Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Se amana modernizarea pasajului din centrul FOCSANIULUI

Primaria Focsani

Licitaţia pentru  contractul de prestări servicii şi execuţie privind reabilitarea pasajului de la fostul Cinematograf Balada a fost anulată. Nicio firmă nu şi-a exprimat intenţia de a realiza această investiţie, deşi bugetul pus la dispoziţie este unul consistent, de aproape 800.000 de lei, din care 51.000 de lei lei sunt bani doar pentru proiectare. Despre această zonă care suferă din punct de vedere estetic se vorbeşte de şase ani că va fi reabilitată.

În 2013, bugetul pentru reabilitare a fost de 180.000, dar chiar şi aşa nu s-a făcut nimic, alteptându-se mai întâi intervenţia furnizorului de agent termic, să şchimbe ţevile de căldură care traversează spaţiul. Anul trecut, ENET a înlocuit conductele termice din subteran, iar edilii au promis că în 2018 acest spaţiu va arăta cu totul altfel.

De la buget s-au alocat 790.000 pentru investiţie. Autorităţile au în vedere reabilitarea fântânii arteziene din zonă, care ar urma să coste în jur de 280.000 de lei, tot atâţia bani fiind disponibili şi pentru lucrările de construcţii montaj. Se doreşte, printre altele, realizarea unei  esplanade pietonale, înconjurată de spaţii verzi şi mobilier stradal potrivit pentru această locaţie, scrie Adevarul.

08.02.2018
486 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Adjud
Focsani
Marasesti
Odobesti
Panciu


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Vrancea pentru ziua de azi.


 
Informatii din Vrancea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design