Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Primăria Cluj ascunde de ochii străinilor concursul pentru PUG Primaria nu promoveaza international concursul de idei pentru PUG-ul Clujului deoarece licitatia este pastrata pentru "initiati", scrie Ziua de Cluj. Valoarea estimata a proiectului s-ar situa intre între 500.000 şi 1.122.500 de lei. (21.10.2008)
Fonduri bugetare pentru Campeni Primarul orasului Cimpeni, Calin Andres, a anuntat ca bugetul local al orasului va fi suplimentat cu nu mai putin de 700.000 de lei. In premiera, orasul Campeni va putea in sfarsit achizitiona o masina de salubrizare stradala. (20.10.2008)
Johannis: Marcajele rutiere nu pot fi facute noaptea REFACEREA marcajelor rutiere din Sibiu nu poate fi facuta pe timp de noapte, spune primarul Sibiului, si cere soferilor sibieni sa dea dovada de intelegere. "Haideti sa ne toleram reciproc. Am inceput marcarea drumurilor, pentru sezonul rece. Noaptea e rece si umed si nu pot fi facute aceste marcaje, decat ziua. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient", a declarat Klaus Johannis. (20.10.2008)


Servicii de ''fiaker'' si la Brasov Octavian Aldea, un tanar din Scheii Brasovului, a reusit sa obtina aprobare de la Primarie pentru a oferi turistilor plimbari cu caleasca. Daca in orasele austriece acest mod pitoresc si inteligent de a scoate bani din turul centrului este bine inchegat de foarte mult timp, la Brasov trasurile parcurg abia primii metri. (20.10.2008)
Traficul greu, la el acasă în Cluj-Napoca Maşinile de mare tonaj circulă după bunul plac pe Tăietura Turcului, chiar dacă zona nu suportă traficul greu, iar Primăria a montat semne de interzicere a circulaţiei pentru maşinile mari. Reprezentanţii municipalităţii clujene au declarat că, la nici o săptămână după ce au fost montate limitatoarele de tonaj pe strada Tăietura Turcului, acestea au fost “smulse” de un şofer polonez. (20.10.2008)
Asociaţie contra tunelului din Cluj Construirea tunelului care va traversa centrul municipiului presupune exproprierea şi demolarea a 16 clădiri de locuinţe. Locatarii care urmează să fie expropriaţi îşi fac o asociaţie pentru a contesta decizia Primăriei în instanţă şi vor începe strângerea de semnături pentru blocarea acesteia. (18.10.2008)
Klaus Johannis: „Vom renunţa la anumite investiţii“ Administraţia locală din Sibiu va renunţa la mai multe investiţii programate pentru anul viitor, după ce dobânzile la creditele deja contractate au crescut cu 150% faţă de momentul când au fost semnate. (18.10.2008)
Tunelul Primariei darama Clujul Proiectul tunelului subteran pe sub centrul Clujul a trecut de Comisia de urbanism şi va intra în atenţia consilierilor locali. Membrii Comisiei Tehnice de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului au stabilit un traseu final pentru viitorul tunel, ce va avea o lungime de 1.800 de metri. (17.10.2008)
Cluj: ''Statutul metropolei – dictatorial si nedemocratic'' Ex-presedintele Consiliului Judetean, liberalul Marius Nicoara, la unison cu primarii comunelor care ar urma sa faca parte din zona metropolitana considera statutul zonei metropolitane, intocmit de tandemul Boc-Tise, ca fiind dictatorial si nedemocratic. Acestia spun ca, printr-o „strategie perversa", cei doi s-au asociat mai intii „intre ei", prin institutiile pe care le conduc, pentru a cistiga timp in vederea schimbarii vechiului statut, respectiv a elaborarii unui statut care sa avantajeze PD-L. (16.10.2008)
<<   <   pagina 542 din 542   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design