Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Un nou cartier de locuinte se va dezvolta in municipiul SATU MARE, foarte aproape de viitoarea centura

Primarul Kereskenyi Gabor
Foto: facebook

Proiectul va fi unul pilot la nivel naţional pentru dezvoltator, care vrea să cuprindă supermarketul deţinut în prezent într-un cartier de locuinţe.

Investitorul care deţine şi galeriile Immochan şi implicit magazinul Auchan are planuri mari pentru Satu Mare. Acesta demarează un proiect pilot la Satu Mare, care revede construirea unei zone rezidenţiale, dar şi a unui spaţiu destinat timpului liber, care să cuprindă şi actualul supermarket de pe strada Careiului.   

Reprezentanţii firmei au solicitat o întâlnire cu reprezentanţii primăriei Satu Mare, pentru a le prezenta planurile lor şi pentru a solicita demararea procedurilor pentru obţinerea tuturor actelor necesare începerii investiţiei.

”Prin acest proiect se urmăreşte dezvoltarea urbanistică a zonei, a serviciilor oferite şi implicit oferirea unor altenative de petrecere a timpului liber, segment neexploatat încă în această zonă. În cadrul discuţiilor, edilul municipiului a subliniat că municipalitatea va oferi companiei Immochan tot sprijinul în realizarea documentaţiilor şi parcurgerea tuturor paşilor premergători demarării lucrărilor de construcţie.” au transmis cei de la primăria Satu Mare.

Zona care va urma să fie ocupă de cartierul ridicat de cei de la Immochan este considerată de specialiştii în imobiliare ca fiind una dintre cele cu ce mai mare potenţial, dat fiind faptul că centura de ocolire a oraşului va trece prin apropiere, scrie Adevarul.

31.01.2018
335 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Ardud
Carei
Livada
Negresti Oas
Satu Mare
Tasnad


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Satu Mare pentru ziua de azi.


 
Informatii din Satu Mare

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design