Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,27% (158/179)
2.  Piatra Neamt
  81,25% (39/48)
3.  Timisoara
  47,37% (18/38)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
5.  Gherla
  100,00% (9/9)
6.  Galati
  33,33% (5/15)
7.  Targu - Jiu
  71,43% (5/7)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria Cluj da "unda verde" la nervii din trafic Unda verde Marasti-Manastur a intrat in functiune, desi testele efectuate saptamana trecuta au paralizat din nou circulatia in Cluj pentru ore bune. Deoarece sistemul "inteligent" a functionat haotic, au fost scosi in intersectii politistii pentru a debloca "manual" traficul. Desi a afirmat in repetate randuri ca a rezolvat problema circulatiei in oras, Apostu s-a dovedit inca o data depasit de evenimente. (28.10.2008)
Primar "proaspat" la Huedin, din turul trei de scrutin Mircea Morosan, candidat PD-L, a fost ales primar al localitatii clujene Huedin. Postul de edil a ramas vacant la cateva saptamani de la alegerile locale din iunie, cand nou alesul Liviu Giurgiuman (PNG-CD) a demisionat din motive personale. (28.10.2008)
Petrosani: Tiberiu Iacob-Ridzi "comuta" pe gaz metan Potrivit primarului din Petrosani, furnizarea caldurii a devenit o chestiune politica. Tiberiu Iacob-Ridzi este revoltat de faptul ca Sucursala Electrocentrale Paroseni nu doreste sa respecte o intelegere avuta cu conducerea locala de la Termoficare SA in privinta platii unor datorii. Drept urmare, la Petrosani nu s-a mai furnizat apa calda. Edilul se gindeste sa treaca incalzirea pe gaz metan. (26.10.2008)


Brasov: Primarii din zona metropolitana fac in comun proiecte de investitii Brasovul este singurul pol de crestere din Regiunea de Dezvoltare "7 Centru" si va putea sa absoarba pentru inceput 75 de milioane de euro doar daca depune proiecte eligibile, fara a mai intra in concurenta cu alte regiuni. (25.10.2008)
Boc risca sa ramina fara metropola Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara - Zona Metropolitana Cluj are un statut, dar primarii comunelor limitrofe Clujului bat in retragere din cauza lacomiei administratiei locale clujene. Marul discordiei este criteriul reprezentativitatii in viitoarea Adunare Generala a Asociatilor. Miza o reprezinta "felia" din posibila finantare europeana de cca. 80 de milioane de euro pentru polul de dezvoltare Cluj. (25.10.2008)
Sangeorz-Bai: reabilitarea drumurilor de hotar Primaria din Sangeorz-Bai este pe cale sa finalizeze lucrarile de reabilitare a drumurilor de hotar. Investitia s-a derulat exclusiv din fonduri ale bugetului local. Finalizarea lucrarilor este asteptata in cursul lunii noiembrie 2008. (24.10.2008)
Uricani: Primarul Buhaescu, acuzat de un politist comunitar Un angajat al Primariei Uricani, politistul comunitar Nelu Simion, il acuza pe primarul Danut Buhaescu de hartuire.Ales sef al sindicatului ProLex din localitate, acesta sustine ca primarul doreste sa-l indeparteze din Primarie pentru simplul motiv ca a sustinut obtinerea anumitor drepturi pentru politistii comunitari. (23.10.2008)
Criza a gunoaielor la Alba Iulia Primaria Alba Iulia a prezentat o lista cu 17 asociatii de proprietari restante de cel putin 5 luni la plata taxei de salubrizare, de la care gunoiul nu va mai fi ridicat. Monitorul de Alba publica lista asociatiilor restante, iar Unirea noteaza ca SC Salprest analizeaza posibilitatea colectarii taxei odata cu impozitul,. (21.10.2008)
Sibiu: Reamenajarea statiilor de transport in comun 18 staţii de autobuz din Sibiu au fost complet schimbate, iar design-ul lor este unul nou, care să permită şi afişarea de reclame, relateaza Sibianul. Statiile au fost reamenajate de firma de publicitate Euromedia Group, in baza unui contract incheiat cu municipalitatea sibiana, scrie Monitorul de Sibiu.Sibiul.ro noteaza ca dintre acestea, cinci statii complet noi au fost amplasate la cimitir, Sala Thalia, Piata Aurel Vlaicu, Spital Judetean si in cartierul Turnisor, la complexul comercial. (21.10.2008)


Cluj: A mai aparut un bloc pe Mihai Romanul 5 Sesizarea 26968 pentru Primaria Cluj semnaleaza aparitia unui bloc pe strada Mihai Romanul 5, pe locul in care municipalitatea ar fi promis spatiu verde si parcari. Reclamantul afirma ca autorizatia ar fi fost emisa retroactiv, iar muncitorii au aruncat in haos si circulatia pe strada Mihai Romanul. (21.10.2008)
<<   <   pagina 536 din 537   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(42 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(21 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design