Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

A fost semnat contractul pentru asfaltarea strazilor si trotuarelor din municipiul BRAILA

Primarul Marian Dragomir

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a anunţat, pe o reţea de socializare, că a fost desemnat, în sfârşit, un câştigător al licitaţiei organizate pentru asfaltarea străzilor şi trotuarelor din municipiu, iar contractul este deja semnat şi are o valoare de 5,5 milioane lei, fără TVA.

La licitaţie au participat patru societăţi. Toate au îndeplinit condiţiile tehnice şi financiare solicitate. Departajarea a fost făcută în funcţie de preţul cel mai scăzut. În data de 10.10.2017 a fost semnat contractul. În termen de cinci zile, trebuie să constituie garanţia în valoare de 10% din valoarea contractului. În termen de trei zile de la constituirea garanţiei, trebuie să depună dovada, apoi, imediat, Primăria Brăila va emite ordinul de începere a lucrărilor, a declarat Dragomir.

Licitaţia a fost câştigată de asocierea SC Micatis Prod SRL Brăila/SC Construcţia SA Tecuci, iar valoare contractului este de 5.509.055 lei fără TVA.

Primarul Marian Dragomir declara, la începutul acestui an, că până la finalul mandatului său îşi doreşte să nu mai existe străzi neasfaltate în municipiul Brăila. 

“La finalul mandatului meu vreau să nu mai existe în municipiu nicio stradă fără asfalt. Anul acesta ne cumpărăm la SUPAGL utilaje proprii pentru asfaltări, am pus banii deja în proiectul de buget. Am mai pus în proiectul de buget bani pentru proiectare şi începerea execuţiei, pe un contract multianual, pentru toate străzile din municipiul Brăila, unde astăzi nu este asfalt. În paralel, o să mergem foarte mult şi pe zona de parcări. Primăria Brăila va aloca fonduri foarte consistente în următorii trei ani pentru străzi şi parcări”, declara Dragomir.

Acesta a afirmat că are o situaţie exactă a străzilor neasfaltate din municipiul Brăila, care arată că ar fi vorba în total despre aproximativ 35 km. AGERPRES

12.10.2017
523 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baragan
Braila
Faurei
Ianca
Insuratei


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Brăila pentru ziua de azi.


 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design