Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,59% (142/164)
2.  Piatra Neamt
  91,53% (54/59)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  58,33% (21/36)
4.  Gherla
  100,00% (19/19)
5.  Pitesti
  61,54% (16/26)
6.  Voluntari
  66,67% (6/9)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  41,67% (5/12)
8.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
10.  Galati
  8,33% (1/12)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
CLUJ Primarul Emil Boc vrea sa faca un studiu de fezabilitate de milioane de euro, pentru Centura Metropolitana: Trebuie sa incepem, pentru a nu pierde fondurile

Marea speranță a clujenilor pentru ameliorarea problemelor din trafic este centura metropolitană. Proiectul bate însă pasul pe loc, iar Primăria a arătat luni la rând guvernul și CNAIR că nu fac niciun demers pentru a realiza măcar studiul de fezabilitate. În cele din urmă, primarul Emil Boc a anunțat că municipiul își va asuma ceea ce guvernanții întârzie să facă. "Sper să se găsească o soluție, în așa fel încât să deblocăm proiectul, pentru că timpul trece. Nu contează culoarea politică, important este să nu pierdem banii europeni pentru acest proiect. Știți vorba aceea: nu mă cert, pentru că nu mai am timp să mă împac. Ne va costa câteva milioane de euro, dar, dacă reușim să stabilim traseul centurii și al bretelelor de legătură cu cartierele, putem să deblocăm și proiectele imobiliare oprite", a spus Emil Boc, în premieră, la Realitatea FM Cluj. (17.10.2017)

CLUJ: Primaria lanseaza Centrul de Inovare si Imaginatie Civica cu o dezbatere despre Parcul Feroviarilor Primăria Cluj-Napoca anunță deschiderea Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) Cluj-Napoca joi, 19 octombrie, de la ora 17.00, la clădirea Casino din Parcul Central, cu o primă dezbatere organizată în acest cadru, având tema Parcul Feroviarilor – Concursul de soluții pentru reabilitarea parcului. Centrul de Inovare și Imaginație Civică este gândit ca un loc în care se pot întâlni la discuţii reprezentanți ai administrației publice locale, cetățeni și specialiști din mediul economic și universitar. (17.10.2017)
Consiliul Judetean CLUJ va plati peste 3,5 milioane de lei pentru epurarea levigatului de la Pata Rat Consiliul Județean Cluj a încheiat astăzi un contract cu firma Process Engineering SRL, privind închirierea unei stații de tratare a levigatului în vederea eliminării poluării la rampa de gunoi de la Pata Rât. Începerea lucrărilor de amplasare a stației de tratare a levigatului va avea loc în maximum cinci zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, după predarea efectivă a amplasamentului șantierului de către autoritățile județene. În ceea ce privește funcționarea efectivă a stației, aceasta va începe într-un interval de cinci zile de la finalizarea lucrărilor civile necesare în acest scop. (16.10.2017)


BRASOV: Toalete ecologice parfumate, in valoare de 100.000 de lei, in parcurile din oras După mai multe solicitări venite din partea cetățenilor, în urmă cu o lună administrația publică locală anunța că vor fi amplasate câteva toalete mobile ecologice în mai multe parcuri și în zone de agrement ale orașului. În urma procedurii de achiziție, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a semnat contractul cu singura firmă care își depusese oferta. Valoarea contractului este de 100.000 de lei, firma SC Toi-Toi&Dixi SRL fiind cea care va monta și întreține toaletele, până la sfârşitul acestui an. (16.10.2017)
Deputatul Ionut Simionca: Curtea de Conturi a constatat o gaura de 7 milioane de Euro la buget. Primarul Cretu trebuie sa isi dea imediat demisia Deputatul PMP Ionuţ Simionca cere demisia primarului municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, după ce Curtea de Conturi Bistriţa a verificat activitatea administraţiei locale pe anul 2016. În opinia deputatului PMP, primarul Ovidiu Creţu este un prost administrator, astfel încât smunicipalitatea bistriţeană a ajuns să „arunce pe geam ilegal” 10.000 lei pe zi. (16.10.2017)
Ce inseamna pentru ALBA complexul de golf de 15 milioane de euro inaugurat la Ciugud: turism international, locuri de munca, bani la bugetul local, iar Mircea Hava se si gandeste la o "chestiune rotunda care sa faca bine la toata lumea" Complexul de golf inaugurat sâmbătă la Ciugud, în Alba, va aduce multe beneficii pentru întreaga zonă. Pe lângă posibilitatea de a organiza competiţii la nivel internaţional, complexul va contribui la dezvoltarea turismului şi va aduce resurse financiare importante la bugetul local. Comuna Ciugud va încasa anual din impozitele ce vor fi plătite la bugetul local cel puţin 150.000 de euro. (16.10.2017)
Consens intre autoritatile locale, parlamentari si reprezentantii ADR Centru privind Aeroportul BRASOV Autorităţile locale, parlamentari de Braşov şi reprezentanţi ai ADR Centru au ajuns la un consens privind susţinerea proiectului aeroportului internaţional Braşov-Ghimbav, convenind ca, în următoarele două săptămâni, să se întocmească un memoriu care va fi înaintat ministerului de resort, pentru ca proiectul să fie inclus în Master Planul General de Transport al României. (16.10.2017)
Patinoar si reamenajarea parcului din vecinatatea CLUJ Arena; Investitorii japonezi au dat Bucurestiul pe orasul de pe Somes; Palatul Reduta va fi reabilitat printr-un proiect de peste 600.000 lei Asociațiile nipone de afaceri din capitală au organizat prima lor reuniune din România în afara Bucureștiului, la Facultatea de Business. După ce companiile cu prezență locală și-au expus planurile de expansiune, trimișii acestora s-au întâlnit la Cluj, separat, și cu primarul Emil Boc. Japan External Trade Organization (JETRO), organizatorul delegației, este o asociere cu legături guvernamentale, având ca scop comerțul și investițiile reciproce între Japonia și restul lumii. (16.10.2017)
Mircea Hava, acuzat ca face ”holocaust politic local” de un consilier de stat in Guvernul Tudose, dupa cazul Turturica: Face politica partidului rasist VIDEO Consilierul de stat pe problemele minorităților, Dana Varga, a declarat, joi, la Alba Iulia, către romii evacuați din blocul Turturica, că Mircea Hava face politica partidului rasist, precizând că primarul a refuzat să se întâlnească cu ea. Dana Varga le-a transmis romilor evacuați că Mircea Hava ar fi avut altă atitudine dacă era an preelectoral și i-a îndemnat să nu se mai lase manipulați. (13.10.2017)


Consiliul Judetean CLUJ a inceput licitatia pentru inchiderea ultimelor doua rampe neconforme de deseuri de la Campia Turzii si Dej Consiliul Județean Cluj a postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice documentația de atribuire a contractului de achiziție publică privind proiectarea și execuția lucrărilor necesare închiderii și ecologizării depozitelor de deșeuri urbane neconforme din Câmpia Turzii și Dej. Contractul de lucrări aferent închiderii celor două depozite neconforme, a cărui valoare totală estimată este de 9.700.000 lei fără TVA, va fi atribuit în urma derulării unei licitații deschise, pe loturi, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. (12.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 519   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(2 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design