Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Primaria FOCSANI a semnat contractele de finantare pentru reabilitarea a cinci strazi din municipiu Finanţarea este asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi are o valoare de aproximativ 3,3 milioane de lei. Vineri, 30 martie 2018, au fost semnate contractele de finanţare pentru mai multe dintre străzile aflate pe lista noastră de investiţii pentru anul în curs, aprobate în cadrul Programului naţional de dezvoltare locală, pentru judeţul Vrancea, în perioada 2017-2020. Primul contract prevede alocarea unei finanţări în sumă totală de 648.694,55 lei pentru realizarea obiectivului de investiţii “Refacere infrastructură strada Poligonului”. (02.04.2018)
FOCSANI: Dupa ce a umplut strazile cu nisip si pietris, municipalitatea a ramas cu clorura de calciu pe stoc. Cum explica primarul acest lucru Şi în această iarnă, materialul antiderapant folosit pentru deszăpezirea străzilor din municipiu a fost amestecul de nisip, sare şi pietriş. Pe data de 15 noiembrie 2017, atunci când primarul Cristi Misăilă şi directorul CUP Salubritate Viorel Profiroiu au prezentat noul parc de utilaje pentru deszăpezirea municipiului, una dintre promisiunile autorităţilor a fost că pentru prima dată, la Focşani, se va folosi ca material antiderapant clorura de calciu. (29.03.2018)
Cum a inteles Primaria FOCSANI sa ajute familiile cu plata la zi din locuintele sociale. Edilii, acuzati de rasism În imobilele repartizate există un adevărat focar de infecţie, unde predomină mizeria, igrasia. Oamenii nu vor să se mute în ele. Peste 20 de familii care au solicitat de la Primăria Focşani locuinţe mai spaţioase decât aveau în blocul G2 din Bahne, unde între timp municipalitatea a decis sistarea apei şi electricităţii, au primit repartiţii în alte apartamente, dar complet insalubre. (20.03.2018)
FOCSANI: Taxa de parcare in rate si locuri rezervate permanent pentru detinatorii de masini care au contracte cu Parking Proiectul de hotărâre, iniţiat de opoziţia din Consiliul Local, se află în dezbatere pe site-ul Primăriei municipiului Focşani. Un proiect de hotărâre iniţiat de consilierii liberali din Focşani se află în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Focşani. Potrivit acestuia, focşănenii care au contracte cu Parking pentru locuri de parcare vor putea plăti în patru rate trimestriale taxa anuală pentru un tarif de 120 de lei/an, cu TVA. (19.02.2018)
Se amana modernizarea pasajului din centrul FOCSANIULUI Licitaţia pentru contractul de prestări servicii şi execuţie privind reabilitarea pasajului de la fostul Cinematograf Balada a fost anulată. Nicio firmă nu şi-a exprimat intenţia de a realiza această investiţie, deşi bugetul pus la dispoziţie este unul consistent, de aproape 800.000 de lei, din care 51.000 de lei lei sunt bani doar pentru proiectare. Despre această zonă care suferă din punct de vedere estetic se vorbeşte de şase ani că va fi reabilitată. (08.02.2018)
FOCSANI: Primarul Cristi Misaila renunta la taxa de habitat Ceea ce focşănenii aşteptau de mai bine de două săptămâni, când presa a descoperit intenţia primarului din Focşani de a pune un nou bir pe capul localnicilor, şi anume taxa de habitat, s-a întâmplat astăzi în cadrul dezbaterii publice organizate de Primăria Focşani. Primarul Misăilă a anunţat că renunţă la taxa de habitat. (20.12.2017)
Falsii procurori DIICOT, care au inselat primari din Vrancea si alte judete, condamnati la ani grei de puscarie Magistratii de la Tribunalul Vrancea s-au pronuntat vineri in dosarul in care sase persoane au fost judecate dupa ce s-au dat drept procurori si au comis mai multe infractiuni. Dosarul a avut peste 100 de parti vatamate, respectiv primari, viceprimari si consilieri locali din Vrancea, dar si din alte judete ale tarii. Solutia data vineri nu este definitiva, atat DIICOT-ul, care a instrumentat dosarul, cat si inculpatii putand face contestatie in cazul in care sunt nemultumiti de pedepsele aplicate. (11.12.2017)
FOCSANI: Alte 10 blocuri de locuinte din municipiu vor putea beneficia de reabilitare termica Încă 10 blocuri de locuințe din municipiul Focsani vor putea beneficia de reabilitare termică, la sediul primariei fiind semnat contractul de servicii pentru elaborarea documentațiilor tehnice. Contribuția pentru proprietarii persoane fizice va putea fi diminuată până la 3,5% din valoarea lucrărilor de execuție. Suma totală de plată va fi eșalonată pe o perioadă de 10 ani, prin instituirea taxei de reabilitare termică. (16.11.2017)
Corcodusii din FOCSANI, inlocuiti cu rasinoase si foioase În municipiul Focşani vor fi tăiaţi în perioada următoare 436 de pomi fructiferi, care fac mizerie şi vor fi replantaţi la loc 419 arbuşti. Conform legislaţiei silvice, tăierea se va face de către o firmă de exploatare a materialului lemnos. Consilierii locali din Focşani au aprobat alocarea de la bugetul local a sumei de 351.753 de lei pentru tăierea pomilor fructiferi care fac mizerie şi plantarea în loc a unor arbori ornamentali. (06.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 25   >   >>
 
Informatii din Vrancea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design