Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Operatiunea “epurarea politica”, instrumentata de DNA a primit cu suspendare Acțiunile procurorilor DNA, începând cu anul 2013, după ce Laura Kovesi a preluat primul mandat la conducerea acestei instituții, au fost concertate pe decapitarea politică a administrației publice locale. Acesta este bilanțul care răzbate din comunicatele oficiale de presă ale Direcției Naționale Anticorupție, cu privire la urmăririle penale efectuate, reținerile și arestările operate și trimiterile în judecată. Dosarele, în majoritatea lor, s-au soldat cu condamnări cu suspendare. (26.03.2018)
Municipiul VASLUI va avea iluminat public cu leduri, in cadrul unui proiect finantat de UE Primăria municipiului Vaslui va implementa un proiect finanţat de Uniunea Europeană, privind reabilitarea şi modernizarea sistemului de iluminat stradal, în cadrul căruia vor fi montate becuri cu leduri. Potrivit primarului municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, primăria va înregistra o economie substanţială la plata facturilor pentru energia electrică şi la costurile privind întreţinerea şi mentenanţa. (21.03.2018)
Primarul municipiului VASLUI este nemultumit ca administratia locala nu poate prelua anumite cladiri Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, este nemulţumit de faptul că nu poate prelua în administrare anumite clădiri aflate în subordinea autorităţilor centrale. Pavăl a precizat că aceste obiective precum Casa Agronomului, Palatul Copiilor, Sala Sporturilor sau o fostă unitate militară, aflate acum în paragină, ar putea fi renovate şi date spre folosinţă comunităţii locale, dar că demersurile privind trecerea lor în administrarea Consiliului Local sunt blocate sau tergiversate. (07.03.2018)
Primarul municipiului VASLUI este nemultumit de lucrarile intarziate din cauza firmelor care se contesta Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat că este nemulţumit de faptul că o serie de lucrări de construcţii sunt întârziate din cauza firmelor care se contestă între ele după ce câştigă licitaţiile. Edilul-şef a precizat că cel mai recent exemplu în acest sens este legat de lucrările pentru un nou bazar, care ar fi trebuit să înceapă în primăvara acestui an şi care vor fi decalate, deoarece licitaţia a fost contestată de două firme. (16.02.2018)
2017, "un an framantat" pentru primarul Vasluiului Intr-un mod neobisnuit pentru un edil local, la conferinta de presa de bilant de la sfarsitul anului, desfasurata ieri, Vasile Paval, primarul municipiului Vaslui, a consumat cel mai mult timp pentru a-si nuanta nerealizarile. "Am restante la capitolul dezoltare si imi asum intreaga responsabilitate, pentru ca nu am gasit mijoacele, metodele de a realiza in totalitate cele programate", a spus Paval, care a aratat ca planurile de dezvoltare a municipiului pentru anul care se incheie au fost realizate in proportie de 70-75 %. (29.12.2017)
Primaria VASLUI are de incasat amenzi restante in valoare de peste 11 milioane de lei Primăria municipiului Vaslui are de încasat amenzi în valoare totală de peste 11 milioane de lei, majoritatea restanţierilor fiind persoane ale căror venituri nu pot fi urmărite. Potrivit şefului Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Vaslui, Eugen Boţ, şansele ca sumele să fie recuperate sunt destul de mici, având în vedere că majoritatea persoanelor care au primit amenzi nu au venituri sau bunuri, în vederea instituirii de popriri sau sechestre. (30.10.2017)
Primaria VASLUI va achizitiona 18 troleibuze noi, cu fonduri de la Uniunea Europeana Desi a cumpãrat patru troleibuze second-hand, la finalizarea proiectului PIDU, primãria Vaslui nu mai are functional decât un singur mijloc de transport electric, dintr-un motiv neverosimil. Primarul municipiului, Vasile Pavãl, spune cã trei trolee s-au defectat pentru cã, cerând explicatii vânzãtorului, acesta i-ar fi spus cã masinile trebuiau sã stea într-un depou, nicidecum sub cerul liber. (24.10.2017)
VASLUI: Supraimpozit de 500 la suta pentru cladirile neingrijite si terenurile lasate in paragina, din 2018 Primăria municipiului Vaslui va introduce, începând de anul viitor, supraimpozitarea pentru proprietarii care nu au grijă de clădirile şi de terenurile pe care le deţin şi care se degradează, stricând imaginea de ansamblu a oraşului. (23.10.2017)
VASLUIUL, alaturi de cele zece comune din jur, vor forma o zona metropolitana Primãria municipiului Vaslui este pregãtitã sã acceseze cei aproape 28 milioane de euro, bani care vin pe axa 4, destinatã capitalelor de judet. Vasluiul, alãturi de cele zece comune din jur, vor forma o zonã metropolitanã, astfel cã toate investitiile vor tine cont de nevoile celor care locuiesc în oras si cele zece localitãti. Printre cele mai importante proiecte anuntate deja de primarul Vasile Pavãl se numãrã constructia unui pasaj pietonal în zona Crucea Gãrii, realizarea unui depou modern, pentru autobuze, microbuze si troleibuze, extinderea liniilor de troleibuz pânã la societatea Koket, în Moara Grecilor, si Zona Industrialã, extinderea Parcului Copou cu zona fostelor sere Goscom, dar si achizitia de mijloace de transport în comun ecologice. (20.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 19   >   >>
 
Informatii din Vaslui

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design