Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

TIMISOARA: Abonatii Colterm nu vor ramane fara incalzire, sustin reprezentantii companiei

Colterm
Foto: Arhiva

Zecile de mii de timişoreni care sunt racordaţi la sistemul centralizat de încălzire asigurat de compania Colterm a Primăriei Municipiului Timişoara vor avea încălzire şi apă caldă pe toată durata sezonului rece, a declarat purtătorul de cuvânt al Colterm, Ofelia Herghelegiu. Precizarea a fost făcută după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, în unele zone parametrii termici nu au fost la cotele optime, dar încălzirea nu a fost oprită deloc.

"Nu mai avem niciun fel de probleme, agentul termic se furnizează la parametrii normali. Au existat ceva probleme de ordin tehnic la sfârşitul de săptămână care au fost resimţite, nu în toate zonele oraşului, dar încălzirea nu a fost oprită. Atâta doar că nu au fost fierbinţi caloriferele. Luni după-amiaza s-a rezolvat totul şi s-a reluat încălzirea la parametrii normali", a afirmat Ofelia Herghelegiu.

Pe de altă parte, Herghelegiu susţine că stocuri de combustibil "nu mai trebuie făcute, dar constat că nici colegii noştri (din Colterm - n.r.) nu ştiu cu toţii aspectul acesta", în urmă cu câţiva ani asigurarea stocului pentru sezonul rece fiind obligatoriu prin lege, dar acum nu mai este cerut prin lege.

"Rezerva aceea nu se mai face de vreo doi ani, pentru că nu te mai obligă legea, tocmai pentru ca să nu se stocheze nişte bani într-un sistem centralizat de căldură, dându-se posibilitatea să faci aprovizionarea pe toată durata sezonului de furnizare", a explicat Herghelegiu. AGERPRES

28.02.2018
120 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design