Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Horea Dan: "La Cluj au aparut pisicile comunitare" Horea Dan, candidat pentru un mandat de deputat in colegiul 2 din Cluj, a semnalat aparitia in oras a pisicilor comunitare. Liberalul a precizat ca in cartierul Manastur, intr-un singur bloc au aparut 90 de pisici comunitare. Dan a acuzat Primaria Cluj de tratarea necorespunzatoare a animalelor comunitare si a propus infiintarea unui adapost pe 3 ha pentru caini si pisici. (05.11.2008)
Cluj: Parcari platite si cu card bancar Primaria Cluj a introdus optiunea de plata cu card bancar la cele o suta de parcometre din municipiu. Tranzactia retine doar suma datorata in functie de durata sederii, iar comisionul este suportat de Primarie. Acest serviciu este disponibil din 4 noiembrie 2008. (04.11.2008)
Primarul din Gherla, in razboi cu candidatii PNL Primarul muncipiului Gherla, Ionel Dragan, este acuzat de liberalii clujeni ca ar fi distrus afisele candidatilor PNL la alegerile parlamentare si ca ar fi impiedicat montarea unor panouri electorale ale acestora. PNL Cluj a depus cateva sesizari penale la adresa lui Dragan si a anuntat Biroul Electoral de Circumscriptie si Prefectura Cluj. (04.11.2008)


Metropola Cluj, amanata si de primarii PD-L Primarii din jurul Clujului, apartinand PNL, UDMR, PSD si chiar PD-L nu sunt de acord cu modul de concepere a viitoarei metropole. Primarul Clujui, Emil Boc, s-a dovedit neconvingator pentru opt edili de comune. Dezacordul este legat de reprezentarea comunelor limitrofe in metropola, Boc si Tise dorind o marginalizare a acestora. (03.11.2008)
Sfantu Gheorghe: Referendumul pentru Tinutul Secuiesc, blocat in Consiliul Local Consiliul Local Sfantul Gheorghe a respins propunerea Partidul Civic Maghiar (PCM) de organizare a unui referendum privind autonomia Tinutului Secuiesc, scrie CovasnaMedia.ro. (01.11.2008)
Oser: Cartier inaugurat cu fler sau cum mai scoate Boc voturi de la bloc Boc a inaugurat cartierul Oser la buza campaniei electorale, desi repartitiile au fost finalizate acum o luna. Cartierul a fost construit in intregime din bani publici, iar cheile noilor locuinte au fost inmanate catre 271 de familii. (30.10.2008)
Johannis, primul si la turism Johannis a fost premiat pentru ca a pus Sibiul, "Capitala culturala europeana", pe harta turistica a lumii si pe primul loc in tara la Gala Turismului Românesc. Distinctia guvernamentala i-a fost acordata de secretarul de stat din ministerul Turismului, Lucia Morariu. In anul 2007, Sibiul a fost vizitat de peste un milion de turisti. (29.10.2008)
Miliardarul Ioan Neculaie vrea sa relanseze industria brasoveana Desi ar putea trece drept gogoasa electorala (Ioan Neculaie fiind candidat PD-L pentru Senat in colegiul 3 Brasov), presa brasoveana consemneaza declaratia omului de afaceri Ioan Neculaie potrivit careia la Roman SA se vor fabrica tractoare. Omul de afaceri pare convins ca prin angajarea fostilor specialisti de la Tractorul va reusi sa diversifice cu succes produsele de la Roman SA. si sa cormercializeze tractoare cu 15 - 20.000 de euro. (28.10.2008)
Sibiu: Trenul interurban: cursa de proba porneste la ora 11 Toti sibienii interesati sunt asteptati, azi, de la orele 11, in Gara Mare a Sibiului pentru prima cursa de proba a trenului interurban Sibiu. Cursele pregatite pentru azi sunt cele care leaga Sibiul de Cisnadie, de Ocna Sibiului si de Zona Industriala Vest (Aeroport). "Am mai facut o astfel de cursa si saptamana trecuta, pentru a verifica daca totul functioneaza. A iesit foarte bine, timpii au fost cei preconizati, nu am inregistrat intarzieri. Totodata, am putut verifica si mai amanuntit situatia infrastructurii. Stim exact, acum, ceea ce mai trebuie facut", a declarat Jens Kielhorn, reprezentant al Clubului Economic German DWS care s-a ocupat indeaproape de acest proiect. (15.10.2008)


Sibiu: Cursa primarilor de oras Sibiu Standard prezinta principalii actori ai alegerilor locale din orasele judetului. Cele mai mare sanse le au primarii in functie. De departe, cel mai anost spectacol electoral se va da la Sibiu, unde actualul primar, Klaus Johannis, este cotat in sondaje la aproape 90%. Candidatii propusi de partidele parlamentare sunt simpli figuranti, viitori negociatori ai postului de viceprimar. Singurele personaje de culoare pot fi Albin Marinescu, potential candidat al PNTCD si Dan Condurat, posibil trimis al PRM pe liste. In rest, multa complezenta: Constantin Trihenea - PD-L si cel mai probabil Virgil Popa - PNL. PC, PLD sau PIN nu vor avea candidati pentru functia de primar. (25.03.2008)
<<   <   pagina 539 din 542   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design