Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

In premiera, pista de biciclete si retele ingopate de cablu si electricitate la BUZAU

Primarul Constantin Toma

Consiliul Local Municipal (CLM) Buzău a votat pe 15 februarie amenajarea primei piste pentru biciclete în lungime de 1.125 de metri, dar şi efectuarea lucrărilor de introducere în subteran a reţelelor aeriene de comunicaţie şi de electricitate din zona bulevardului Alexandru Averescu – Şoseaua ce Centură din municipiul reşedinţă de judeţ. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat la finalul şedinţei CLM Buzău că “este vorba de o investiţie în premieră”.

“În circa doi-trei ani, Buzăul va avea zeci de kilometri de piste pentru biciclete ca o alternativă la automobile, al căror număr a crescut alarmat. Pistele de biciclete vor fi dublate de un trotuar cu dale, dar şi patru conducte, canalizaţii cum se numesc, la 30 de centimetri de suprafaţă, unde vor fi coborâte toate cablurile montate suprateran pe stâlpi“, a mai declarat sursa citată.

Constantin Toma a mai spus că “proiectul fi şi o problemă de imagine, căci vor dispărea cablurile aeriene şi, în acelaşi timp, municipalitatea va lua bani pentru închirierea utilităţilor, de la cablişti sau de la Electrica”.

Primul edil a mai spus că “toate lucrările de asfaltate se vor derula pe acelaşi concept, cea ce va face ca în circa doi-trei ani Buzăul să aibă zeci de kilometri de piste pentru biciclete şi, concomitent, reţele îngropate de cablu şi electricitate”. AGERPRES

16.02.2018
322 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Buzau
Merei
Nehoiu
Patarlagele
Pogoanele
Ramnicu Sarat


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Buzău pentru ziua de azi.


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design