Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,70% (117/129)
2.  Piatra Neamt
  89,80% (44/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
4.  Gherla
  100,00% (16/16)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (11/11)
6.  Pitesti
  54,55% (6/11)
7.  Voluntari
  25,00% (1/4)
8.  Falticeni
  100,00% (1/1)
9.  Bistrita
  20,00% (1/5)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  6,25% (1/16)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Cum se duc "realizarile" lui Boc pe apa sambetei: Clujenii mai au de asteptat pentru cele 50 de autobuze noi. CTP, obligata de instanta sa reia licitatia; Dezastrul ecologic la Pata Rat: peste 100 de litri de substante toxice se scurg in paraul de langa rampa de gunoi in fiecare secunda

Clujenii nu vor avea prea curând cele 50 de auobuze noi promise în primăvară de adinistraţia locală, când Compania de Transport Public (CTP) a demarat organizarea unei licitaţii pentru cumpărarea a 50 de autobuze scurte, de 12 metri ce urmau să înnoiască parcul auto. Banii necesari achiziţionării proveneau dintr-un credit de 20 de milioane de euro de la Raiffeisen Bank. Organizarea licitaţiei şi totodată rezultatul acesteia (câştigător fiind declarat firma Mercedes) a fost contestat în instanţă, iar judecătorii Curţii de Apel Cluj au decis reluarea procedurii de achiziţie. (23.08.2017)

Primaria MIERCUREA CIUC continua lucrarile la centura ocolitoare a municipiului, investitie proprie a orasului Primăria Miercurea Ciuc continuă lucrările la centura ocolitoare internă a municipiului, investiţie proprie care ar urma să se finalizeze în luna noiembrie 2018. Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că a început faza a doua ‘a celei mai importante investiţii din ultimii ani, finanţată integral din bugetul local’, adică lucrările de asfaltare pe ocolitoarea internă care ‘aduce o alternativă viabilă şi funcţională actualei soluţii care trecea prin comuna Topliţa-Ciuc, deci prin zona rurală’. (23.08.2017)
Aproape 300 de proiecte depuse de clujeni la primul proces de bugetare participativa Clujenii au depus la Primăria Cluj-Napoca aproape 300 de proiecte, în cadrul primului proces de bugetare participativă din România. Valoarea totală a finanţării acordare de primărie se ridică la 2,25 milioane de euro, iar printre proiectele depuse se numără Big Brother, o telegondolă, un muzeu al figurilor de ceară sau o tiroliană. Primăria va finanţa 15 proiecte votate de locuitorii municipiului şi oricare dintre proiecte poate primi o finanţare de până la 150.000 de euro din bugetul local. (22.08.2017)


Planul de Mobilitate Urbana pentru ALBA IULIA: sistem integrat de piste de biciclete, strazi cu sens unic si parcari subterane Consiliul local Alba Iulia a aprobat în şedinţa extraordinară din 18 august 2017 Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, parte componentă a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a oraşului. Potrivit administraţiei locale, planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) reprezintă un document strategic care vizează îmbunătăţirrea calităţii vieţii şi a condiţiilor de mediu. (21.08.2017)
Infrastructura rutiera din statiunea COVASNA va fi reabilitata printr-un proiect cu fonduri europene Peste 19 milioane de lei, majoritate fonduri nerambursabile, vor fi investiţi în reabilitarea infrastructurii rutiere din staţiunea Covasna, mai exact a unui număr de 11 străzi, contractul de finanţare fiind semnat joi, la Alba Iulia, de către primarul oraşului, Gyerő József, şi de Maria Ivan, director Direcţia Coordonare din cadrul agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru. Prin acest proiect se vor reabilita sau crea şi trotuare, spaţii verzi, instalaţii de apă, canalizarea pluvială şi canalizarea menajeră, acolo unde este necesar. (21.08.2017)
Primaria DEVA nu a finalizat obiectiile la raportul Curtii de Conturi Primăria Deva nu a finalizat încă obiecţiile la raportul Curţii de Conturi, în urma controlului efectuat de inspectorii acesteia privind activitatea administraţiei publice locale pentru perioada 2013-2017, a declarat primarul localităţii, Ovidiu Moş. El nu a precizat care sunt domeniile pentru care sunt formulate obiecţiunile la raportul de control şi nici numărul acestora, arătând doar că funcţionarii primăriei lucrează la forma finală a acestora. (21.08.2017)
PETROSANI: Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi - solutii pentru trecerile de pietoni După mai multe accidente grave şi mortale de pe trecerile de pietoni, mai cu seamă pe şoseaua ce leagă Petroşaniul de Tg-Jiu şi Deva, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a informat presa că are în vedere o serie de măsuri ce vor fi aplicate cât mai urgent, astfel încât numărul incidentelor pe trecerile de pietoni să se mai diminueze „sau chiar să dispară cu totul dacă se poate”. (18.08.2017)
Realitatea din trafic. "Peste 80% dintre masini au o singura persoana inauntru". Pentru a stopa acest fenomen, Primaria CLUJ a decis sa incurajeze folosirea mijloacelor de transport in comun Banda dedicată pentru mijloacele de transport în comun în zona centrală, pe relaţia Est-Vest, cu o lungime de 1,6 kilometri, va fi gata în câteva zile și nu la 1 septembrie cum era inițial preconizat. "Nu putem fi prietenoși, în același timp, și cu mijloacele de transport în comun și cu bicicliștii și cu pietonii și cu traficul general", spune viceprimarul Dan Tarcea. (18.08.2017)
Mesaj DUR catre Emil Boc: CLUJUL nu mai este pentru clujeni Un clujean i-a transmis un mesaj dureros primarului Emil Boc, spunând că nu se mai simte acasă. Mesajul clujeanului vine în contradicție cu cel al primarului Emil Boc, care a spus în repetate rânduri că vrea ca în Cluj-Napoca să fie locul din România unde cineva ar vrea să se mute. Acest lucru înseamnă și mai mulți oameni într-un oraș în care infrastructura nu s-a dezvoltat deloc. ”Domnule primar ce faceti cu orasul asta??? Clujul nu mai este pentru clujeni. Este orice, dar nu mai e ”acasă”... Clujenii is buni doar de paltit impozite, in rest ciocul mic! (18.08.2017)


HUNEDOARA Primarul Dan Boboutanu: Am predat deja la Bucuresti noua proiecte finantate prin PNDL 2 Primarul municipiului Hunedoara, Dan Boboutanu, a dus deja la Bucuresti, mai exact la Ministerul Dezvoltarii Regionale, documentatiile cerute pentru noua din cele 35 de proiecte aprobate la finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL)II. Valoarea totala a proiectelor pentru care Primaria Hunedoara va primi sprijin financiar de la Guvernul Romaniei depaseste 10 milioane de euro. (17.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 510   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ion Georgescu (PSD) Ion Georgescu (PSD)
Mioveni
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design