Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,60% (109/119)
2.  Piatra Neamt
  76,67% (23/30)
3.  Pitesti
  56,25% (18/32)
4.  Gherla
  100,00% (18/18)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  60,87% (14/23)
6.  Timisoara
  43,75% (14/32)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
8.  Voluntari
  83,33% (10/12)
9.  Galati
  43,75% (7/16)
10.  Hunedoara
  44,44% (4/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria VASLUI are de incasat amenzi restante in valoare de peste 11 milioane de lei

Primăria municipiului Vaslui are de încasat amenzi în valoare totală de peste 11 milioane de lei, majoritatea restanţierilor fiind persoane ale căror venituri nu pot fi urmărite. Potrivit şefului Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Vaslui, Eugen Boţ, şansele ca sumele să fie recuperate sunt destul de mici, având în vedere că majoritatea persoanelor care au primit amenzi nu au venituri sau bunuri, în vederea instituirii de popriri sau sechestre. (30.10.2017)

Primaria VASLUI va achizitiona 18 troleibuze noi, cu fonduri de la Uniunea Europeana Desi a cumpãrat patru troleibuze second-hand, la finalizarea proiectului PIDU, primãria Vaslui nu mai are functional decât un singur mijloc de transport electric, dintr-un motiv neverosimil. Primarul municipiului, Vasile Pavãl, spune cã trei trolee s-au defectat pentru cã, cerând explicatii vânzãtorului, acesta i-ar fi spus cã masinile trebuiau sã stea într-un depou, nicidecum sub cerul liber. (24.10.2017)
VASLUI: Supraimpozit de 500 la suta pentru cladirile neingrijite si terenurile lasate in paragina, din 2018 Primăria municipiului Vaslui va introduce, începând de anul viitor, supraimpozitarea pentru proprietarii care nu au grijă de clădirile şi de terenurile pe care le deţin şi care se degradează, stricând imaginea de ansamblu a oraşului. (23.10.2017)
VASLUIUL, alaturi de cele zece comune din jur, vor forma o zona metropolitana Primãria municipiului Vaslui este pregãtitã sã acceseze cei aproape 28 milioane de euro, bani care vin pe axa 4, destinatã capitalelor de judet. Vasluiul, alãturi de cele zece comune din jur, vor forma o zonã metropolitanã, astfel cã toate investitiile vor tine cont de nevoile celor care locuiesc în oras si cele zece localitãti. Printre cele mai importante proiecte anuntate deja de primarul Vasile Pavãl se numãrã constructia unui pasaj pietonal în zona Crucea Gãrii, realizarea unui depou modern, pentru autobuze, microbuze si troleibuze, extinderea liniilor de troleibuz pânã la societatea Koket, în Moara Grecilor, si Zona Industrialã, extinderea Parcului Copou cu zona fostelor sere Goscom, dar si achizitia de mijloace de transport în comun ecologice. (20.10.2017)
Sume impresionante cheltuite de orasele din Romania pentru iluminatul festiv de la iarna Primăriile din Constanţa, Cluj Napoca, Buzău şi Vaslui au lansat licitaţii pentru iluminatul festiv în timpul sărbătorilor de iarnă, cea din Constanţa estimând un preţ de peste cinci milioane de lei, la care se adaugă TVA. Preţul estimat al iluminatului festiv al străzilor din municipiul Constanţa este de 3.805.822 lei fără TVA, cel pentru Revelionul din zona Peninsulară Piaţa Ovidiu de 196.729 lei fără TVA, iar iluminatul festiv din Parcul Tăbăcăriei, zona Tara Piticilor (Orăşelul Copiilor) este estimat la 1.039.466 lei fără TVA. La Cluj Napoca iluminatul ornamental pentru următorii doi ani este estimat, fără TVA, la 5.122.447,6 lei. (09.10.2017)
Proiect de servicii integrate pentru combaterea saraciei si discriminarii in comunitatile marginalizate, la HUSI Proiectul “Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huşi” a fost lansat în prezenţa autorităţilor locale. Proiectul, în valoare de 13 milioane de lei, este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 şi îşi propune să crească gradul de incluziune socială şi să combată sărăcia şi discriminarea din comunităţile marginalizate ale municipiului Huşi. (05.10.2017)
Transportul public, subventionat de Primaria VASLUI Consiliul Local va lua in discutie in sedinta de joi modificarea hotararii privind atribuirea contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate in municipiu Vaslui operatorului de transport SC Transurb SA in sensul introducerii unui ajutor financiar pentru societate. Sprijinul financiar acordat de CL Vaslui pentru societatea a carui unic actionar este motivat prin necesitatea de a aplica strategia pe termen mediu si lung pentru extinderea, dezvoltarea si modernizarea serviciului de transport public local. (28.09.2017)
Primaria VASLUI va construi un pasaj subteran intr-o zona intens circulata din municipiul resedinta Primăria Vaslui va amenaja un pasaj subteran în Crucea Gării, cea mai aglomerată zonă din municipiul reşedinţă de judeţ, a anunţat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl. Potrivit edilului, finanţarea se va face în cadrul Programului Operaţional Sectorial 2014 – 2020, axa 4. Municipiul Vaslui are alocată suma de 27 milioane de euro pe această axă de dezvoltare. (15.09.2017)
HUSI: Primar PSD, catre o consiliera locala, in cadrul unei sedinte oficiale: "Nesimtito! Animala dracului!" Scene incredibile în cadrul sedinţei extraordinare a Consiliului Local Huşi, ce a avut loc miercuri 13 septembrie, la primele ore ale dimineţii. Primarul municipiului Huşi, Ioan Ciupilan (PSD), a jignit o consilieră locală de la PNL, numind-o „animală“ şi „nesimţită“. La dezbaterea subiectelor de pe ordinea de zi, la un moment dat, între primarul Ioan Ciupilan şi consilierul local Catalina Popa, a avut loc un schimb de replici care a escaladat la jigniri şi acuzaţii reciproce. (14.09.2017)
VASLUI Societatea Transurb primeste o compensatie de 700.000 de lei din partea Consiliului Local Consilierii locali vasluieni vor trebui sã aprobe, în prima sedintã de Consiliu Local, dacã acordã sau nu o compensatie firmei de transport public urban, Transurb SA, în conditiile în care firma este înregistratã ca prestatoare de servicii publice de interes local, în subordinea Consiliului Local Vaslui, detinând dreptul exclusiv de a realiza serviciul de transport local în municipiul Vaslui. Este vorba de o sumã de 700.000 lei, bani care se acordã drept compensatie de cãtre primãrie pentru efectuarea serviciului public de transport persoane în oras. (28.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 18   >   >>
 
Informatii din Vaslui

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(37 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design