Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  100,00% (3/3)
2.  Iasi
  0,00% (0/1)
3.  Timisoara
  0,00% (0/1)
4.  Cluj Napoca
  0,00% (0/3)
5.  Petrosani
  0,00% (0/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    

De ce vrea Primaria BRAILA sa scape de portiunea de drum care leaga municipiul de trecerea bac spre judetul Tulcea. “Ei cu banii, noi cu reparatul!”

Primarul Marian Dragomir

Deşi este o adevărată carte de vizită a Brăilei, fiind tranzitat zilnic de sute, chiar mii de maşini care merg spre trecerea bac de la Smârdan, spre judeţul Tulcea, drumul care face legătura municipiului cu malul Dunării se află într-o stare foarte precară, de mai mulţi ani. Criticată intens de şoferi pentru situaţia acestui tronson, Primăria Brăila vrea acum să scape de el şi să îl transfere în administrarea Drumurilor Naţionale.

Înainte de transfer, Primăria intenţionează, totuşi, să aducă drumul la o stare mai bună, prin reparaţii destul de complexe, nu doar prin aşternerea unor plombe asfaltice. Lucrările au început în urmă cu câteva zile, însă, după ce au turnat un strat de pietriş peste gropile existente pe o porţiune a carosabilului, drumarii şi-au luat uneltele şi-au plecat.

Din câte explică Primăria, drumul spre trecerea bac are nevoie de lucrări mai complexe, ce implică inclusiv consolidarea fundaţiei, iar pentru asta trebuie primită o autorizaţie de construire corespunzătoare, pentru primirea căreia abia acum s-au început demersurile necesare.

“Intenţia noastră este ca, după ce finalizăm repararea acestui tronson, să începem demersurile pentru transferarea lui în administrarea Drumurilor Naţionale. În prezent, se află în administrarea municipiului Brăila, însă nu prea este corect ca reparaţiile să se facă cu bani de la bugetul local în condiţiile în care carosabilul este stricat de camioanele încărcate peste limita admisă, ce circulă spre şi dinspre trecerea bac. Pentru a-şi reduce cheltuielile, transportatorii încarcă în TIR-uri mai mult de 40 de tone de marfă, cât este limita legală, iar asta afectează fundaţia drumului spre bac. Transportatorii plătesc rovinietă către Drumurile Naţionale, nu către Primăria Brăila, deci normal este ca acest tronson de drum să fie reparat de Drumurile Naţionale”, spune primarul Brăilei, Marian Dragomir, potrivit Adevarul.

17.03.2017
637 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baragan
Braila
Faurei
Ianca
Insuratei


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Brăila pentru ziua de azi.


 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design