Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Se modifica taxele si impozitele locale la CONSTANTA

Primaria Constanta

Mai multe taxe şi impozite locale pentru 2018 vor fi modificate, ca urmare a dezbaterilor publice organizate de Primăria municipiului Constanţa. Astfel, noul proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018 a fost republicat.

Noul proiect prevede reducerea impozitului datorat pentru mijloacele de transport hibride de la 75% la 95%, actualizarea cotei de impozitare în cazul clădirilor nerezidențiale aflate în proprietatea persoanelor fizice, de la 1,3 % la 0,5%, cotă ce se aplică la valoarea rezultată dintr-un raport de evaluare întocmit de un evaluator autorizat în ultimii cinci ani anteriori anului de referinţă, la valoarea finală a lucrărilor de construcţii, în cazul clădirilor noi, construite în ultimii cinci ani anteriori anului de referinţă şi la valoarea clădirilor care rezultă din actul prin care se transferă dreptul de proprietate, în cazul clădirilor dobândite în ultimii cinci ani anteriori anului de referinţă”, explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa, Virginia Uzun.

Proiectul republicat poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Constanţa, la adresa www.primaria-constanta.ro, şi la sediul acesteia situat pe bulevardul Tomis nr. 51, dar şi pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local, www.spit-ct.ro, sau la sediile acestuia, situate pe bulevardul Tomis nr. 112, strada Sulmona nr. 22, strada Nicolae Grindeanu nr. 66, strada Badea Cârţan nr. 3, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C şi strada Dumbrăveni nr. 1. CugetLiber

14.12.2017
140 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design