Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Sibiu: Targul de Craciun aduce camine cainilor si pisicilor comunitare Asociatia Animal Life a reusit sa dea spre adoptie 11 caini si 2 pisici in cadrul Targului de Craciun din Sibiu, tinut in Piata Mare. Animal Life desfasoara in Sibiu campania "Salveaza o viata de caine. Adopta!". (08.12.2008)
Cluj: Doua comune excluse din Metropola, iar reteaua de canalizare se finalizeaza in 2009 Comunele Sanpaul si Savadisla vor fi excluse din Zona Metropolitana Cluj deoarece n-au acceptat planul propus de municipalitatea din Cluj, iar reteaua de canalizare a Clujului ar trebui terminata peste un an. Proiectul privind Zona Metropolitana Cluj va fi terminat pana la sfarsitul lunii decembrie. (08.12.2008)
Cluj: Acces gratuit la patinoar, iar Craciunul Copiilor la a patra editie Primaria Cluj, Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF) si compania Orange organizeaza a patra editie a Craciunului Copiilor. Manifestarea se desfasoara in Piata Unirii, unde copiii au acces gratuit la patinoar, pot organiza jocuri si concursuri si li se ofera standuri cu jucarii si ornamente de sezon. (06.12.2008)


Johannis, posibil premier, dar devotat Primariei Sibiu Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat ca a avut discutii cu diversi politicieni privind posibila sa desemnare ca premier, insa nu a discutat cu cei care l-ar putea numi. Johannis se simte insa mai confortabil in pozitia de primar al Sibiului, unde a fost votat in proportie de 80% din populatie. (05.12.2008)
Primaria Sibiu aloca 1,72 milioane lei pentru cainii comunitari Primaria Sibiu a alocat 1,72 milioane lei pentru constructia unui adapost destinat cainilor comunitari la Gusterita. Amplasamentul va fi ridicat pe o suprafata de peste 3 000 de metri patrati, va avea 50 de padocuri si o parcare cu sapte locuri. (04.12.2008)
Primaria Sibiu aloca 2, 11 milioane lei pentru conceptul de "administratie electronica" Primaria Sibiu intentioneaza sa aloce 2,11 milioane lei pentru imbunatatirea serviciilor online destinate cetatenilor. Municipalitatea doreste sa implementeze astfel conceptul de "administratie electronica". (03.12.2008)
Clujul migreaza spre virtual Dupa ce Bucurestiul a primit o replica virtuala pe internet, Clujul face parte dintr-o viitoare etapa. Prin acest tip de proiecte, gen Second Life sau Chase Corp., se urmareste dezvoltarea turismului virtual. (02.12.2008)
Sibiu: Muzeul lanseaza ciocolata Brukenthal, iar OBI deschide un magazin Al doilea mall din Sibiu va gazdui un magazin OBI, iar Muzeul National Brukenthal a lansat propria marca de ciocolata. (02.12.2008)
Sibiu: Johannis a inaugurat Targul de Craciun Klaus Johannis a inaugurat in Piata Mare a doua editie a Targului de Craciun de la Sibiu. Brazii au fost impodobiti, luminile de sarbatore au fost aprinse iar colindele au rasunat la concertul lui Stefan Hrusca. (01.12.2008)


Cluj: Statuia lupoaicei, reamplasata invers, si chioscuri multifunctionale pe Eroilor Primaria Cluj a inaugurat monumentul Lupei Capitoline, readus pe Bulevardul Eroilor, si va amplasa pe partea pietonala chioscuri multifunctionale. Un cititor DomnulePrimar.ro a sesizat Primariei Cluj faptul ca anterior, capul lupoaicei era amplasat inspre Piata Unirii, si nu inspre Piata Avram Iancu, ca in prezent. (01.12.2008)
<<   <   pagina 536 din 542   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design