Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Votare oprita la GALATI: intr-o sectie au disparut zeci de buletine de vot; CRAIOVA: Doua persoane prinse cu mai multe buletine de vot; CLUJ: Buletin de vot stampilat in prealabil. Sectie evacuata; Politistii efectueaza cercetari in cazul a doua sesizari privind mita electorala la TARGOVISTE; Buletine de vot disparute la SIMLEUL SILVANIEI; Un barbat si-a dat foc intr-o sectie de votare din PETRILA; PDL "plimba varstnicii cu masini" la sectiile de votare la CLUJ; Alegatorii nu primesc buletin de vot pentru primar la TIMISOARA, ci doua buletine pentru consilierii locali


Secţia de votare 26 de la Şcoala nr. 16 din Galaţi a fost închisă, duminică, timp de aproape o oră, procesul de votare fiind oprit. Potrivit membrilor comisiei din secţie zeci de buletine de vot ar fi dispărut, sustine Antena3, citand Mediafax.

Preşedintele unei secţii de vot din Craiova a întrerupt votarea, deoarece doi membri ai unei familii au fost prinşi cu mai multe buletine de vot. Cei doi soţi au încercat să introducă în urnă mai multe buletine de vot, pentru Primăria Craiova şi Consiliul Local. Mai multe pe RTV.

O secție de votare din Cluj Napoca a fost evacuată, pentru că s-au găsit buletine de vot deja ștampilate în interiorul secției, unformeaza Digi24.

Poliţiştii dâmboviţeni au întocmit, duminică, două dosare penale în care efectuează cerectări în cazul unor sesizări privind mita electorală, ambele evenimente având loc în Târgovişte.

"Lucratorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că în municipiul Târgovişte, în faţa unei unităţi de învăţământ, o femeie întocmeşte tabele pentru a da bani cetaţenilor în vederea influenţării votării unui anume candidat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe numita P.B., de 55 de ani, din municipiul Târgovişte, care deţinea aviz favorabil să efectueze sondaje de opinie", se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa. În cauză s-a întocmit dosar penal. Mai multe pe AGERPRES.

Procesul de votare a fost întrerupt, duminică, la o secţie de votare din Şimleu Silvaniei, după ce doi alegători au primit câte cinci buletine de vot, în loc de patru, la o altă secţie de votare din acelaşi oraş fiind reclamată dispariţia a trei buletine de vot. Detalii pe AGERPRES.

Un bărbat din Petrila şi-a dat foc, duminică, în Secţia de votare amenajată în Grupul Şcolar "Constantin Brâncuşi" din localitate, el susţinând, înainte de a recurge la acest gest, că ani la rând a fost dezavantajat de primarul şi secretarul localităţii, flăcările fiind stinse de pompieri. Detalii pe Mediafax.

USL Cluj a sesizat, duminică, Poliţia şi Biroul Electoral Municipal (BEM) Cluj-Napoca despre faptul că reprezentanţi ai PDL "plimbă persoane în vârstă la secţiile de votare" din municipiu cu diverse maşini aparţinând unor instituţii publice sau firme de taximetrie.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de USL Cluj, maşini cu persoane în vârstă au fost duse la şapte secţii de votare din municipiul Cluj-Napoca.

"USL Cluj a sesizat la 112 că PDL plimbă oameni în vârstă la mai multe secţii de votare din municipiului Cluj-Napoca cu ajutorul unei maşini de la Centrul de Recuperare a Copiilor cu Handicap Motor. Maşina a fost văzută la secţiile de votare 153, 129 şi 132. USL Cluj a sesizat BEM şi Poliţia cu privire la numeroasele tentative de fraudă electorală ale PDL.

La secţia nr. 83, un Peugeot albatru duce persoane în vârstă la vot. Acelaşi lucru se întâmplă cu mai multe maşini de la două companii de taximetrie care duc oameni la vot la secţiile 55, 56, 57 şi 79. La aceste ultime secţii şi un Logan de culoare roşie transportă persoane în vârstă la vot”, se arată în comunicatul USL Cluj. Mai multe pe Mediafax.

Liberalii au sesizat Biroul Electoral Municipal (BEM) Timişoara şi au depus şi o plângere împotriva reprezentantului PDL în biroul unei secţiei de vot care "a transmis în mod repetat buletine de vot dublate pentru categoria de candidatură de la Consiliul Local Timişoara, fără a transmite buletinul la categoria de candidatură pentru primar". Mai multe pe Agerpres.

10.06.2012
2447 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design