Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

O primarie din Valcea, executata silit de lautarii care au cantat in campania electorala

Primarul Ion Bizic
Foto: DomnulePrimar.ro

Primaria Babeni din judetul Valcea a fost executata silit pentru ca nu a platit lautarii care i-au cantat fostului primar in campania electorala. Muzica si chefurile i-au incantat pe localnici, dar acum, din bugetul local, vor fi achitati cel putin 20.000 de lei.

În mandatul său, fostul primar al localităţii Băbeni, Bogdan Ştefan, a vrut cu orice preţ să-i cânte lăutarii la diferite ocazii, Zilele oraşului sau la manifestări electorale. Muzicanţii au cântat, micii au sfârăit pe grătare, iar berea a curs în valuri. Toată lumea a fost fericită şi nimănui nu i-a păsat de nota de plată.

Scadenţa a venit după un proces lung care s-a lăsat cu o sentinţă definitivă, irevocabilă şi executorie. Însă aceasta a venit după ce fostul primar a pierdut mandatul. Actualul primar s-a văzut nevoit să scoată urgent din bugetul local 20.000 de lei ca să achite nota de plată a muzicantilor, altfel riscă să rămână cu conturile primăriei blocate.
Pe larg in RTV

20.11.2012
2535 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Alte stiri din Alegeri 2012
 
VIDEO Spotul oficial TIFF: Sa mori din dragoste de filme; Promenada Cartilor in Piata Muzeului: 10 metri de carte cadou pentru un clujean norocos; Nicoara s-a intalnit cu angajatii Primariei; Restrictii in trafic de Zilele CLUJULUI; Primaria si universitatile cauta solutii pentru U; Impozitele intra in era verde; Copil intoxicat cu cuiperci; Casa Municipala de Cultura, evacuata (24.05.2012) Votare oprita la GALATI: intr-o sectie au disparut zeci de buletine de vot; CRAIOVA: Doua persoane prinse cu mai multe buletine de vot; CLUJ: Buletin de vot stampilat in prealabil. Sectie evacuata; Politistii efectueaza cercetari in cazul a doua sesizari privind mita electorala la TARGOVISTE; Buletine de vot disparute la SIMLEUL SILVANIEI; Un barbat si-a dat foc intr-o sectie de votare din PETRILA; PDL "plimba varstnicii cu masini" la sectiile de votare la CLUJ; Alegatorii nu primesc buletin de vot pentru primar la TIMISOARA, ci doua buletine pentru consilierii locali (10.06.2012) Promisiuni electorale trasnite: Pepeni plantati in Ferentari, pomi fructiferi in statiile RATB, biserici in cartiere; De unde vin numele cartierelor din BUCURESTI; Piedone pune carciumarese in parcuri; Investitorii imobiliari cer 600.000 euro de la Asociatia Salvati Bucurestiul; Piata cu parcare pe acoperis, inaugurata FOTO (23.05.2012) PLOIESTI: Noii viceprimari si-au preluat atributiile (17.07.2012) TIMISOARA: Crin Antonescu a participat la mitingul electoral anti-Basescu din Piata Unirii, alaturi de 15.000 de oameni; Festivalul de Jazz de la Garana, un mare succes; Timisorenilor nu le place aerul conditionat din autobuze; Parcarea 700, in dialog cu arta (16.07.2012)
 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design