Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Cererea ANI de repunere pe rol a dosarului in care primarul din TEIUS a contestat raportul de incompatibilitate, respinsa la Curtea de Apel Curtea de Apel Alba Iulia a respins o cerere a Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) privind repunerea pe rol a cauzei în care primarul oraşului Teiuş, Mirel Hălălai, a contestat în instanţa de contencios administrativ raportul prin care a fost identificat în incompatibilitate. Procesul este suspendat din octombrie 2015 pentru că a existat o anchetă penală, finalizată cu trimiterea în judecată a primarului. (28.03.2018)
Primaria CLUJ sustine ca simplifica birocratia si trimite documentele fiscale prin e-mail; Cum ramane cu contractele cu Posta Romana si Pink Post? Primarul Emil Boc anunță că de acum transmiterea actelor fiscale către cetățeni se va face prin e-mail. Este cel puțin bizar anunțul făcut de primar, în condițiile în care în urmă cu câteva zile mai mulți cetățeni ne sesizau faptul că primesc documente prin Poșta Română și prin Pink Post. Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au confirmat existența a două contracte cu cele două instituții. Nu putem decât să ne întrebăm ce se întâmplă cu cele două contracte deja existente? (27.03.2018)
Stadionul modernizat din SIBIU va avea 19.000 de locuri, tribune acoperite, gazon incalzit si nocturna Modernizarea stadionului municipal este cea mai mare investiţie programată în acest an de către Primăria Municipiului Sibiu. În 2017 municipalitatea a contractat prima etapă de modernizare a Stadionului Municipal, un contract de 8,2 milioane de lei care prevede: reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a pistei de atletism şi a gardului de împrejmuire a acesteia, precum şi demolarea tribunelor degradate care vor fi ulterior reconstruite. (27.03.2018)


Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Biserici monument istoric din SACELE, promovate cu ajutorul tehnologiei Un număr de 14 biserici monument din municipiul Săcele, toate cu o vechime mai mare de 100 de ani, sunt promovate din această lună cu ajutorul tehnologiei, în cadrul proiectului denumit ”Vitrina digitală a Săcelelui”, informează, într-un comunicat de presă transmis de Primăria Săcele. Proiectul îşi propune valorificarea patrimoniului cultural din Săcele, precum şi lărgirea ofertei culturale, prin aducerea la cunoştinţa populaţiei locale şi a turiştilor români şi străini a moştenirii culturale din Săcele, reprezentată de aceste monumente istorice. (26.03.2018)
OCNA MURES: Peste 5,8 milioane de euro pentru refacerea "Bailor Sarate", o investitie a CJ Alba si primariei locale “Băile Sărate” din Ocna Mureş, oraş în care s-a făcut turism balnear, până nu demult, timp de peste un secol, vor fi refăcute, datorită unui parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba, printr-o investiţie de peste 5,8 milioane de euro, a anunţat primarul Silviu Vinţeler. Primarul a menţionat că baza de tratament şi agrement, care se va desfăşura pe o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi, poate fi făcută de Primărie doar în parteneriat cu CJ, oraşul nefiind eligibil pentru obţinerea de fonduri europene. (26.03.2018)
Parcul industrial BISTRITA Sud, realizat cu fonduri europene, va ramane, din aprilie, cu un singur angajat Industrial Bistriţa Sud, realizat de Primăria municipiului Bistriţa prin accesarea unui proiect european şi inaugurat în 2015, va rămâne, din luna aprilie, cu un singur angajat din totalul de patru, după ce inclusiv directorul societăţii care administrează investiţia şi-a anunţat, recent, demisia. Faptul a fost confirmatde către viceprimarul municipiului Bistriţa, Gelu Muthi, care are în atribuţii relaţia cu societatea care administrează parcul industrial. (26.03.2018)
Municipiul TURDA a fost premiat de UE pentru planificarea mobilitatii urbane durabile Municipiul Turda este al şaselea oraş european ce primeşte premiul pentru planificarea mobilităţii urbane durabile (Sustainable Urban Mobility Planning – SUMP – Award), a informat Reprezentanţa Comisiei Europene în România. Ceremonia de decernare a distincţiilor europene a avut loc miercuri, 21 martie, la Bruxelles. (23.03.2018)
Bani europeni pentru iluminatul cu consum redus al orasului BECLEAN Primăria oraşului Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud, al doilea ca mărime după municipiul Bistriţa, a reuşit să obţină fonduri europene în valoare de 4,4 milioane euro pentru modernizarea sistemului de iluminat public, pentru care vor fi folosite pe viitor becuri economice, potrivit anunţului făcut pe pagina de socializare a primarului Nicolae Moldovan. Potrivit lui Nicolae Moldovan, noua reţea de iluminat stradal cu consum redus va măsura în total 40 de kilometri. (22.03.2018)


SIBIU: Iluminatul public va fi oprit in centrul municipiului resedinta, cu ocazia Orei Pamantului; Viitoarea Regiune Gastronomica Europeana va beneficia de o finantare de 160.000 de euro Primăria Sibiu va întrerupe iluminatul public şi arhitectural din Piaţa Mare din centrul oraşului sâmbătă, între orele 20.30 şi 21.30, pentru a sărbători Ora Pământului. Municipalitatea sibiană a început de câţiva ani să reducă factorii de poluare din oraş. Municipiul Sibiul colectează selectiv deşeurile din noiembrie 2016. Primăria Sibiu accesează fonduri europene pentru eficientizarea energetică a patru clădiri în care funcţionează unităţi de învăţământ. (21.03.2018)
<<   <   pagina 2 din 542   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design