Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Terenuri de sport amenajate de Primaria SATU MARE la trei scoli, investitie in valoare de 850.000 de lei

Primarul Kereskenyi Gabor

Mai multe terenuri de sport amenajate la trei instituţii de învăţământ gimnazial şi liceal din municipiul Satu Mare, investiţie în valoare totală de 850.000 de lei, au fost inaugurate pe 21 noiembrie în prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale. Potrivit primarului Kereskenyi Gabor, municipalitatea a decis investirea în respectivele terenuri de sport pentru ca elevii să aibă condiţii astfel încât să se dezvolte armonios.

“Am investit o sumă importantă în amenajarea celor trei terenuri de sport, tocmai pentru că suntem în asentiment cu vechiul proverb latin Mens sana in corpore sano. Pe lângă condiţiile bune pe care le asigurăm elevilor în şcolile din Satu Mare, dorim să le oferim copiilor noştri posibilitatea de a se dezvolta armonios şi a creşte sănătos făcând mişcare. Am dorit să îi încurajăm să practice sport pentru sănătatea lor, pentru a le dezvolta spiritul competiţional, dorinţa de reuşită şi fair-play-ul. Nu ne vom opri la cele trei unităţi de învăţământ, vom continua şi anul viitor să investim în terenuri de sport pentru că o viaţă sănătoasă înseamnă în primul rând multă mişcare“, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

Cele trei trei terenuri de fotbal, sintetice, au fost realizate la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară “George Emil Palade”, respectiv la Şcoala Gimnazială “Octavian Goga”, lucrările fiind demarate în vară şi au o valoare de 720.000 lei. Totodată, la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” a mai fost amenajat un teren de volei şi o nocturnă pentru terenul sintetic de fotbal, în valoare de 130.000 lei. AGERPRES

22.11.2017
381 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design