fost un eveniment aproape sforăitor, la propriu. Prezența cetățenilor a tins către zero, iar motivele sunt două mari și late: 1. ora aleasă a fost una imposibilă și 2. pe clujeni nu îi interesează pe ce este cheltuit banul public. După trei ore de discuții între Boc și cei câțiva consilieri locali plus vreo doi-trei cetățeni, evenimentul s-a încheiat. Deci, rămâne cum am stabilit: primarul Emil Boc va avea un buget fix așa cum l-a propus. (15.03.2018)
Primaria SFANTU GHEORGHE a pavoazat orasul cu steagul Ungariei. Prefectura solicita respectarea legii. Primăria: "simbolurile ungureşti poziţionate vertical pe stâlpii din fier forjat nu sunt steaguri, nici drapeluri" Prefectura Covasna a somat conducerea Primariei Sfântu Gheorghe sa respecte legea si sa arboreze si drapelul României lânga steagurile rosu-alb-verde, cu care a pavoazat strazile din municipiu în cinstea Zilei maghiarilor de pretutindeni, sarbatorita pe 15 martie. Conducerea Prefecturii Covasna mentioneaza, într-un comunicat de presa remis marti , ca, potrivit legii, drapelele altor state pot fi arborate pe teritoriul României numai împreuna cu drapelul national. (14.03.2018)
Actuali si fosti functionari ai Primariei REGHIN, trimisi in judecata pentru infractiuni de coruptie Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unor actuali şi foşti funcţionari publici şi consilieri locali din municipiul Reghin, şi a unui om de afaceri, pentru o serie de infracţiuni legate de recepţie a unor lucrări executate de o societate comercială. (12.03.2018)
Decoratiunile de Craciun din SFANTU GHEORGHE, adunate in postul Pastelui Decoraţiunile de Crăciun care au împodobit străzile din municipiul Sfântu Gheorghe au fost adunate de municipalitate abia luna aceasta, după ce firma gălăţeană care a contractat serviciul nu a respectat termenul stabilit pentru demontarea lor. Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat că începând din acest an montarea şi demontarea ghirlandelor luminoase va fi făcută în regim propriu, cu angajaţii instituţiei. (12.03.2018)
Primaria orasului BALAN intentioneaza sa transforme o fosta gradinita in incubator de afaceri Administratorul public al oraşului Bălan, Robert Kovacs, a declarat că în clădirea fostei grădiniţe 'Licurici', care nu mai funcţionează din 2014, se doreşte amenajarea unor spaţii unde firmele, care vor fi găzduite pe o perioadă determinată, să beneficieze de suport financiar, servicii de consultanţă şi spaţii pentru birouri. Acesta a explicat că, alături de sprijinul logistic necesar demarării activităţii, incubatorul de afaceri oferă un mediu prielnic dezvoltării afacerilor, prin facilitarea activităţilor de networking, a transferului de knowhow şi prin acordarea de sprijin în dezvoltarea de parteneriate. (12.03.2018)


Complexul Aqualand din DEVA a inregistrat pierderi de 3,3 milioane lei; Angajaţii Primariei, aflati in preaviz de concediere, pot da concurs pentru posturile vacante Complexul de piscine acoperite Aqualand, aflat în subordinea Primăriei Deva, a înregistrat pierderi de 3,3 milioane de lei şi are conturile blocate, motiv pentru care autorităţile locale au în plan să-i retragă statutul de societate comercială, urmând ca acesta să fie administrat direct ca un serviciu al primăriei, a anunţat primarul Florin Oancea. (12.03.2018)
<<   <   pagina 2 din 541   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(45 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(36 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(13 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design