Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
SIBIU: Primarul, nemultumit de promovarea Programului Regiune Gastronomica Europeana; Municipalitatea pregateste 16 placi comemorative, un spectacol de reconstituire istorica si un bust al lui Vaida-Voevod pentru Centenar; Pentru prima data va exista o Casa a Casatoriilor in municipiu Primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a admis că atât partea de comunicare, cât şi promovarea programului Regiune Gastronomică Europeană “lasă de dorit”. Găzduirea în premieră a unui summit UE în 2019, an în care oraşul de pe malurile Cibinului va fi Regiune Gastronomică Europeană, sunt cele mai importante evenimente programate pentru anul viitor, la Sibiu. (21.03.2018)
CLUJUL ramane a doua piata rezidentiala din Romania. Peste 4.000 de locuinte sunt programate spre livrare in 2018 Aproximativ 4.400 de locuințe ar urma să fie finalizate în acest an în Cluj–Napoca și împrejurimi, potrivit datelor companiei de consultanță imobiliară Coldwell Banker Transilvania. În momentul de față, se află în construcție în municipiul Cluj-Napoca aproximativ 2.550 de locuințe, un număr similar cu cel înregistrat în 2017. Acestora li se adaugă aproximativ 800 de locuințe aflate în dezvoltare în comuna Floresti, unde în ultimii zece ani s-au livrat peste 16.000 de noi locuințe, potrivit statisticilor oficiale. Restul de locuințe până la totalul estimat spre livrare în acest an va fi reprezentat de unități care trebuiau inițial livrate anul anterior. (21.03.2018)
Stadion modernizat la SIBIU cu 17 milioane de euro, cea mai mare investitie din 2018 a primariei; Noul spital nu va fi gata in 2-3 ani; Plata electronica a taxelor si impozitelor se poate face mai simplu Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a declarat, marţi, că viitorul spital judeţean, care va reuni şi pe cel pentru copii şi pe cel pentru adulţi, nu va fi gata în 2-3 ani şi nici nu se ştie dacă construcţia sa va începe până în 2020. Astrid Fodor dă asigurări că locul ales, în apropierea aeroportului, pentru construcţia viitorului spital este unul potrivit, care nu pune în pericol sănătatea pacienţilor şi a cadrelor medicale. (21.03.2018)


"Regele inghetatei" din Romania construieste un cartier cu 16 blocuri la ALBA IULIA Fostul proprietar al celei mai mari fabrici de îngheţată din România investeşte masiv pe piaţa imobiliarelor prin construirea unui cartier cu peste 470 de apartamente la Alba Iulia. Investiţia ar urma să fie realziată în zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia. Aici vor fi construite 16 blocuri, cu 6, respectiv 8 etaje, amplasate pe un teren de peste 28.000 de metri pătraţi. Un proiect de hotărâre privind avizarea ocumentaţiei „PUZ – reglementare zonă locuinţe colective – Ansamblul urban «Centenar 1», Alba Iulia, str. Vasile Alecsandri” va intra în discuţia Consiliului local Alba Iulia în şedinţa ordinară din 22 martie 2018. (20.03.2018)
Amenzile aplicate de Prefectura Covasna sunt contestate de primarii din SFANTU GHEORGHE si TARGU SECUIESC Primarii municipiilor Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, Antal Arpad şi Bokor Tibor, au declarat, în cadrul unei conferinţe de presă comune, că vor contesta amenzile aplicate în urmă cu câteva zile de către Prefectura Covasna, pentru nearborarea drapelului României alături de cel al Ungariei, cu prilejul Zilei maghiarilor de pretutindeni. (20.03.2018)
CLUJ: Viceprimarul Dan Tarcea sprijina ideea comercializarii de bere la competitiile sportive; Sute de masini abandonate prin oras, doar cateva zeci ridicate Ideea directorului general al Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, de a propune legalizarea comercializării alcoolului la evenimentele sportive capătă tot mai mulți adepți. Deocamdată, doar în PNL. Viceprimarul Dan Tarcea, președintele PNL Cluj-Napoca, a declarat că susține proiectul și că fiecare este răspunzător de faptele sale. (19.03.2018)
La BLAJ se va construi o sala polivalenta de peste 2.000 de locuri, in care vor incapea 10 la suta din locuitorii orasului Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a declarat că ”blăjenii au fost întotdeauna mari iubitori de sport” şi îl ”tot întreabă când începe construcţia”, fiind nemulţumiţi că echipa de volei îşi desfăşoară meciurile de acasă din Liga Campionilor la Sibiu, deoarece sala din localitate nu îndeplineşte condiţiile necesare unei astfel de competiţii. (19.03.2018)
BRASOV: Primaria vrea sa construiasca o sala polivalenta pe locul fostului stadion Municipal Primăria doreşte să construiască o sală polivalentă cu 15.000 de locuri şi a alocat banii necesari pentru realizarea studiilor necesare demarării proiectului. Sala va fi în zona fostului stadion Municipal. Primarul George Scripcaru a avut o întâlnire cu reprezentanţii Ordinului Arhitecţilor din România, filiala Braşov-Covasna-Harghita, pentru a stabili etapele necesare pentru construirea Sălii Polivalente în zona fostului Stadion Municipal. (19.03.2018)
CLUJ: Femeie surprinsa usurandu-se pe strada in plina zi, in cartierul Marasti. Lipsa bailor publice e o problema? VIDEO Un clujean a surprins, miercuri, o femeie care iși făcea nevoile în plină zi, pe stradă, anume pe strada Bibliotecii din Cluj-Napoca, "oras de cinci stele", cum ii place primarului Boc sa se laude. În Cluj-Napoca sunt puține toalete publice, în special în cartiere, dar din dorinta de a realiza venituri cat mai consistente, pana si cele din zona centrală (Piața Unirii și Parcul Central) sunt cu plată. (16.03.2018)


Emil Boc: Avem nevoie de o reforma administrativa a tarii, sustinuta de toate partidele, si de o reducere a numarului de primarii Primarul Clujului, Emil Boc, susţine că este necesară o reformă în domeniul administraţiei, care să fie susţinută de toate partidele din România, precum şi o reducere a numărului de primării, pentru o mai bună administrare locală. Emil Boc a vorbit, în cadrul Întâlnirilor Europene din Transilvania, eveniment organizat de Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, despre faptul că suntem singura ţară din Uniunea Europeană care trăieşte încă după o lege comunistă. (16.03.2018)
<<   <   pagina 3 din 542   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design