Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Au fost livrate primele sase utilaje pentru serviciul propriu de asfaltare al Primariei BRAILA

Primarul Marian Dragomir

Primele şase utilaje din divizia proprie de asfaltare înfiinţată la nivelul Primăriei Municipiului Brăila au fost livrate pe 9 ianuarie, potrivit primarului Marian Dragomir.

“Primele şase utilaje din divizia proprie de asfaltare au fost livrate. Este vorba despre un autogreder, o freză rutieră, un viborcompactor, o placă de compactat, un repartizor mixturi asfaltice şi o maşină pentru răspândit emulsie bituminoasă”, a precizat Dragomir într-o postare pe o reţea de socializare.

Primarul a precizat că există o licitaţie în desfăşurare pentru achiziţionarea a încă patru utilaje, respectiv o autobasculantă, un buldoexcavator, un încărcător frontal şi o talpă compactoare, termenul pentru depunerea de oferte fiind 11 ianuarie 2018.

Municipalitatea a luat decizia înfiinţării propriului serviciu de asfaltare după ce, ani se zile, s-a confruntat cu situaţia în care societăţi “contestatare de meserie” au blocat lucrările de reparare a gropilor din oraş atacând rezultatul licitaţiilor organizate pentru desemnarea firmei responsabile cu asfaltarea străzilor.

În ceea ce priveşte lucrările de asfaltare, primarul Dragomir a precizat că acestea continuă în cartierul Chercea, pe 10,8 km, unde licitaţia a fost finalizată pentru suma de 15.036.370 lei, contractul a fost încheiat, iar lucrările vor începe la primăvară.

Pe Şoseaua Focşani – de intersecţia cu strada Comuna din Paris – la Şoseaua de Centură vor avea loc lucrări de reabilitare şi extindere parţială la 4 benzi, licitaţia fiind finalizată pentru suma de 4.980.300 lei, contractul încheiat, iar lucrările programate a începe în primăvară.

În cartierele Pisc, Brăiliţa,Vidin, Lacu Dulce a fost finalizată faza întâi a licitaţiei, proiectarea şi executarea fiind în derulare, iar primarul estimând semnarea contractului în februarie şi începerea lucrărilor în vară. AGERPRES

10.01.2018
264 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baragan
Braila
Faurei
Ianca
Insuratei


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Brăila pentru ziua de azi.


 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design