Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Zona joasa a orasului TASNAD este sub apa dupa ploile de noaptea trecuta. Oamenii isi scot apa din case si beciuri

Primarul Grieb Csaba

Oamenii sunt revoltaţi pentru faptul că şanţurile nu au capacitatea de a colecta toată apa de ploaie, iar aceasta le-a intrat în beciuri şi chiar în case. Ploaia de noaptea trecută a trezit din somn locuitorii din zona Tăşnad care stau la baza dealului. Cantitatea însemnată de apă care a căzut a depăşit posibilitatea de colectare a şanţurilor, aşa că acestea s-au revărsat, iar apa a intrat în curţile şi casele oamenilor.   

De dimineaţă, o persoană din Tăşnad afirma că are apă de 20 de centimetri în casă, care îi distruge mobila şi alte bunuri, iar o altă persoană afirma că s-a trezit cu noaptea în cap pentru a scoate apa care i-a inundat beciul.   

Primarul oraşului, Grieb Csaba afirmă că de dimineaţă de la ora 3 mai multe persoane se află pe teren pentru a monitoriza situaţia şi îi îndeamnă pe locuiori să apeleze la Jandarmerie şi la ISU , acolo unde situaţia este una gravă.   

În toată zona joasă a Tăşnadului apa bălteşte, fie că este vorba de câmpuri sau curţile oamenilor, continuând să ploaie şi în prezent, scrie Adevarul.

19.03.2018
412 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Ardud
Carei
Livada
Negresti Oas
Satu Mare
Tasnad


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Satu Mare pentru ziua de azi.


 
Informatii din Satu Mare

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design