Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,56% (112/121)
2.  Piatra Neamt
  86,67% (26/30)
3.  Gherla
  100,00% (20/20)
4.  Pitesti
  51,43% (18/35)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,57% (16/23)
6.  Timisoara
  41,18% (14/34)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,31% (12/13)
8.  Voluntari
  75,00% (9/12)
9.  Galati
  40,00% (6/15)
10.  Hunedoara
  36,36% (4/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Proiect privind achizitionarea a 20 de autobuze electrice pentru modernizarea transportului public din municipiul TULCEA

Reprezentanţii societăţii Transport Public SA din cadrul Primăriei municipiului Tulcea au anunţat că intenţionează să atragă anul viitor o finanţare de 20 de milioane de euro pentru punerea în practică a unui proiect de modernizare a transportului în comun din oraş, ce include achiziţionarea a 20 de autobuze electrice. (22.11.2017)

Primaria municipiului TULCEA solicita fonduri europene pentru prevenirea coruptiei Primul proiect depus de Primăria municipiului Tulceapentru atragerea de fonduri europene prin mecanismul financiar Investiţii Teritorial Integrate-Delta Dunării (ITI-DD) are ca temă prevenirea corupţiei la nivelul administraţiei publice locale şi va fi urmat de alte cel puţin 12 proiecte. Printre obiectivele proiectului se numără diminuarea fenomenului de corupţie şi creşterea încrederii cetăţenilor în autoritatea publică locală. (10.11.2017)
TULCEA: Primarul Constantin Hogea, trimis in judecata pentru presupusa savarsire a doua infractiuni de abuz in serviciu. "Abuzul" se refera la emiterea autorizatiilor pentru realizarea unei parcari de 50 de metri patrati Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu, într-un dosar instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al DNA. Hogea a fost membru PDL, ulterior PNL, iar în 2016 a fost reales din postura de independent. (16.10.2017)
Orasul tulcean MACIN va ramane fara primar Oraşul Măcin şi comuna Greci din judeţul Tulceavor rămâne fără primari, după ce prefectul Lucian Furdui va semna ordinele de eliberare din funcţii, în urma deciziilor definitive primite din partea instanţelor de judecată ca urmare a rapoartelor de evaluare emise de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). În cazul oraşului Măcin, încă din anul 2014, ANI a constatat că primarul Nicolae Topoleanu se află în stare de incompatibilitate, din cauză că deţinea calitatea de primar şi pe cea de membru al Consiliului de Administraţie al Liceului ‘Gheorghe Munteanu-Murgoci’ din localitate. (12.09.2017)
Amenajarea Portului SULINA, printre primele patru investitii prioritare ale Romaniei Portul Sulina se află în primele patru investiţii pentru anul 2018 ale Ministerului Turismului şi se va realiza în perimetrul gestionat de Administraţia Zonei Libere (AZL), instituţie subordonată Consiliului Judeţean Tulcea. El a menţionat că suprafaţa pe care se va realiza investiţia nu este actualul Port Sulina, ci zona administrată de AZL şi a subliniat necesitatea realizării unei investiţii majore în domeniul turistic în oraşul Sulina, în contextul în care pentru realizarea unui asemenea obiectiv nu s-au identificat surse de finanţare europene. (04.09.2017)
Faleza orasului TULCEA va fi preluata de CJ Tulcea de la Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati Consiliul Judeţean Tulcea şi Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galaţi au încheiat procesul verbal de predare-primire a falezei oraşului Tulcea, urmând ca până la sfârşitul anului viitor să se încheie licitaţia pentru execuţia lucrărilor de reparaţie a acestei infrastructuri. (09.08.2017)
Primaria municipiului TULCEA lucreaza la variante de remunerare in baza Legii salarizarii unitare Angajaţii Primăriei municipiului Tulcea au început să lucreze la variante de remunerare în baza Legii salarizării unitare, act normativ care ar putea duce la majorarea celor mai mici lefuri din administraţia publică locală, potrivit primarului Constantin Hogea. Cele trei variante de remunerare în baza Legii salarizării unitare vor fi prezentate la sfârşitul acestei luni în timpul şedinţei în plen a Consiliului Local, membrii acestuia urmând să decidă cu privire la varianta care va fi aplicată. (11.07.2017)
S-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru modernizarea Salii Polivalente din TULCEA Consilierii locali tulceni au aprobat, pe 29 iunie, în şedinţă de plen, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru modernizarea Sălii Polivalente din municipiu. Acest document aprobat de consilierii locali în unanimitate va sta la baza documentaţiilor necesare atragerii fondurilor europene în vedere modernizării principalei infrastructuri sportive din municipiu. (30.06.2017)
TULCEA: Peste 110 locuinte finalizate in aceasta perioada de ANL Filiala teritorială a Agenţiei Naţionale de Locuinţe (ANL) pune la dispoziţia autorităţilor tulcene, începând cu această lună, peste 110 unităţi de locuit construite în comuna Baia, în oraşul Babadag şi în municipiul Tulcea. Reprezentanta filialei teritoriale a ANL, Maria Marianciuc, a declarat că săptămâna aceasta s-a încheiat recepţia celor 24 de unităţi de locuit amenajate în satul Baia, comuna Baia. (12.05.2017)
Constructia podului suspendat dintre BRAILA si TULCEA este aproape de faza de licitatie Compania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, documentaţia de atribuire pentru execuţia unui proiect care cuprinde Podul suspendat peste Dunăre, în zona Brăila, iar după obţinerea validării, CNAIR SA urmează să publice Anunţul de Participare pentru lansarea licitaţiei publice. (19.04.2017)
<<   <   pagina 1 din 16   >   >>
 
Informatii din Tulcea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(31 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design