Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Toate punctele termice din municipiul GIURGIU sunt monitorizate online

Viceprimarul Ion Dragomir

Viceprimarul municipiului Giurgiu, Ion Dragomir, a declarat că toate punctele termice din oraş sunt monitorizate în timp real ca urmare a implementării unui program online, astfel încât temperatura şi presiunea agentului termic pot fi verificate pe loc, iar pierderile din sistemul centralizat de încălzire au fost eliminate.

Punctele termice din oraş sunt monitorizate în timp real ca urmare a implementării unui program on-line de monitorizare a punctelor termice. Fondurile pentru finanţarea acestui program de modernizare şi monitorizare au venit de la Ministerul Dezvoltării care a asigurat suma de cinci milioane de lei şi din fonduri proprii ale Primăriei municipiului Giurgiu, în sumă totală de două milioane de lei, a declarat Ion Dragomir.

El spune că implementarea acestui program în municipiu a durat trei ani de zile, iar prin monitorizare, în urma introducerii în sistem a punctelor de termoficare, utilizatorii pot verifica în timp real presiunea şi temperatura agentului termic furnizat în sistem centralizat.

“Unul dintre cele mai mari beneficii ale modernizării sistemului de transport al agentului termic este diminuarea costurilor. Practic am redus pierderile pentru că acele conducte supraterane de alimentare cu agent termic în sistem centralizat din oraş au fost înlocuite cu unele subterane’, a adăugat viceprimarul municipiului.

În final, viceprimarul a spus că implementarea acestui sistem de monitorizare a adus municipiului Giurgiu şi “un premiu de excelenţă oferit de Asociaţia Municipiilor din România, municipiul Giurgiu fiind desemnat câştigător la acest capitol din 109 municipii din ţară”.

În oraşul Giurgiu sunt 26 de puncte termice care asigură furnizarea agentului termic în sistem centralizat pentru aproximativ o sută de asociaţii de proprietari. AGERPRES

09.11.2017
56 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design