Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
6.  Galati
  31,25% (5/16)
7.  Gherla
  100,00% (5/5)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul municipiului VASLUI este nemultumit de lucrarile intarziate din cauza firmelor care se contesta

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat că este nemulţumit de faptul că o serie de lucrări de construcţii sunt întârziate din cauza firmelor care se contestă între ele după ce câştigă licitaţiile. Edilul-şef a precizat că cel mai recent exemplu în acest sens este legat de lucrările pentru un nou bazar, care ar fi trebuit să înceapă în primăvara acestui an şi care vor fi decalate, deoarece licitaţia a fost contestată de două firme. (16.02.2018)

2017, "un an framantat" pentru primarul Vasluiului Intr-un mod neobisnuit pentru un edil local, la conferinta de presa de bilant de la sfarsitul anului, desfasurata ieri, Vasile Paval, primarul municipiului Vaslui, a consumat cel mai mult timp pentru a-si nuanta nerealizarile. "Am restante la capitolul dezoltare si imi asum intreaga responsabilitate, pentru ca nu am gasit mijoacele, metodele de a realiza in totalitate cele programate", a spus Paval, care a aratat ca planurile de dezvoltare a municipiului pentru anul care se incheie au fost realizate in proportie de 70-75 %. (29.12.2017)
Primaria VASLUI are de incasat amenzi restante in valoare de peste 11 milioane de lei Primăria municipiului Vaslui are de încasat amenzi în valoare totală de peste 11 milioane de lei, majoritatea restanţierilor fiind persoane ale căror venituri nu pot fi urmărite. Potrivit şefului Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Vaslui, Eugen Boţ, şansele ca sumele să fie recuperate sunt destul de mici, având în vedere că majoritatea persoanelor care au primit amenzi nu au venituri sau bunuri, în vederea instituirii de popriri sau sechestre. (30.10.2017)
Primaria VASLUI va achizitiona 18 troleibuze noi, cu fonduri de la Uniunea Europeana Desi a cumpãrat patru troleibuze second-hand, la finalizarea proiectului PIDU, primãria Vaslui nu mai are functional decât un singur mijloc de transport electric, dintr-un motiv neverosimil. Primarul municipiului, Vasile Pavãl, spune cã trei trolee s-au defectat pentru cã, cerând explicatii vânzãtorului, acesta i-ar fi spus cã masinile trebuiau sã stea într-un depou, nicidecum sub cerul liber. (24.10.2017)
VASLUI: Supraimpozit de 500 la suta pentru cladirile neingrijite si terenurile lasate in paragina, din 2018 Primăria municipiului Vaslui va introduce, începând de anul viitor, supraimpozitarea pentru proprietarii care nu au grijă de clădirile şi de terenurile pe care le deţin şi care se degradează, stricând imaginea de ansamblu a oraşului. (23.10.2017)
VASLUIUL, alaturi de cele zece comune din jur, vor forma o zona metropolitana Primãria municipiului Vaslui este pregãtitã sã acceseze cei aproape 28 milioane de euro, bani care vin pe axa 4, destinatã capitalelor de judet. Vasluiul, alãturi de cele zece comune din jur, vor forma o zonã metropolitanã, astfel cã toate investitiile vor tine cont de nevoile celor care locuiesc în oras si cele zece localitãti. Printre cele mai importante proiecte anuntate deja de primarul Vasile Pavãl se numãrã constructia unui pasaj pietonal în zona Crucea Gãrii, realizarea unui depou modern, pentru autobuze, microbuze si troleibuze, extinderea liniilor de troleibuz pânã la societatea Koket, în Moara Grecilor, si Zona Industrialã, extinderea Parcului Copou cu zona fostelor sere Goscom, dar si achizitia de mijloace de transport în comun ecologice. (20.10.2017)
Sume impresionante cheltuite de orasele din Romania pentru iluminatul festiv de la iarna Primăriile din Constanţa, Cluj Napoca, Buzău şi Vaslui au lansat licitaţii pentru iluminatul festiv în timpul sărbătorilor de iarnă, cea din Constanţa estimând un preţ de peste cinci milioane de lei, la care se adaugă TVA. Preţul estimat al iluminatului festiv al străzilor din municipiul Constanţa este de 3.805.822 lei fără TVA, cel pentru Revelionul din zona Peninsulară Piaţa Ovidiu de 196.729 lei fără TVA, iar iluminatul festiv din Parcul Tăbăcăriei, zona Tara Piticilor (Orăşelul Copiilor) este estimat la 1.039.466 lei fără TVA. La Cluj Napoca iluminatul ornamental pentru următorii doi ani este estimat, fără TVA, la 5.122.447,6 lei. (09.10.2017)
Proiect de servicii integrate pentru combaterea saraciei si discriminarii in comunitatile marginalizate, la HUSI Proiectul “Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huşi” a fost lansat în prezenţa autorităţilor locale. Proiectul, în valoare de 13 milioane de lei, este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 şi îşi propune să crească gradul de incluziune socială şi să combată sărăcia şi discriminarea din comunităţile marginalizate ale municipiului Huşi. (05.10.2017)
Transportul public, subventionat de Primaria VASLUI Consiliul Local va lua in discutie in sedinta de joi modificarea hotararii privind atribuirea contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate in municipiu Vaslui operatorului de transport SC Transurb SA in sensul introducerii unui ajutor financiar pentru societate. Sprijinul financiar acordat de CL Vaslui pentru societatea a carui unic actionar este motivat prin necesitatea de a aplica strategia pe termen mediu si lung pentru extinderea, dezvoltarea si modernizarea serviciului de transport public local. (28.09.2017)
Primaria VASLUI va construi un pasaj subteran intr-o zona intens circulata din municipiul resedinta Primăria Vaslui va amenaja un pasaj subteran în Crucea Gării, cea mai aglomerată zonă din municipiul reşedinţă de judeţ, a anunţat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl. Potrivit edilului, finanţarea se va face în cadrul Programului Operaţional Sectorial 2014 – 2020, axa 4. Municipiul Vaslui are alocată suma de 27 milioane de euro pe această axă de dezvoltare. (15.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 18   >   >>
 
Informatii din Vaslui

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design