Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Timis: Comuna Criciova nu va avea consiliu local în 2008

Ioan Petrovici primarul de la Criciova
Redesteptarea
Prefectura Timiş va stabili în următoarele săptămâni data alegerilor locale pentru mandatele de consilieri după ce instanţa a decis în 19 septembrie dizolvarea Consiliului Local al comunei Criciova, ales în vară.

Conform primarului comunei Criciova, în următoarele luni se aşteaptă decizia Prefecturii Timiş privind organizarea de noi alegeri pentru posturile de consilieri. “În termen de 60 sau 90 de zile, nu ştiu exact când, Prefectura va trebui să anunţe data alegerilor pentru un nou consiliu după ce instanţa a decis luna trecută organizarea altor alegeri pentru toţi consilierii”, a precizat Ioan Petrovici primarul de la Criciova.

Situaţia în comună a degenerat la scurt timp după alegerile locale când partidele care au obţinut posturi în noul consiliul local nu s-au înţeles între ele pentru postul de viceprimar. Ca urmare a stării conflictuale declanşate pe marginea acestei divergenţe, cinci consilieri din alianţa locală PSD-PDL plus un consilier al minorităţii ucrainiene au demisionat în bloc, astfel consiliul local al comunei nu a mai putut fi validat. Problema a ajuns în instanţă care, după ce a întârziat să dea un răspuns, a stabilit în septembrie organizarea de noi alegeri.

16.10.2008
818 vizualizari
+ SHARE   
 
Leontin Tarziu
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design