Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Taximetristii din doua judete se bat pentru clienti. Primaria LUGOJ a solicitat interventia politistilor

Primarul Francisc Boldea

Firmele de taxi din Lugoj, judeţul Timiş, au cerut reprezentanţilor administraţiei locale să intervină şi să stopeze cursele unei societăţi din Caransebeş, care a semnat un contract cu o multinaţională şi a început să opereze şi pe teritoriului judeţului Timiş.

Solicitarea taximetriştilor lugojeni vine după ce, în ultimele săptămâni au observat tot mai mulţi colegi de-ai lor, de la o firmă din judeţul vecin, Caraş-Severin, pe străzile oraşului. Aceştia au aflat că taximetriştii aparţin societăţii NINA Taxi şi efectuează curse pentru o multinaţională din Lugoj, cu care au încheiat un contract pentru transportul muncitorilor. 

Reclamaţia acestora ar fi susţinută de un aliniat din legea taximetriei, care spune că “se interzice taxiurilor să efectueze transport public de persoane în regim de taxi sau să staţioneze în vedere efectuării în mod permanent a unor astfel de transporturi în interiorul unei localităţi, alta decât localitatea de autorizare”. 

Cu legea în mână, taximetriştii s-au dus la Primăria Lugoj şi au cerut reprezentanţilor adminisitraţiei locale să intervină. 

“Am avut, în urmă cu două zile, Comisia pentru circulaţie. Din aceasta fac parte inclusiv şeful Poliţiei naţionale şi cel al Poliţiei locale. Am discutat subiectul şi am făcut chiar o solicitare scrisă către ei. Rămâne să analizeze situaţia şi să vadă dacă reprezentanţii firmei din Caransebeş încalcă legea. Dacă e aşa nu vor mai avea voie să intre în Lugoj”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului

Am solicitat şi opinia reprezentanţilor societăţii Nina din Caransebeş. Unul dintre angajaţii acesteia ne-a spus că o să ne sune patroana, dacă are ceva de spus. Până la ora publicării articolului nu ne-a contactat nimeni din partea societăţii cu un punct de vedere, scrie Adevarul.

02.04.2018
41136 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Buzias
Ciacova
Deta
Faget
Gataia
Jimbolia
Lugoj
Mosnita Noua
Recas
Sanmihaiu Roman
Sannicolau Mare
Timisoara


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Timiş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design