Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Zona joasa a orasului TASNAD este sub apa dupa ploile de noaptea trecuta. Oamenii isi scot apa din case si beciuri

Primarul Grieb Csaba

Oamenii sunt revoltaţi pentru faptul că şanţurile nu au capacitatea de a colecta toată apa de ploaie, iar aceasta le-a intrat în beciuri şi chiar în case. Ploaia de noaptea trecută a trezit din somn locuitorii din zona Tăşnad care stau la baza dealului. Cantitatea însemnată de apă care a căzut a depăşit posibilitatea de colectare a şanţurilor, aşa că acestea s-au revărsat, iar apa a intrat în curţile şi casele oamenilor.   

De dimineaţă, o persoană din Tăşnad afirma că are apă de 20 de centimetri în casă, care îi distruge mobila şi alte bunuri, iar o altă persoană afirma că s-a trezit cu noaptea în cap pentru a scoate apa care i-a inundat beciul.   

Primarul oraşului, Grieb Csaba afirmă că de dimineaţă de la ora 3 mai multe persoane se află pe teren pentru a monitoriza situaţia şi îi îndeamnă pe locuiori să apeleze la Jandarmerie şi la ISU , acolo unde situaţia este una gravă.   

În toată zona joasă a Tăşnadului apa bălteşte, fie că este vorba de câmpuri sau curţile oamenilor, continuând să ploaie şi în prezent, scrie Adevarul.

19.03.2018
279 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design