Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

30 de tablete cumparate de Primaria ALBA IULIA cu 540 de euro bucata, pentru consilierii locali

Primarul Mircea Hava

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia i-a anunțat, luni, pe consilierii locali, că vor avea la dispoziție câte o tabletă pe care să o folosească pentru primirea și studierea dosarelor de ședință, astfel încât să fie eliminat consumul mare de hârtie înregistrat până acum.

Aleșii beneficiază și de câte o cartelă cu o ”cantitate” suficientă de internet care să le permită să primească, lunar, proiectele de hotărâre supuse spre aprobare. Ei au fost, însă, avertizați că eventualul consum de date în plus le va fi reținut din indemnizații.

Primăria Alba Iulia a achiziționat prin cumpărare directă, de la firma Infogrup, 30 de tablete Lenovo TAB Yoga Book YB1-X90L, plătind o sumă totală (cu TVA) de 74.398,8 lei, adică aproximativ 16.170 de euro, iaar acestea vor ajunge la beneficiari, cel mai probabil, înainte de prima ședință ordinară a Consiliului Local, respectiv spre sfârșitul lunii ianuarie.

Rămâne de văzut câți dintre ei vor și folosi tabletele, existând deja un precedent creat la Consiliul Județean unde aleșii au primit încă de la începutul anului trecut astfel de ”gadget”-uri, însă majoritatea se prezintă, în continuare, fără ele la ședințe. Unirea

09.01.2018
150 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Abrud
Aiud
Alba Iulia
Albac
Baia de Aries
Blaj
Campeni
Cugir
Ocna Mures
Sebes
Teius
Unirea
Zlatna


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Alba pentru ziua de azi.


 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design